67

Анонимен

преди 2 месеца

Той от Изтока иска да е Запада. А иначе - националист.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Нямало силен общ запад. Няма и да има. Запада се сатанизира, деггенерира насила обществото си, пропадна морално, няма начин за силен и общ запад, освен такъв държан с оръжие и фашистки режим, точно накъдето отива.

65

Какъв общ Запад?

преди 2 месеца

Турция не е част от запада бе нарко. Виж къде е на картата.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 54 - Тая да внесе законопроект според който Зельо да хваща пушката и да отива да се бие с руснаците. Не всеки ден да го гледаме как реве от бункера като вдовица. Да върви пример да дава на тия, дето дезертират, че то иначе лесно да раздаваш акъл на тихо и спокойно..

63

Анонимен

преди 2 месеца

Онзи ден , след призив за преговори ,си помислих , че зеленото човече е намалило малко колумбийските витамини , щото изрече няколко нормални думи ! Уви , явно е било за кратко , щото пак почна да ги плещи несвързани ...

62

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски дъъри Бай Дън с инфото за далаверите за милиони долари на сина му в Открайна.Но взе да преиграва и може внезапно да бъде привикан на инструктаж, а после скоропостижно да се представи.Или някоя заблудена украинска ракета, представена за руска да му оправи сметките с този свят.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленушко, чак сега ли разбра, че няма 'единен" запад? Това е само за пред клоуните - пунта мара! Натовали те? Сега, ако си христиЕнин - ще дадеш още веднъж! 'Единния" запад търси ресурси - природни, човешки..., за да ги изземе, а не за да ти ги предостави. За теб остана само един ресурс - по-големичко дърво, че след предателството украйна на полша, твоите нацисти ще те изкормят!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е изперкал.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Къв си ти бе наркоманино ЕС искаш за носа да водиш мааарш в коневръзааа

58

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски е недолюбван и от Бай Данчо и СИЕ , защото им пречи на търговията с Русия ,... ФАКТ !Зеленски се оказа :Измамената камила !

57

И каква стана тя?!

преди 2 месеца

Половината свят праща оръжия и пари на Украйна, пък то Русията лека-полека си върши работата. Дори не е включила ударната си авиация активно. Що ти беше бе Зеленски да си заличиш държавата?

56

Хайде, хайде

преди 2 месеца

Тая хохла още ли не е наясно, че беше косвена жертва? На никой не му дреме за Украйната. Битката е на друго ниво.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Защо нечистоплътното джудже Зеленски трябва да размахва пръст на всички наред и да му се отразява мрънкането по медиите? Зеленски, прости на народа си, СЯДАЙ ДА ПРЕГОВАРЯШ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен военните са застреляли ранена снайперистка която моли за помощ. Те сами си се убиват. Но вече е законно. Щото ранените са проблем Мисля че са жесток народ.

53

Анонимен

преди 2 месеца

България му храни народа а той на разходка по швейцарските курорти. Това не е правилно. Получи милярди и може да си издържа народа.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски на форума в Давос: Няма силен и общ Запад - ВАЖНО Е, ЧЕ ИМА ХОХЛЯНДИЯ И МОЖЕМ ДА ИСКАМЕ ПАРИ И ОРЪЖИЯ

51

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците и преди застрелваха войници,които отстъпваха или бяха тежко ранени.Сега ще е легално.

50

Слуга на народа

преди 2 месеца

Предлага се и заличаване на формулировката "без да се причинява смърт на военнослужещ", което ще позволи войниците да бъдат разстрелвани на място. Предвижда се да бъдат направени промени в устава на вътрешната служба на въоръжените сили на Украйна.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ако го утрепят няма кой да пролее и една сълза скоро ще му бият шута.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Член на партия Слуга на народа на Зеленски Марина Безуглая внесе във Върховната Рада законопроект, който предлага да се използва оръжие срещу членове на въоръжените сили на Украйна, които дезертират или показват неподчинение.В бойна ситуация командирът (началникът) може да използва оръжие или да даде заповед на своите подчинени да го използват, ако е невъзможно да се спре престъпление по друг начин, без да се причини смърт на военнослужещ.