19

рибока

преди 1 година

И който е избягал му вземат яхти и парички там където е избягал,а в Русия може само Путин да им ги вземе,но Путин има едно гърло,а на Запад хиляди гърла са вперели поглед паричките им.

18

Анонимен

преди 1 година

Има едно просто обяснение - твърде добре Тупин ги е хванал за т0пките, и усуква ли усуква...

17

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да стигне до Хага, него ще го заплюват руснаците насред Кремъл - ще плюят по увесения му на въже труп ....

16

Анонимен

преди 1 година

Каква хубава доза пропагандичка, мммм, вкусна като *** с чесън! :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Понеже ме блокираха преди малко, заради думите ми, че поддръжниците на Путин са хора от долна прослойка, сега ще си позволя само да кажа, че са смешни и алчни татари с монголска кръв. А колкото до моралната ми оценка за това, какви са хората в България, които подкрепяте Ази война....ми, те са неуки и простовати, това е. Няма друго обяснение,няма как да има.

14

Ицо

преди 1 година

Проблема на диктаторите е че са обкражени от лакей. Много истини лъснаха за великата руска армия и далаверите на подчинените му си военната техника. Дезертьори или хора които искат да си спасят кожата от затвора, не се знае точно ...

13

Анонимен

преди 1 година

Че риба акъл има ли?

12

kiro

преди 1 година

какво е това заглавие, бе журняля...

11

Анонимен

преди 1 година

До 8 Виждаме, виждаме, затова руснаците вият за падане на санкциите под предолг колко са загрижени за световния глад. Нищо, че те го предизвикват.

10

Анонимен

преди 1 година

Заради крадените пари в са избягали от страх запада да не им ги открадне... Знаете ли *** синът на Жириновски даже си смени името с някакво испанско от страх да не ми краднат крадените пари

9

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с героями на Окраина бе? Нещо няма новини. И аче продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск

8

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов "Отговорът на този съществен въпрос се крие в шепа хвърлен боб..." О, всъщност е много ясен, освен ако не си неуспял комсомолец ТКЗСар. Отговора е: страх за живота си от все още много силния диктатор и отмъщението му, плюс това, че повечето от големите риби в аквариума на Путин са създадени от него самия "просперирали" от обикновени престъпници. Почти всички руски олигарси са само касички на Путин.

7

Анонимен

преди 1 година

Не са избягали, защото във Русия всичко е наред - долара поевтиня спрямо рублата от довоенните 80 на 56. Хляба и ножа е в Русия. Ако до началото на есента Путин все още е на власт, той ще нахлузи еврожендерите така, както никой не ги е нахлузвал в живота: то, де-факто те вече вият от санкциите, които наложиха на Кремъл, интересно е какво ще стане, когато Кремъл започне да им спира газта по време на отоплителния сезон или да им продава и торове/зърно/стомана/титан за рубли.

6

Анонимен

преди 1 година

Абе верно ли сте толкова откачени? Ся па и рибите му избягали от аквариувма на Путин! И запек го е фанал, наверно.

5

Анонимен

преди 1 година

Бундарев се провали, защото войната означава че политиците са се провалили щом не може да се разберат със САЩ. Или самия Бундарев е работил и преди за САЩ е просто предател.

4

Анонимен

преди 1 година

Пак краварска полюцие на екрана. Вчера щяха да го убиват, днес му били верни.... остра кирова шизофрения

3

Анонимен

преди 1 година

Няма почивен ден за антируската пропаганда.

2

Христо Христов

преди 1 година

Отговорът на този съществен въпрос се крие в шепа хвърлен боб... Във филиповци могат да ви го разтълкуват озцяло. ПП. той и Горбачов напусна кораба....

1

Анонимен

преди 1 година

Хайде, руските платени тр...ве да запопват да ни убеждават как новия светове ред ще запопне от путин и русия.Само не казват дали са обърбали левовете и еврата в рубли.