79

Анонимен

преди 1 година

А да ви минава през ума, че нещата не са толкова елементарни колкото ги представя Бидоновата пропаганда? Е, за мозъци, които не обичат да се задълбочават и да търсят различни и макс достовернии источници на информация всичко е от проССто по-проссссто. Ще има много изненадани русобфоби накрая.

78

Анонимен

преди 1 година

Руско-фашистката пропаганда е брутално ефикасна за аудиторията от индивиди с нисък социален статус и ограничен интелект в Русия , но явно има своето въздействие и върху управляващите руски бандити начело с Путин. Слушам им бисерите почти всеки ден и почти същото чета тук украсено от нашите изветрели русофили...Руснаците сами са си виновни, че вече 20 години търпят диктатора в Кремъл. Сега ще разберат, какъв е бил живота в началото на 20ти век.

77

Анонимен

преди 1 година

А елементарната мисъл, че в Русия им е добре, затова не заминават, не минава през главата? Стига с тая изкуфяла пропагандаю

76

освободен мъжага

преди 1 година

Кога да минеш на другия бряг?Разпознаха ли ме вече?Борбата на мотиви е изтощителна и пагубна за предателя!Бондарев,Бондарев кажи си,за да ти олекне ако може-вербували са те на основата на меката китка!Виж се в огледалото мъжага,виж се.Бондарев,сега спокойно може да отидеш на първият прайд облегнат на нежното му рамо!

75

Факт

преди 1 година

Пропуснали са да споменат Алла Пугачова и мъжът и Виктор Галкин. Махнаха се от Русия в началото на Март, сега живеят в Израел.

74

Инженерка

преди 1 година

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПУТИН ОБЪРКА ПЛАНА НА САЩ И ЩЕ ПРОМЕНИ СВЕТА, ЗАЩОТО НЯМА ДА ЗАГУБИ ВОЙНАТА- КАК ЩЕ Я СПЕЧЕЛИ- ВСИЧКИ ЩЕ ВИДИМ

73

Наполеончик

преди 1 година

Всичко това го е имало преди 200 години. Ако не ми вярвате, прочетете "Война и мир". Тегаво е за четене поради безбройните пасажи на френски, но.... такава е била реалността - руският елит е бил пропит с френския език и култура. Когато Наполеон нахлува в Русия една част от този елит колаборира на французите, особено ако последните са обещавали запазване и разширяване на личното му материално благопоручие. Днес нещата не са много по-различни в този, а и в геополитически аспект.

72

наблюдател

преди 1 година

Звщото ще изхвърлят Путин от аквариума и ще дойде друга риба да командва.

71

СВЕТИЛЧО

преди 1 година

Веднъж годишно се радваме на "супер Луна". Орбитата на Луната не е напълно кръгла, а е елиптична.

70

Цеко

преди 1 година

Ха,ха, ха, ще има папо за западните акули!

69

до 74

преди 1 година

Много вярно и мъдро обяснение.

68

Star

преди 1 година

Защото водата в ,,аквариума на Путин'' не е сменяна от 1917 година насам.И мирише на блато.Който иска да расте,му е нужен кислород и прясна вода.В мъртва вода може да оцеляват единствено риби от ,,старата Ера'' като каракуда,лин,сом, все риби които се отхвърлят от Библията.Липсата *** добра кислородна среда прави рибата вредна за консумация.Имаше един вярващ и духовно напреднал професор в Русия,вкараха го в затвора.Много опасен беше.Говореше само истината.

67

Лъжци

преди 1 година

Смачка ги на всички Путин, и срещу него да бягат пак не могат да го стигнат.

66

Анонимен

преди 1 година

Защото аквариумът ще се пръсне много скоро и рибите бягат в океана на запад.

65

Всеки ще намери отговор на своя въпрос когато Голодомор удари, а Той *** на вратата на вси рашисти, мамаши, дядки, свати и сватове. Останалите без децата си - кой утанул с "Масква", кой го гръмнали на фронта ще запеят друга песен. На тях нито книги, нито журналистически пасквили ще им трябват, за да обяснят епопепята на загиналите поради прищевките на един превъртял гном.

64

Руски трибой

преди 1 година

Хвърляне на чук, хвърляне на сърп, бягане на запад... отново стана актуален.

63

Анонимен

преди 1 година

Плъховете винаги първи се спасяват, ако надушат някаква заплаха. Навсякъде! Интересно защо толкова е трудно да се повярва, че може да има и националноотговорни богаташи, че и между богатите има хора, които са ПАТРИОТИ и милеят за родината си? Че са готови да ядат и черен хайвер, но и черен хляб? Космополитът американец или европеец, та дори и българинът вече, по ред причини, не разбира думата "родина" така, както я разбира руският човек. Ценностни различия!

62

МАРДдеокн

преди 1 година

До Анонимен 70...И какво да правим в твоята любима Москва? Да друсаме лешници на Путин, и да умираме за него.?Аре молим, молим.

61

Факт

преди 1 година

Поредната тъпотия.

60

Анонимен

преди 1 година

Не знам кви риби са избегали от аквариума на Путин, но от Байдъновия цели китове са се изнесли.