7

Краси

преди 1 година

*** това Мъдьова глава не е София,а на г.за на географията!

6

Анонимен

преди 1 година

До 1 Редно е да се плаща само по показанията на водомерите, каква е тази вода която е прибавят от общият водомер? Ние потребителите знаем ли колко показва общият водомер и колко кубика ни надписват? Софийска вода са абсолютни мошеници и трябва да ги осъдим.

5

тъй де

преди 1 година

Миналата седмица платих сметката за водата.Платих и общо потребление от 6,383 куб.м., а даже не знам къде е общото чучурче!

4

Анонимен

преди 1 година

Следете си показанията на водомерите и ще забележите, че ви надписват много кубици вода в София. Имам имоти и в провинцията и там нямам такива проблеми, колкото кубика показва на водомера толкова плащам.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Плащаме не само течовете, но и водата, която ползват екзотичните ни сънародници от маалите. В и К не приема тази загуба за своя сметка и я разпределя по сметките на всички нас, които сме коректни платци.

2

Анонимен

преди 1 година

Направете постъпки за премахване на т.нар. такса "обща вода". Не съм била в апартамента маса време, двата водомера за топла и студена вода отчитат 0 , обща вода 50 лв. Защо??? Какви са тези простотии или течовете по водопроводната мрежа сме длъжни ние да ви я плащаме? Софийска вода са най големите крадци.

1

Advokat

преди 1 година

Квартали!??