125

+++

преди 1 година

Абе шаран,сега разба ли от къде ти тече джапанката.Разбра ли защо Германия е с най силната икономика,ами защото си гледа интересите.А ние най штрокавите все чакаме някой да ни оправи,да ни каже.Стига с тези лъжи Европа не дава,изтъркаха се.Като не можете да се справите със ситуацията намазвайте от където сте дошли и не се връщайте.Аман от лъжци,крадци и некадърници.

124

Анонимен

преди 1 година

Що ще правим, ако от ЕК му кажат, че не може да купуваме няма ли да е по-лесно да пита тези които вече купуват.

123

Някой

преди 1 година

От цялата статия нестава ясно какво ще разяснява ЕК. Аз бих искал да знам в крайна сметка на каква цена ще купуваме втечнения газ, и защо в момента купуваме газ чрез посредник, след като другите (като се почне от Германия и Франция и стигнем до Гърция) плащат в рубли въпреки гръмките си изявления по телевизиите? Къде го европейското единство и защо ние най- бедните трябва да ядем келестарката и в името на какво??? Другите си купуват директно и си гледат интереса, А НИЕ???

122

Анонимен

преди 1 година

Току що чух, че ще получаваме руска газ от Гърция, защото те не са си спрели доставките. А, сега познайте на каква цена и кой ще се облажи.

121

Анонимен

преди 1 година

С две думи, Кокорчо щял да търси под вола теле. Умен е.

120

Ами

преди 1 година

надявасе !!! Почти всички страни в миналото са биле експлоататори .Всички са биле и колонизатори и ние искаме да като тях и да сме вседи иях като равни !!! От умрял писмо!!!!!Тяхните ценности - да бъдеш човек от трети пол ! За ам-те е още с по-лоша ист-я и култура ! М\удругото нито европа нито сащ знаят какво е култура с две думи !Същото е вече и с бъл-те който искът да с такава култра каква е тяхната ! Колонизатори и култура ! АНГ-Я е ВИНОВНА ЗА смърта на 10 МЛН ИНДИИЦИ УМР ЕЛИ ОТ ГЛАД

119

Анонимен

преди 1 година

Путинизма трябва да бъде забранен както фашизма, защото се отразява лошо на по-простичките, необразованите и неукрепналите психически хора, ... както е видно от много от коментарите.

118

преди 1 година

Браво Коки.

117

Нема как да стане

преди 1 година

Знам, че няма как да стане, но трябва бате Коко да създаде нова партия "на можещите". Ще вземе Божидар Божанов, оня от ИТН с очилата, председателя Мирослав, Минчев, няколко човека от БСП, 1-2-*** от ДПС и няколко СДС-ГЕРБави и да се обединят всички в една нова партия на успешните политици, за спасението на България. Може да си кръстат партията УПСБЕ - успешни политици за спасението на Българския европеец. И да тръгнем в релси. Ама нема как да стане. Уви.

116

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Поклон за Кокорчо, той е спасителя на България.

115

ДАЙ!

преди 1 година

КЪСАЙ БАТЕ АСКО!

114

Христо Христов

преди 1 година

ВИЕ си ги избрахте да са про'сти по ваше подобие!

113

уточнение

преди 1 година

Преди месец 1евро=85 рубли.В момента 1евро=58 рубли.Колко загубихме само от курса за месец от великите хардвардски некадърници ,наведени до земята пред дъртия кравар Байдън?Колко ни струва управлението на продавача на торти без глутен само този месец?За ремонта на вехти укрофашистки танкове не ми се мисли.Както и за евтиния зелевски ток ,и евтината краварски газ.За самолетите , също.Кухата Тиква изглежда гений пред тези жалки посмешища.

112

срамота

преди 1 година

Само Кокорски не е разбрал ,че от санкциите на ЕС Русия излиза поне двойно по-богата и напълно независима от европлашилата Лай.ня.н ,Маркон и Борис Еди кой си.Орбан и Ердоган се оказаха най-умните политици.Уви ,Кирето и Кокорчо се цъклят в бабичХеро Мустафа и ходят до краварника да им набиват празните канчета.Срам.

111

ГНЕВЕН

преди 1 година

Гърците платиха в рубли.Германия и Италия ,също.Унгария сключи договор до 2035година на суперниски цени.Кирчо и Кокорчо бръщолевят глупости за някакъв краварски газ ,който никога няма да дойде на някаква суперсекретна цена ,както и старите хвърчила Ф-16 ,модел 1974г.!?!Какво още трябва да ни причинят тези краварски прислужници ,за да ги изритаме от креслата?

110

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо и Канадеца се направиха на велики.Ще плашат Русия.Пълни харвардски русофобски смешни-и. А Сега за наникъде.

109

до 103

преди 1 година

Верно бе, тоя що напира някой да му разяснява за руските газови доставки? Нали Киро вече ни направи независими от руския газ, като ни уреди цели два американски танкера с демократичен газ, които се лашкат по морета и океани, и чакат харвардските умници да измислят къде, аджеба, и как точно ще получим скъпоценния товар... Да не им даваме зор да мислят, важното е сега да се изживяваме като най-умните европейци - другите да си купуват руски газ, а пък ние сме си баровци с двата блуждаещи танкера...

108

Анонимен

преди 1 година

еврото - 58 рубли

107

Анонимен

преди 1 година

2002 г. ЕС е платил на Русия два пъти повече за газ отколкото 2021 когато цените и тогава бяха високи. 2022 ще бъде рекордна за Русия по доходи от газ, без да се включват доходите от нефт и въглища. Кво правим, ще се отказваме ли от русктата газ, ще караме ли колела? Или може би от някъде ще дойдат някакви нови прекрасни зелени енергии?

106

Анонимен

преди 1 година

Урсула разкри тайния план на Путин! Путин нападна Украйна да провокира ЕС да спре да купува нефт от Русия и Русия да пренасочи нефта от ЕС към световните пазари където цената ще се покачи и това ще напълни военния му бюджет, но Урсула разкри хитрия и коварен план на Путин и ЕС няма да спира руския нефт! Плана на Путин отново се провали! ***/dimsmirnov175/33733