145

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев...гърците нямат да вземат...обаче си имат флот ,самолети,армия Народ у нас само крепостни на путин...и името на макетата смениха...Подкрепа!!!

144

Анонимен

преди 1 година

Василев има акъл! Проявява хрктер! Браво!

143

Анонимен

преди 1 година

Асене, Брюксел преди часове ви предупреди: ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ НА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ИЗВЪН КОНТРОЛ. На есен България влиза в ПРЕКОМЕРЕН ДЕФИЦИТ. Разбираш ли какво ви казват от Брюксел? Ако ти не разбираш, Киро хептен няма да разбере

142

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо, мама какво не ти е ясно?

141

Къро лъжата

преди 1 година

Асенкаааа къде са отстъпките за горивата.Вече клони 3.23 обикновеният 95.КЪде са.По добре не ги давайте че инфлацията ги изяде.То се знаеше но нале сте от ХАРД-вард.Къде са мерките?Къде е Киро лъжата?

140

Анонимен

преди 1 година

Защо другите си купиха газ с рубли, а ние не искахме? Защо бе цъкльо?

139

Анонимен

преди 1 година

План REPowerEU. С какво ли може да ни изненадат? Ако разпределението на парите между страните членки НЕ ЗАВИСИ от количествата ваксини и демонстрираното послушание "локдаун", аз лично ще си променя мнението за колхоза ЕС.

138

Анонимен

преди 1 година

Bo-клу-ци сте големи. Ама няма народ да ви измете цялата политическа из- ме-т. Ще се с народа.

137

сина

преди 1 година

кокорчо, усетихте ли се с киро как ви прееваха американците с инструкциите, които ви дадоха за реакция към Газпром ?Ако не сте се усетили, значи сте кръгли и..оти!Станахте за посмешище в цяла Европа - твърдо отказахте да платите в рубли, а се оказа че тези, дето ви тупаха по рамото първи си купиха газ в рубли - хахахахаха. Как ли ще се чувствате сега като ходите наа запад - като преевани ?

136

Анонимен123

преди 1 година

Абе ще клекнете на Путин за газта,, ама първо слушате сащ и ес каквото ви наредят. Сега ще видим дали ще му се молят да пусне газ и на какви цени.

135

Кънчо

преди 1 година

До НякойЗащото имаш едни неадекватни продажници за управляващи, които са проводници на чмерикански енергийни интереси и не ги интерисува националния интерес. Ще ми е интересно сега като цената на газа спадна на борсите заради решението на Италия и Германия да продължат вноса от Русия, каква ще е цената на газа от прословутите 2 танкера. Поредна излагация на мушмороците "управляващи".

134

Заключение

преди 1 година

Българският вицепремиер , Кокорчо, вероятно е карал курсове за бавноразвиващи се в Харвард . Иска да му разясняват ! Е, да беше питал цар Киро - той щеше да му обясни как се управляват финанси.

133

аааа

преди 1 година

"Асен Василев иска ЕК да разясни казуса със спрения руски газ". Няма никакъв казус министре. Русия си каза условията,няма никакви разплащания с рубли,както се опитахте да манипулирате бг обществото,а откриване на две нови сметки и продължаване да се разплаща с долари или евро от купувачите на газ.Вие КАТЕГОРИЧНО отказхате и се надявахте,че и другите ще ви последват,но се оказа,че "другите" ги интересува тяхното общество и не могат да рискуват да плащат повече или да са без газ,за РАЗЛИКА ОТ ВАС

132

Анти Тяло

преди 1 година

Асенка, какво да ти обесняват...те имат руски газ ние не. Хляба стана 2.50 с намалението.

131

sss

преди 1 година

ко да ти разясми, плащаш им по схемата и полиучаваш газ, не плащаш както са казали не получаваш. Ама да се правиш на голям мъж, а страната ти е на опашката на Европа, си е чисто прострелване в краката... Купуваш от там от където ти е най-изгодно, и правиш това което е най-полезно за страната ти и не слушаш акеите от ЕС. Но това правят тези, които не са лакеи и дупедавци!

130

абе

преди 1 година

асенчо , получи ли разяснение ?

129

Анонимен

преди 1 година

Умен е.

128

Анонимен

преди 1 година

Сега гаджето на Спецов е малко в кофти положение. Хем иска да върти далавера с руски газ през Гърция и да ни го продава с 35% надценка и да си прибира милиони комисионни, хем пък Германия и Италия, а всички други страни от ЕС си отвориха сметки в ГП БАНК и си плащат на старите цени. Сега понеже го изобличиха се чуди кво да лъже. Условията на Русия били различни, не, не са, еднакви са за всички, просто ти искаш да крадеш за наша сметка, а германците не.

127

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са нацисти. Досега го криеха, но покрай Украйна стана ясно.

126

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо Бойко Лисицата беше 12 години премиер, а вие няма да изкарате и 10 месеца? Шарани, всяка държава се нуждае от силни и решителни управници! Хора, които знаят как да постъпят, за да е добре народа. Но с продажни политици, такива които не си гледат родината, а да се харесат на европейци, американци или руснаци, нито ще живеем по-добре, нито пък някой ще се съобразява с България!