19

ЯДРЕНАТА АТАКА

преди 1 година

Всеки, който си въобразява, че жужето ще бъде свалено от власт, или че ще умре от болест се лъже. Жужето е дошло в света , за да извърши най-голямото престъпление в историята на човечеството- ядрена атака срещу Свободния свят и ядрения апокалипсис. Така в битката при Армагедон, описана в Библията, ще бъде сложен края на феодалните диктатори. Ще загинат милиарди човешки души, но демоните на комунизма ще изчезнат. Америка има силата и оръжията и ще ги срази.

18

Баба Гуна

преди 1 година

Коледни добавки шели дават ?

17

Анонимен

преди 1 година

За тоалетната хартия нищо не каза ще има ли достатачно

16

Анонимен

преди 1 година

Гутериш, Гутериш, малко си учил. За едно танго трябват двама. Никой не танцува сам танго.

15

амчи

преди 1 година

До анонимен бъдете като на запад бе - с повече мозък!

14

анонимен

преди 1 година

За вас, евролидерите на запад, войната може да е студена, но за нас на изток, вече пари, а може и да ни изпепели, но също да ни умори от глад и студ, през зимата!

13

777

преди 1 година

Ей такива ,,умници,, като теб предизвикват конфликтите, после стоят отстрани и сабират парсата.За съжаление нашата съдба явно, ще е като на предните четири цивилизации, самоунищожение!!!

12

Влади-Мир

преди 1 година

Братчед, няма да е студена този път, много гореща ще е

11

SS

преди 1 година

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗИМАТА ! И ЗА ИДВАЩИЯ АПОКАЛИПСИС !

10

SS

преди 1 година

А ,ако не дай боже се стигне до използването на ядрено оръжие ще настъпи наистина соц.равенство ! И край на извратената ни цивилизация !

9

SS

преди 1 година

Светът и по специално Европа още тая зима ще се сблъска с глад, недоимък на енергоносители,хиперинфлация,маймунска шарка, коронавирус, и ...много социални бунтове !

8

хех

преди 1 година

Йемен, Сирия, Украйна... ми то от изброените конфликти войни ми те са всичките вдъхновени от САЩ...

7

Анонимен

преди 1 година

СЗО,ООН,НАТО и други подобни силно зависими и корумпирани организации.

6

.

преди 1 година

До въпросче - констатират това и онова... Това работят.

5

Анонимен

преди 1 година

Малко хора знаят, че Русия кандидатства за приемане в НАТО през 1990 година. Кандидатурата и е твърдо отхвърлена от САЩ, които виждат заплаха за ръководството си на НАТО в лицето на друга силна държава...

4

Анонимен

преди 1 година

Най-слабият генерален секретар на ООН. Слаб политик. Вероятно и непочтен, подкупен. Както навремето се разтури ОН и избухна войната, така и сега пред очите ни, с този безпомощен ***, се разпада ООН и направо си газим във война, която всеки момент заплашва да прерасне едновременно и в световна, и ядрена. Дошло е време за УОН!

3

Анонимен

преди 1 година

Тя и старата студена война си беше с ядрени отенъци. Нищо различно. Всъщност студената война така и не приключи. Просто запада си помисли, че е приключила и взе да налива трилиони в Русия и Китай заради евтина работна ръка и щото на ония не им дреме за екологията. Така запада си пазеше екологията и произвеждаше евтино всичко което му трябва. Но пропусна, че така враговете му получават пари, които ще използват срещу тях. Сега се усетиха най-сетне. Време е да се изнесат от изтока!

2

Нане

преди 1 година

оон да се закрие, от отдавна обслужва само краварски интереси... И не е познал... Тоя път войната, ще е гореща... Много гореща...)))

1

въпросче

преди 1 година

тия в ООН кво точно работят ?