29

Анонимен

преди 1 година

Разрешете поне пейките да изкъртим бе.....

28

ЦИРК МАМУНСКА ШАРКА

преди 1 година

Тестват реакцията. Ако не мине номера с маймунската пъпка, очаквайте да се появи камилска треска. И локдаоните, и "ваксините" не са си тръгнали, единственият въпрос е заради каква съчинена причина ще се върнат. КОВИДизмишльотината здраво загуби инерция, но и там не е изключено да съчинят НОВ вАРИАНТ. Гледайте филмите на ужасите от Китай в момента. Нищо не е свършило, сега почва.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - "А ние българите си имаме ваксина срещу едра шарка," Имат родените преди 1980 ,след това не в задължителните ,смята се че е преборена едрата шарка .

26

Анонимен

преди 1 година

А ,чакайте ,нали ЕС щеше да затваря ? Сега - "..вирусът не се предава много лесно, нито е причинил засега сериозно протичане на заболяването..." !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Много от заразените, но не всички, са мъже хомосексуалисти - Интересно, защо нормалните хора трябва да се притесняват тогава?

24

ъъъ

преди 1 година

Излагате се.. В 21-ви век ще се мием и прочее, вместо да си праснем по една ваксина.

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко има във ваксата....това е само началото....кой се боцнал!!!

22

еее айде сИга

преди 1 година

Ааааа що бре, тъкмо щяхме да преброим маймунките в България?!

21

ШЗО с редактор

преди 1 година

На първо място ще помолим новите Технократ-феозали да си слагат предпазното гумено средство преди да се занимаят с подвластния им ***

20

ШЗО

преди 1 година

Ба първо място ще помолим новите Технократ-феозали да си слагат предпазно средство преди да се занимаят с подвластния им плебса

19

Анонимен

преди 1 година

Спокойно пичове , след ковид сертификата от есента ще ни искат Маймунски сертификат

18

ГОЧО

преди 1 година

То не беше нужна и масова вакса и за предишните вируси! Абе нещо се пропука тая идея за "естествена" поява на ковида!!?? Май не е от китайски прилепи ами от американски!! С шарката ще излезе същото!

17

Бойко

преди 1 година

Някой от пишещите лежал ли е в ковид отделение?На системи и кислород.И после пак да драска.Имам впечатления как се справиха с ковид 19 в Сингапур.Или ще кажете "те са прости".

16

Bond

преди 1 година

СЗО още не получила инструкции от Биг Фарма за ваксинация. До есента ще пуснат комбиниран елексир срещу ковидя и маймунския шап и тогава ще започне поредното облъчване от "експерти", вирусолози и най-вече грантаджийски ***.

15

Анонимен

преди 1 година

Гай *** милият е толкова загубен, че дори и ваксина срещу тетанус няма да си сложи. Че там на всеки 6 месеца си трябва бустер.

14

SS

преди 1 година

Трябва да има 9 мм ваксинация на тия от които тръгна маймунската шарка ! Така ще се предпазим и за в бъдеще и от други болести .

13

Shark

преди 1 година

Ми то и срещу ковид не беше нужна. Въпросат беше да се пробутат ваксините и да се приберат едни милиарди. На *** ли ни правят

12

Анонимен

преди 1 година

Че за чий? Да се бодат гейовете. А ние българите си имаме ваксина срещу едра шарка, както и ваксини срещу другите шарки, така че сме защитени. Да му мислят нежните мъже.

11

Анонимен

преди 1 година

И срещу СоVИд 19 не беше нужна... само за хипохондриците и последователи на безумието...

10

Търчим за ваксина

преди 1 година

Язък. Тамън рекох да се набода, пък то нямало нужда. Според инфекционисти, тази шарка никога не е била считана за сериозно заболяване и никога не се е съобщавал брой "случаи" в медиите. Също както за леките простудни състояния, причинени от корона и риновируси. Преекспонираната ковид простуда с фалшиво приписана смъртност, бутафорната пландемия ни даде достатъчно основания да се съмняваме в достоверността на всяко изявление с източник СЗО.