13

Анонимен

преди 1 година

Notevole..

12

Анонимен

преди 1 година

Нашия продължава да има проблем с облеклото. Ризата изглежда му е малка около врата, вратовръзката накриво, неприличен вид като цяло.

11

КОРУПЦИЯ - КИРО..

преди 1 година

Кога ще разследва корупцията на 22 ИМОТА от неговия вътрешен министър...??

10

Анонимен

преди 1 година

Ейййй, недоволници! България е лидер в отказа си да плаща с рубли и трябва да сме горди! Тъй речИ Киро! За едно нещо поне успя да ни тури на първо място! Дет се вика боже, боже, що не си прибереш вересиЙте! И по комсомолско време единици бяха тия с такъв комсомолски плам. Бори се Киро с корупция и с вражески сили от чужди страни.

9

Цв

преди 1 година

Тоя *** знае ли кой е Капитан Петко войвода? Едва ли. Сега вероятно научи, че Италия продължава да купува газ от Русия. Само ние сме НАЙ - ВЕЛИКИТЕ - КИРЧО НАЙ-ВЕЧЕ! Нали Русия е БЕНЗИНОСТАНЦИЙКА С РАКЕТИ??? КИРЧООО, КУХА ЛЕЙКА СИ!

8

Анонимен

преди 1 година

тоя така лъже и маже,че като го видя сменям канала

7

Копейкин

преди 1 година

От него ще научи много за корупцията

6

Н. Марков

преди 1 година

"Кирил и небългарската евроатлантическа делегация предвождана от него се поклониха в Рим пред един велик българин, капитан Петко Киряков, който преди повече от сто години е казал: "Няма сопа, която да изтръгне Русия от сърцето на българина!"

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя да признае македонското малцинство Италия да не се прави на улав.

4

Анонимен

преди 1 година

Простьооо Кирее,да не забравиш да светнеш италианският премиер за ЕВТИНИЯТ газ с който ни уреди!!!!Тъъъъпанар!

3

Абе само на мен

преди 1 година

ли ми прави впечатление, че с когото и да се срещне нашият премиер, после разправя, че оня много ни подкрепя правителството :)

2

Анонимен

преди 1 година

Жабарите искат да преварят Германия и да ни продават с надценка газът дето минава транзит прз България. :-)

1

Gogo

преди 1 година

Нито крачка назад по въпроса за рсм! Който политик се огъне сега е национален предател и трябва жестоко да бъде наказан!!! Разбирам, че правителството ни отново е под външен натиск, както по темата с оръжията за украйна, където за щастие успяхме да се измъкнем от братоубийствен грях, благодарение на Президент и Нинова, НО следващата голяма битка за нас като българи е за Македония! Трябва да издържим като гърците до край и да си отстояваме националния интерес! Ако ще и ЕС и щатите и целият свят да е срещу нас не трябва да се огъваме!!! Признаването на българско малцинство в рсм е капан! После щ