69

Анонимен

преди 1 година

За съжаление всички са в кюпа и играят заедно, а ние се хващаме на медийни пропаганди. ТЕ срещу НАС.

68

Да преговарят

преди 1 година

Украинската армия е с отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

67

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е вече над 3 лева за литър. И не се очаква цената да тръгне надолу.

66

До Война можеше да н

преди 1 година

Така де така, русия не е виновна за нищо! Тя и крим не окупира и въобще украйна е виновна за санкциите дето наложиха на русия! и вместо да отстъпи и крум и киев и въобще всичко отстъпи на русия то видиш ли украийците сега трепят наред разни невинни руски войници из украйнската земя! еее то така може ли!? та украйна е виновна и запада е виновен и въобще ингвините на ужния полюс също вина имат! а кремъл те са света вода ненапита! еми ай сиктир бре драги зрители!!

65

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

64

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен65 за зърно и контрол над източниците на питейна вода в регионите на бившия съветски съюз. газ и петрол ше има още петдесетина години, и самбиста е решил да си набере допълнителни доходи. по гопнишки.

63

.!.

преди 1 година

Епа то ако питаш кремъл и путунарите тука, то русия не виновна за нищо! дет се вика те ей така си стояха, без нищо да правят, и ей така без нищо им наложиха санкции! и що така не се разбра! еми ко да ви кажа ако такива невинни акъл трябва да вземам, еми много ясно, че няма да прокопсам! та гледайте си там денацификацията, че така като ви чета акъл нямате кой знае колко и мйа и там го забатачихте!

62

Мишо Бирата

преди 1 година

кво, пак ли великите сили? един вид украинците може да спонсорират със зърно оон, а когато се наложи на световна свръхсила да нема кяр, виновни са всички останали. а оон пълно с *** и михлюзи си трае.#zakrivai

61

Анонимен

преди 1 година

Да бе тия който предизвикаха всякакви възможни кризи обвиняват други за това.Доколкото си спомням преди февруари нямаше нито хуманитарна,нито продоволствена,нито криза с горива.Даже и война нямаше.А сега вече има еднатотално разрушена държава,с милиони бежанци,стотици хиляди жертви и всичко това за какво!

60

IQ 3.14

преди 1 година

До Кой крив кой правруснята в момента е най големият износител на зърно, и не само. изнасят абсолютно всичко,което не е заварено от "освободените територии"

59

МАСКВА

преди 1 година

ГРУЗИЯ НИ НАПАДНА, СИРИЯ НИ НАПАДНА, АВГАНИСТАН НИ НАПАДНА, СЕГА И УКРАЙНА? КАКВО ДА ПРАВИМ, ЩЕ СЕ БРАНИМ? ГОВОРИ СЕ, ЧЕ И МОЛДОВА ЩЕ НИ НАПАДА.

58

Кой крив кой прав

преди 1 година

Русия и тази година ще бъде най-големият износител на пшеница в света. В Русия се очаква производство от 39 милиона тона пшеница, от които поне 20 милиона тона ще бъдат изнесени.

57

До 54

преди 1 година

Няма как да го спрат освен икономически , ако му пуснат аванта следващите след Молдова сме ние . И защо се държите като мазохисти , ако тия орди дойдат насам мислиш ли че тия от Буратия ще те припознаят като техен човек ???

56

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ВОЙНАТА АКО ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ 10 ГОДИНИ, ЩЕ СТАНЕМ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ!

55

Анонимен

преди 1 година

Всичко са измислили някъде там, из Брюксел. И цените ще вдигнат на всичко, уж заради войната на Путин, и половината храни ще унищожат тайно, ако се наложи, така или иначе ще са на двойна печалба. Санкциите задължително трябва да се оправдаят, и "режимът на Путин" трябва да е виновен. Това не е някаква си Желязна завеса, а Желязна стена.

54

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече време минава, толкова по-ясно става, че американците ще похарчат не само Украйна. Европа е пред разрушение! Гледаме смъртта в очите и не вярваме, че ще ни се случи. Ядрената война е съвсем на косъм. И бомбите първи ще ги пуснат онези, които вече са го правили. Прочистете си мозъците от пропагандата и погледнете истината в очите - светът ни е пред смъртна опасност и от бомби, и от глобалфашизма на либералите. Събудете се и се замислете! И да се размърдаме най-после!

53

Анонимен

преди 1 година

Спрете войната и ще махнем санкциите.

52

Анонимен

преди 1 година

На ушанките все западът им е виновен за нещо,а не това,че те са злобни,завистливи и некадърни

51

Анонимен

преди 1 година

На ушанките все западът им е виновен за нещо,а не това,че те са злобни,завистливи и некадърни

50

Въпрос

преди 1 година

Спрете санкциите и ще ви залеят със зърно и горива. И олио! Разбирам санкциите да помагат за нещо, ама не! Хич! Освен да създават глад. Ако помагаха щяхме да изтраем, но само им ручаме жабетата. Та кой е виновен за глада и тормоза над народите от ЕС?