12

Правда

преди 1 година

Ako имаше истинско правосъдие в България насилникът щеше да бъде осъден и отстранен от семейното жилище преди да успее да убие собствената си жена а сега и на доживотен затвор да го осъдят, няма как да я върнат към живота. Но понеже много от делата са уговорени в полза на свързани дела и корумпираните съдии действат полза на престъпниците, вместо да защитят жертвите според истината. И защо в новините не се разкрива самоличността на убийците, дори и масовите и се прикриват ислямските терористи

11

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз съм Васко Далаверата тираджия гастарбайтер и след мтъския номер който ми скрои Меги смятам че жените трябва да се побийват редовно за да си знаят мястото а не да ми харчат парите и да се еббат с по млади от мен докато аз возя и печеля 7000 долара на месец вий такива пари в България къде сте виждали

10

До Диана

преди 1 година

По принцип си права, но има такива манипулатори, че жената няма избор."Ако ме напуснеш, никога няма да видиш детето отново!" или "Ще избия цялото ти семейство!" Е, смееш ли да рискуваш живота на близките си?

9

Сигурно е инцидент

преди 1 година

Ядосъл се е човека и сега от това трябва да правиме новина ли? Гешев ни пази от битовата престъпност спете спокойно

8

Анонимен

преди 1 година

"Защо след всичко описано в статията присъдата не е доживотен затвор без право на замяна?" - ако съдебната система на една държава работи то дадената държава няма как да бъде нечия колония. Колкото по-разпасани законите, толкова по-лесно се заражда идеята за търсене на живот в "правова държава" и толкова по-голям е шанса да се озовеш в Запада и да се превърнеш в евтина работна ръка. Заради това когато НАТО стъпи някъде първата им работа е реформа на съдебната система.

7

Петю

преди 1 година

И защо трябва ако работел в затвора да се намаля присъдата,що за логика има в това.Значи убиецът ще се пусне години по рано от цялата присъда,няма управия.

6

Анонимен

преди 1 година

Диана стига с тия детинщини "спасители" "убийци" - размишлявай рационално. В статията пише, че той я е биел/гонил, ама тя се връщала. Демек е или безработна или неадекватна. Той пък очевидно е агресивен и невъздържан... От моя гледна точка имаме - безработна/неадекватната под земята, агресивен/невъздържан в затвора... При малко по-оптимален вариант можеше да има и смъртна присъда за да можем да ги погребем един до друг, но уви. Краставите кучета се надушват едно друго. - космически закон.

5

Момо

преди 1 година

Защо след всичко описано в статията присъдата не е доживотен затвор без право на замяна?

4

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Е да, ама ако ще го храним цял живот е редно да работи иначе е по-добре да му теглят патрона. Ако бях премиер такива като тоя щяха да копаят основите на магистрала Хемус на ръка.

3

Анонимен

преди 1 година

За това престъпление наказанието трябва да е минимум До живот без право на замяна!

2

До Диана

преди 1 година

Кажи за БСП! Сигурен съм, че според теб БСП има огромна вина!

1

Диана

преди 1 година

Това не трябва да продължава повече така!Крайно време е жените да разберат, че мъжете не са ни панацея,че те може да ни бъдат спасители толкова, колкото и убийци..Виждаш,че нещата не вървят добре,мъжът ти не те цени,не те уважава,унижава те,обижда те-ами махай се от него! Няма какво да се "бориш", да доказваш, да го убеждаваш, да го побеждаваш - отиваш си, грешен избор, следващия път ще внимаваш повече за отношенията си..Ранният секс е причина за голяма част от лошите взаимоотношения по-късно