89

Малко за историята

преди 1 година

До Историк: Част от Украйна е била полска, но по времето на Екатерина Втора по-голямата част от самата Полша е в състава на Руската империя. Превратна е историята на Днешна Украйна. Който е ходил в Киев е видял паметника на хетман Богдан Хмелницки, който сочи към Русия.

88

Малко за политика

преди 1 година

Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол навсякъде и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

87

Историк

преди 1 година

Украйна е бивша полска територия, независима. 1922г влизат в СССР, а не в Русия. Реално нищо общо нямат с Русия.

86

Анонимен

преди 1 година

Исторически Украйна и Русия никога не се били един народ.Никога не са били дори братски народи. То не беше Гладомор, трепане,.. Те се трепят от стотици години.

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 - Скоро ще разберем , на теб като спрат и ракията ( защото горе-долу това остана ) дали ще започнеш да мислиш - Едва ли , защото трябва да имаш и скакво ?!

84

Анонимен

преди 1 година

И вие сега кой ще пазите по-напред Украина ,Таван или Ю.Корея ?! И затова най-лесно е пак старата изпитана тактика - пандемийка , но този път с маймунска шарка , остава да видим само кой е ял маймуни сега , че миналия път Китайците "бяха яли" прилепи ?!

83

Купувайте рубли

преди 1 година

Рублата се стабилизира под 60 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

82

Руски

преди 1 година

Байдънчо вие американците колко деца и невинни избихте през вашите войни през годините . Скоро ще има разплата и за вас за дето се опитвате да контролирате всички страни и ще ядете дървото много скоро.

81

наобратно

преди 1 година

се 4ете тва са троловете от студентски общежития

80

изсму4и

преди 1 година

си още от прьстите

79

Анонимен

преди 1 година

Многго моля сами си се унищожават я Швейцария що не не се самуинищожи и там говорят на немски

78

Не фен на Путин.

преди 1 година

Каква идентичност може да има държава създадена преди няколко години?И какво ни занимавате със спящия Памперс? Иначе да- на виновниците подстрекатели на тази война трябва да им се потърси отговорност на Международен Съд.

77

рибока

преди 1 година

Нощта на 9 срещу 10 март 1945 279 В-29 бомбандират Токио с 1700 тона бомби.41 кв.км от града са унищожени.САЩ обявява,че убитите са 80 хиляди,а ранените 41 хиляди.Япония обявява,че 97 хиляди са загиналите в пожара и 125 хиляди ранените,а над милион губят домовете си.Заради дървените жилища се хвърлят и запалителни бомби.Изгарят 51% от стария град.Но това е било преди 77 години,днес са защитници на беззащитните.

76

до 65инженерката

преди 1 година

няма нужда да врещиш с главни букви, мър.ло!

75

Да унищожи?

преди 1 година

Да не би Русия да извозва зърното на украинците обричайки ги на глад?

74

Асан

преди 1 година

Каза варварина Джо :)))

73

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ хранят мечката с насила мобилизирани украинчета, защото от тях и става лошо

72

Анонимен

преди 1 година

До 68. Ако Русия остане без храна, значи без храна ще са останали всички други.

71

Анонимен

преди 1 година

А вие искате да унищожите идентичността на всички страни по света. Интересно е, че на фона на всичко това, сте се загрижили за идентичността на Украйна. Може би, благодарение на Русия, тя ще запази своята идентичност?

70

Коя идентичност?

преди 1 година

Тази при която на произволен принцип връзват кората по стълбове и ги унижават и бият ли? Тази Украинска идентичност ли?