109

Ким

преди 1 година

Байдън е заповядал да се бомбандира Юогславия в края на 20 век, а сега се опитва да дава съвети на Русия. Страх го е да не умре при ядрена атака срещу страната му. Както ги е страх и останалиет граждани на САЩ. Те проста няма къде да се скрият. Освен руски, има и северно корейски ядрени ракети, чиито цели са в САЩ.

108

Анонимен

преди 1 година

Бай-дън пак не е разбрал! Русия НЕ СЕ опитва, а го прави

107

Случаен минувач

преди 1 година

Украйна е изкуствена държава, създадена е след войната между Полша и Русия през 1920, когато след ПСВ Полша напада Русия. Тогава Ленин и обкръжението му вземат решение тези южни територии, населени със смесено руско- и полскоезично население, да бъдат обособени като отделна република в СССР - Украйна. Западна Украйна и сега са етнически поляци, Полша има интерес да си вземе Лвов и областта около него.

106

Zzz

преди 1 година

Даа какво ли крият толкова във фашистка Украйна американците?? Лаборатории за които не споменават или друго.??

105

ха-ха-ха

преди 1 година

Фашизма трябва и ще бъде унищожен.Независимо дали старчока с прогресивната деменция иска или не иска. Бандеровците трябва да бъдат изтребени, и е въпрос на време това да се случи.Цялото НАТО и ФАЩ се оказаха една карикатура.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 - май и ти имаш деменция. САЩ, ЕС, Япония, Канада и Австралия са около 20% от света... останалите реално са на страната на Русия.

103

БПФ

преди 1 година

А кога тоя гнъсен, урoдлив и слабoyмен старичок ще плати за своите варварства? Защото той е замесен във всяка война, започната от САЩ в последните десетилетия - войни, довели до смъртта на десетки пъти повече хора, отколкото в Украйна. Да не говорим за вината му за тази война !!! Дано това чучyло се озъби възможно най-скоро. Цял свят ще си отдъхне, американците най-много !!! Путин щял да си плати - ти ли ще го накараш да си плати, жалко подобие на човек?

102

Швейк

преди 1 година

Тя Русия пред целия свят заяви че славянската азбука е македонски език,само и само да не признае българският ни език който отпразнуваме днес 24-Май,и то само заради името си.Че да го бяха кръстили ,,***'' та да се не сърди и мрази цяла България.пълен ***.

101

Анонимен

преди 1 година

дядо байа вас кои ще ти обвини .когато европа се плаши от вас и целият свят исключение на русия китай индия а бг треперят от стах и затова мълчат сащ ше намерят повод да бомбят как направихте с ирак либия югославия и др.

100

Анонимен

преди 1 година

До рибока от втора страница. Днес са същите крадци лъжци и убийци.

99

Анонимен

преди 1 година

101 Еманюел Кант е положил клетва на руската императрица Елизавета и останал верен на клетвата въпреки че е имал възможност да се откаже.

98

Американ

преди 1 година

Бе на тоя демент партията се опитва да унищожи идентичността на белите американци тука, ама за украинската се загрижил!?

97

Анонимен

преди 1 година

До Историк......Зле си, двойка! Полша е била руска провинция, знаят го и децата! За Украйна ми писна! И Кьонигсберг е бил руски! Кант е бил руски гражданин! А Екатерина Велика е чистокръвна германка!

96

Путин

преди 1 година

Ще плати със САРМАТ.Есента влизат на въоражение 50 броя междуконтинентални ракети Сармат с обсег 18000 километра.Правели огромни дупки.

95

Анонимен

преди 1 година

Бай Дзън дори с Деменция пак има повече акъл от Путин. Дори Хитлер не е бил толкова луд да воюва с цял свят.

94

Историк

преди 1 година

По принцип в руската империя не е имало много руснаци, едва 40%. Така че, да се твърди, че Полша и Украйна са руски е доста смешно. А императрицата Екатерина всъщност е чехкиня.

93

Старец и необразован

преди 1 година

Старец и необразован си ти избраннико на тъпия Американски народ !

92

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика - Няма много за гадаене - Целият свят извън тяхната граница РОБИ молещи се за малко храна и милост , да не ги сполети съдбата на Хирошима ! Много хора все още не могат да разберат , че измамните примамливи приказки , и лъскавата опаковка на " демокрацията " е точно като буркан със захарен сироп за осите - Падаш вътре и КРАЙ !

91

Анонимен

преди 1 година

Част от Украйна също е била българска, част от Велика България. В гробница в Украйна са намерени 2 пръстена на Кубрат. Част от находище на още 800 предмета.

90

Анонимен

преди 1 година

Аз съм по-загрижен дали ще успеете да защитите идентичността и на Тайванците ?! Само да не се появи ново чудо на света - Севрноамериканска Китайска стена и да ви оградят с нея ?!