20

Анонимен

преди 1 година

До 9Анонименпреди 12 секунди 0 0е много чсно че няма. Ние и злато имаме ама го даваме на Дънди Прешъс (Канда) за жълти стотинки. Само за година вадяр 4 тона злато от което асмо 1% влиза в БГ. И хляб има, да ама ще стане 5 лв и ако не ви хареса нишо не може да направите защото сме с адска робска психика. . . . . . НЕ ЗАЩОТО НЕ ИЗБИРАМЕ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ НАПР.ВЪЗРАЖДАНЕ! Е ТО ДРУГИ ВЕЧЕ И НЯМА

19

Анонимен

преди 1 година

Българското зърно се изнася за печалба на зърнарските кулаци, а се внася зърно за печалба на хлебарските кулаци от чужбина. Един картелен зърнар каза, че иска помощи от държавата, но иска да продаде зърното на най-високата цена в чужбина, защото това било пазарна икономика. Зърното ще бъде изнесено, а ще има недостиг на зърно за внасяне.

18

Анонимен

преди 1 година

А бре ко...***-радьовски превратаджийчета, вдигайте инфлацията, че да си папкате сладко от НАШИЯ поминък э - до време! Яхнахте Виденовите-юмручковските волове, е, такъв ще ви е краят на Видовден (15-ти октомври). Само не си забравяйте гаулайтерчето и кобилата му, когато отФърчите за Канадата - не че тя примира за китайския морковен прах-панацея на сладкарката Линда.

17

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма да поевтинее. Всичко, което е намерило повод да поскъпне, не поевтинява вече.

16

Eee

преди 1 година

Заглавието само по себе си говори всичко: значи в тази държава мафията прави с цените на всичко, каквото си поиска.

15

Кейнс

преди 1 година

Абе да питам аз защо като набеденият "бизнес" си вдига цените на воля, му се отпускат и помощи? Не им ли стига на к'пелдаците

14

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата купи зърно за 1 милиард за да купуваме скъп хляб. Голям лъжец е този Киро ментата.

13

Променете

преди 1 година

Данъците! 93 милиарда лева депозити! Колко е държавния бюджет?!!! И за това: прогресивен данък, необлагаем минимум на ниво средна заплата, семейно подоходно облагане. В противен случай само комунистите НЯМА да духат киселото мляко!

12

Защо цените растат!

преди 1 година

Българските комунисти, предвождани от Радев не разрешиха да се изпрати като военна помощ нито един куршум за отбрана на българите в Украйна. Следователно България няма нищо общо с тази война. Тогава , възниква въпросът -защо изведнъж управляващите комунисти, защитници на Кремъл, вдигнаха цените у нас на всичките хранителни продукти. И брашно си имаме, и газта беше договорена с четири пъти по-ниска цена от руската цена и пак цените растат. Има нещо гнило в държавата и това е властта.

11

Анонимен

преди 1 година

ДДС не трябва да се пипа, хляба ще покаже, хората нищо няма да усетят!!!

10

zeus

преди 1 година

Като няма хляб ще ядете на Кировица пастите :)

9

Анонимен

преди 1 година

е много чсно че няма. Ние и злато имаме ама го даваме на Дънди Прешъс (Канда) за жълти стотинки. Само за година вадяр 4 тона злато от което асмо 1% влиза в БГ. И хляб има, да ама ще стане 5 лв и ако не ви хареса нишо не може да направите защото сме с адска робска психика.

8

Ще

преди 1 година

ни изкомандват да си харижем зърното и то без пари. Пък че хлябът щял да стане 5 лв...трябвало да бъдем солидарни с ЕС!? Но когато си колония е така!

7

Зозо

преди 1 година

.............Председателят на Държавната комисия по стокови борси и тържища не прогнозира поевтиняване на хляба, въпреки предложеното 0% ДДС.............. А, добър ден. Със скъпо брашно, нафта и труд, ще поевтинее хляба, ама друг път.

6

Анонимен

преди 1 година

3, само ти знаеш как се живее като 'истински' българин

5

Анонимен

преди 1 година

Аз наблягам основно на хляба. Ако не ям много хляб, не мога да се нахраня.

4

Анонимен

преди 1 година

За какво поевтиняване говорите?! Вчера гледах, че пшеницата на зелено вече се предлага на 900 лв. за тон, като преди година е била 300-350 лв. за тон. Това е само пшеницата, а горивата с колко скочиха? Хляба ще удари пет лева ако върви така.

3

До1

преди 1 година

Само ти знаеш как се ползва компютър...

2

Анонимен

преди 1 година

"Трудно е да се правят дългосрочни прогнози за цените".Кое му е трудното бе, то е ясно всичко ще хвърчи нагоре.

1

Анонимен

преди 1 година

На българските инфантили им дай голфо с газ, панела от соца, работа у заводо да бачкотят кат гуве.да, а вечер салата и ракия да се изявяват във форумите колко обичат Русия, ако въобще знаят как се полза компютър.