21

Еко АКТИВИСТ

преди 1 година

Аз съм иноваторче детенце на богати родители бизнесмени. Лъво-рог съм от инкубатора на Саша Безуханова. ЕКо ЗЕЛЕН АТАКИСТ. Хората НЕ ИМ трябват нито коли и горива нито хляб. Хората ще дишат чист въздух и ще пият чиста дъждовна вода. Слънце, вятър и дъждовна вода какво друго му трябва на екологичения европеец ами нищо друго освен слънце, вятър и вода.

20

Анонимен

преди 1 година

Като няма хляб, ще ядем пастите и тортите на кирчовица..

19

анонимен

преди 1 година

До зърнар - при извънредни обстоятелства не само че няма да можеш да проваваш, ами и на топло ще те изпратят, така че се поспри малко.....Пък и ако дойдат комунистите, ще ти вземат всичко и ще станеш с една глава по-нисък.....

18

Калин

преди 1 година

Стига плашете хората бе наглеци. Ще си месим погачи и пак ще оцелеем. Мислете му вие които крадете че ако огладнеем.....жална ви майка....

17

Зозо

преди 1 година

..........Ще е изключително трудно да останем без хляб............... Хахахааааа, с Р.Гечев и БСП хич няма да е трудно. Помним 1996г-1997г.

16

Един

преди 1 година

Значи ако има зърно нашите тарикати са обречени на фалит...ако няма зърно пак са обречени на фалит)))Знаем тия номера!А западняците освен стойки и чалъми защо не сеят Такова а сеят само простотии?

15

Анонимен

преди 1 година

"Абровски: Ще е изключително трудно да останем без хляб".Споко все ще намерите някакъв начин да ни прецакате и да ни оставите без хлеб колкото и да ви е трудно.

14

Анонимен

преди 1 година

Аааа, ше си го ядът ляба!

13

Анонимен

преди 1 година

НЕ БЕ....ТО ХЛЯБ ЩЕ ИМА Е ЯСНО, НО НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ Е ???....ДАЛИ НА ЦЕНАТА НА ЛИТЪР ГОРИВО ИЛИ НА ЦЕНАТА НА КВАДРАТ ЖИЛИЩЕ !

12

Тенгри Кан

преди 1 година

Големият парадокс тука е, че това, което спасява върволицата от некадърни правителства е географското местополжоение на самата България, в която квот боднеш, ако нема аномалии става;))) Това спасява често главите на управляващите да бъдат на рамената им, а не разнасяни на колове из градовете;))) Затва е гот да си управляващ в България;))) и секи са натиска;)))

11

Зърнар

преди 1 година

Оф, аре стига глупотевини! Зърното е световна борсова стока. Цената му е една и съща в целия свят. Няма никакво значение къде е произведено - в Украйна, Русия, Аржентина или Канада. Недостиг няма да има. Но ще бъде по-скъпо. И не виждам нито една причина да си продавам зърното на по-ниска цена в Бъргария като ми дават по-добра цена на борсата. Земята си е моя, тракторите са си мои, горивото и торовете си купувам с мои пари, ще си продавам зърното където си искам!

10

Анонимен

преди 1 година

за *** няма трудни неща, той и майка си ще продаде ако му дават празни обещания или 5лв повече. Сомалия сме, Сомалия а не Европа.

9

Men

преди 1 година

Do anonimen, ne mi puka kakvo mislisc ti! Jivota se promenia ot deistviata, na vsicki.V bg. -samo mnenia "filosovski " bez deistvie. Cakaite si.

8

Кирчу

преди 1 година

ако няма хляб ще внасяме от САЩ,на месец 2 газовоза и 2 хлебовоза,можем го и ще го направим.

7

Хаха

преди 1 година

Който хрупа хляб и дебелее, може да си позволи малко да е на диетка ...Общо взето тази война ще се отрази здравословно на българина

6

Dora

преди 1 година

Ne sam v Bg i vijdam kak se raboti v EVROPA. Pomaga se na horata maksimalno! Naprimer, e v pati po evtino ot Bg A ZA SOLARNITE PANELI ES. VZE RESCENIE, DA IMA TAKIVA, ZA VSIAKO DOMAKINSTVO!!! ZASCTO V BG, SAMO ZA NIAKOI? OTGOVOR IMAM, NO ISTINATA V BG, NE SE HARESVA. KRADE SE I TO MNOGO.

5

Анонимен

преди 1 година

Но все пак ще се постараете да останем?

4

Алекс

преди 1 година

Ако се изпълнява икономическата политика на БСП и се слушат съветите на Гечев,много лесно ще останем без хляб.Доказано през 1996г.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще е трудно, но Кики и кокорчо ще се справят. Вярваме в тях!

2

Ахмед

преди 1 година

Стига глупави статии. Международните борси и пазари пращят от хранителни стоки.А пък който не го мързи ще си КОПА нивата и пак ще има храна.