15

На тедрос

преди 1 година

Само като му видиш имената и ти става ясно че скоро ще го пипне шарката

14

Кво стана?

преди 1 година

Парите за финансиране на войната в Украйна свършиха и отново трябва да ни скубат за ваксини?

13

anonimen

преди 1 година

Нали Запада от години си тестваше всички глупосту в/у африканския народ. Какво си мислеха,че като подпалят после колибите всичко са унищожили

12

ЗАВРЪЩАМ СЕ!!!

преди 1 година

Айдеее отече... Честито на печелившите... Ама аз ще се прибирам в България... Писна ми от тия западняци, пак ще ни затворят тия... е парите са добри, но не това е всичко! Поне в България ще говоря майчиния си език, ще ходя по родната земя, ще ям българска храна! Ох направо ми се насълзяват очите... На запад се превърнах в робот без емоции и чувства, ден след ден, от локдаун в локдаун... В България може да е всичко, но поне е сладка анархия и моята страна!!! Няма втора тъй велика във света!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Странични ефекти на ваксините .Честито на набодените!

10

Зозо

преди 1 година

Одеве си изрових Мед. картон от дете. Вътре ги пише ваксините, дето са ми били след раждането и после: Туберкулоза, Полиомелит, Дифтерия, Тетанус, Коклюш, БЦЖ. Шарката и Ковида съм ги минал. Общо взето ми дреме на шмайзера за Маймунския грип :))))))))))

9

Анонимен

преди 1 година

Това е тръгнало от кремълл. Там е пълно с маймуни.

8

Митинги и баня...

преди 1 година

И сега ще сме последни, защото много ни знаят устата.Хората предупрежждават, но българинът начело с политиците ни се подиграват.Сега Мангъров отново ще говри глупости, а Радев и Янев ще ни заведат в светлото бъдеще на Путин.

7

Бигот

преди 1 година

Соросятата яко натискат

6

Анонимен

преди 1 година

Пландемия номер 2

5

ТО ТАКА

преди 1 година

БЕШЕ И С КОВИДО. ПЪРВИ СЛУЧАЙ ВТОРИ И НА КРАЯ ЗАТВАРЯЙ. ЗА КАКВО Е ТОВА СЗО?!?. САМО ДА КОНСТАТИРА И ДА ПЛАШИ. ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНАТА. НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО. ПАК НЯКОИ ЩЕ СЕ НАГУШКАТ. САМО БЪЛГАРИТЕ ЗА ВАКСИНИ СМЕ ПЛАТИЛИ 350 000 000 ЛВ. А КОЛКО ЗА ДРУГИ КОНСУМАТИВИСИГУРНО СТАВАТ МИЛИАРД.

4

до 5

преди 1 година

Не я е пуснал, само я разпространява.

3

Байдън

преди 1 година

Путин е пуснал тази зараза....?!

2

Зозо

преди 1 година

С колко ваксини е тоя болния? Кунчо сега пак ще се скрие за 2-3 месеца :))))))))))))))))))

1

Да!

преди 1 година

Следващите са Чехия! Помним стъпките на най-долните управления! После Мутюфчийски ще си сложи униформата... и т.н., бедни народе!