24

Елементарно е

преди 1 година

Мечтаният мъж на живота е просто най-обикновен СУТЕНЬОР, сводник и мениджър на ***. Умело подбират и подлъгват жени за тая работя или да се влюбват или с наркотици ги привързват вербуват за тая работа като жрици на любовта.

23

тя

преди 1 година

Отдавна е изгнила !

22

sadbuttrue

преди 1 година

Поредната пепеляшка дето си повярвала че ще намери принца...

21

Племеницата

преди 1 година

Мнооого от написаното е украсено,не сме спирали да я търсим,просто сега се разчува в Бг.Ако някой знае нещо ще помоля да се свърже с мен.

20

Анонимен

преди 1 година

Ако се жени за някой садис отдавна не е на белия свят

19

Анонимен

преди 1 година

До всички които отписват жената - преди 22 години във Виена ме удариха по главата докато теглих пари от банкомат. Като се свестих имах пълна амнезия, не знаех къде съм, кой съм, бях като във жива кома, 2 дена съм се скитал по улиците но за късмет познати ме разпознаха и така родителите ме намериха и прибраха. Така че фатален край не е невъзможен но по всяка вероятност може и да има друга причина за изчезването.

18

Неизвестност

преди 1 година

Искам да попитам колко са "близки" близките на изчезналата жена? Ако бяха наистина такива, защо 5 ПЕТ години мълчат, не я търсят и т.н. Дали пък след въпросното писмо не се е върнала при тях тук в БГ и да е изчезнала именно тук с тяхна намеса.Ако жената е поработила и спестила някой лев, похвалила им се е и после сценарий с писмо...

17

Анонимен

преди 1 година

Много на време са се сетили, а аз да питам дека е снимката на жената или да си я представяме ако случайно видим жена някъде да сигнализираме, че може и да е тя?

16

Анонимен

преди 1 година

Е па овреме са се сетили да я издиват сега.

15

Мда

преди 1 година

Ей на това му се вика, сетила се Мара да се побара. Щом 5 години няма и следа от жената, значи отдавна е мъртва. Ако беше дете или млада жена, по-скоро щяха да са отвлечени и вероятността да са живи щеше да е над 95%, но жена на 55 г. ...

14

Анонимен

преди 1 година

Да да....ще я намерите....

13

3000000 изчезнали

преди 1 година

Врачката на Берлускони, питахте ли?

12

Анонимен

преди 1 година

Четох някаква история за някаква, която се запознава с някакъв в чужбина и ражда дете. Той и го взел след това и в историята жената пише, че мислила, че е грък, а той се оказал арабин. Колко трябва да си заблуден?

11

Антикомунист

преди 1 година

Отдавна тази златотърсачка гние в Земята!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Има да си я издирвате. Ходила е на купонпосред нощ, тръгнала си е със случаен и той и е теглил теглилката. Класика. Ама къде и е захвърлил останките, *** разбери след 5 години.

9

x

преди 1 година

Най-вероятно храни някъде рибите.

8

Анонимен

преди 1 година

Не искам да съм циничен, но ми се струва, че за откриването, ако изобщо се случи, ще им е необходима и лопата.

7

Калабрезе

преди 1 година

Чичо роко копа на дълбоко!!!

6

Жан Валжан

преди 1 година

Кампания граничи с Калабрия. А един от фамилните бизнеси там е ... търговия с органи. Имаше случаи преди много време по италианските телевизии - отиваш на интервю за работа като готвач, викат те на обекта, пиеш едно питие и после се събуждаш упоен на някакъв диван без бъбрек

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

може да е станала жертва на трафиканти на ЖЕНСКА плът или на донорскамафия или е отвлечена от престъпници дано я открият ЖИВА и ЗДРАВА