73

Анонимен

преди 1 година

Циркон има обсег 1500 км. Лошо май за враговете. Нищо, злобейте, но украинският народ ще връща всички тизи милиарди, няколко поколения напред, заради зиленото лай.о.

72

Анонимен

преди 1 година

на кой умник му е хрумнала идеята да се рисуват zвастиките на видно място които се забелязват от дронове на 3200 метра височина?

71

Анонимен

преди 1 година

Една журналистка попитала Зеленски кога ще разговаря с Путин за сключване на мир.-Когато си изпия третото кафе!-отговорил той.-А по колко кафета пиете на ден?-попитала учудено журналистката.-Аз кафе не пия!-казал Зеленски.

70

Анонимен

преди 1 година

Ще има Байдън още много да чака 20те милиона тона жито от Украйна за САЩ.

69

ишиаса Юнкер

преди 1 година

60 гофишен льохманн украинец опрееелено има дълъг и целесъобразен живот на бойното поле особено как скача тича фърля са

68

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да победи.Украйна ще източи парите и оръжията на ЕС и САЩ.Русия наистина ще се отслаби.Накрая всички ще се върнем в 20-ти век на ток с режим и без топла вода.Фирмите и предприятията в ЕС масово ще фалират.Държавите ще ги национализират.Никой няма да има собственост.Ще работят роботи вместо нас.Оцелелите ще получават базови доходи и ще се занимават с програмиране,рисуване и поезия.

67

Анонимен

преди 1 година

84 ето това е силата на Путин, той е човек който знае 2 и 200. Макар, че е завършил право и е работил като преподавател по право в тогавашния Ленинградски университет, когато остава без работа е обмислял да работи като таксиметров шофьор. И знаеш ли защо? Защото знае, че когато трябва да се погрижиш за семейството и близките си няма срамна работа. За това е способен да измъкне държавата си от всяка тиня. Не е префърцунен глезльо, свикнал други да го хрантутят. И за това е толкова опасен.

66

Егати

преди 1 година

"опитва" ?!?!

65

Анонимен

преди 1 година

Русия е НЕПОБЕДИМА,разберете го най после.

64

Анонимен

преди 1 година

к'о стааа товарис4и, кога че превземаме Киев? подготвихте ли нова 65 км колона

63

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е удължил военното положение и задължението да воюват всички мъже!? Това означава ли, че украинците у нас са дезертьори?

62

Путин е велик

преди 1 година

Путин ще победи.Целта му е полезните изкопаеми,въглища,нефт,природен газ и много др.Богата в селското стопанство,жито,царевица,сънчоглед-водеща в света по производство на олио.Номер 1 е в света по запаси от манганова и титанова руда.В Донецкия басейн има залежи от висококачествени черни въглища за 300г.напред.Байдън да си гледа работата,къса му е ръката.

61

Анонимен

преди 1 година

Бившият таксиметров шофьор Путин върна Русия в 19ти век. Тотална международна изолация, война и безпрецедентни санкции.

60

Анонимен

преди 1 година

До Гepманистaн Убepалec 73 - ами точно това искаха руснаците бе ***. Да продължат плащанията в договорената сума и валута, но в тяхна банка, която ще ги конвертира в рубли за да не може ЕС да ги открадне. Колкото и да се напъваш, както и да го наричаш, лицемерения Запад клекна на руските изисквания за газа.

59

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите нямат армия.не са проблем

58

Анонимен

преди 1 година

72 Болен си нашето светло бъдеще идва от Светлината не от Тъмнината на Мордор

57

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Отивам в кварталната пицария и договарям пица за десет лева. Опитвам да платя с карта, но пицарията няма сметка в банката. Затова плащам 10 лева кеш, взимам си пицата и отивам да си я ям. След това касиерът обявява че обменил моите десет лева за 350 рубли по курс 35 рубли за лев. Но 350 рубли не могат да купят нищо друго освен 10-те лева, които касиерът продължава да държи. Аз междувременно съм изял пицата и не ме интересува до кога и как касиерът ще врътка моите 10 лева между двата си джоба.

56

Анонимен

преди 1 година

Добре де преди няколко седмици английското разузнаване съобщи че на руснаците им свършват мунициите до няколко дни, прочетох го на този сайт!? Вече трябва да са свършили, с какво стрелят!?

55

Анонимен

преди 1 година

Колко активно пишат кремълските драскачи! Буквално са трима, личи им по писането, а се спукват от постове!

54

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До Анонимен: "всички други ЗАПАДНИ държави си откриха сметки в рубли" Стига бе, с тая пескова лъжа! Нито една западна държава не е откривала сметки в рубли или се е съгласила да плаща в рубли. Открити са сметки в газпром банк в която се правят трансфери в договорената валута, по договорените цени. След това газпромбанк обявява че превръща парите в рубли по какъвто курс е заповядано, защото конвертируема рубла няма.