113

Сивов

преди 1 година

Агресорите,убийците и фашизираните руски съвременни бандите продължават да про ливат кръв и да сеят разрушения ?! Анатема за всички руски участници в тая кървава вакханалия!!! Слава на Украйна и нейния народ !

112

Анонимен

преди 1 година

Бийте се няма лошо, по някое време Украйна ще престанат да я снабдяват с оръжия щото това ще са прекалено големи пари за сметка на собственото население, та хохлите ще трябва бързо да печелят, ако иска да успият

111

Хехх

преди 1 година

*** е Бай Пън и убииците му дето ги праща да унищожават държави ,прости краварски ***.

110

Петко

преди 1 година

Я съм горда Оккра на хотел във Влас. Много е яйлак при вас всичко е без пари,обаче ми ми е е много гадно че вчера не смениха маслото на колата ми X-7 BMW без пари и това ви праи мои врагове. Как можно и почему ,какви вие Булгари прости сигание не се грижете за нас дето сме избрани от Бога??

109

Пловдив

преди 1 година

Препарирани са,Украинската армия де,само по талавизорите побеждават,операцията си върви по план.

108

До 128 Петко

преди 1 година

На български е Украйна, хохал маскиран! Ще си пишеш в украинските сайтове,тук е за българи!

107

Влади-Мир

преди 1 година

Всичко си върви по план, вече където стъпи руски войник се вдига руския флаг, назначава се руска администрация, плаща се в рубли и т.н или казано накратко проекта украйна се закрива!! Пък вий си го разбирайте както искате

106

Петко

преди 1 година

Като биеш Окрайна по главата,все едно биеш Сащ по главата. Така че мислете на коя страна искате да сте??

105

стефчо

преди 1 година

Тези чок-отворени дарители на ***,защо не рипнат директно на Русия и да я смажат,какво им пречи??

104

Теодоро

преди 1 година

100%ФАЛШИВ ПАСКВИЛ

103

бай работник

преди 1 година

Ако пуснеш Бтв ,Украйна е най-могъщата воена сила на света хехехе хахахаха. Удри по главата Окро-фашизма там скоро ше има само пясък и ***!

102

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Да, тридневната операция стана тримесечна и се очертава да стане три годишна. С тази съвременна голташка армия и изпотрошена техника - толкова могат.

101

До 110

преди 1 година

Ако искате да разберете защо Русия започна тази война, просто напушете в Гугъл "Анна Тух Горловка". За да видите на какво са били подложени тези хора. Просто заради това, че живеят, дишат, че ги има.

100

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден гледах видео за две гаубици едната хАмериканска и се обслужваше от цели шест човека и тя едва гръмна докато руската се обслужваше само от трима дори останаха само двама и единият пич отдалеч я запусна с едно въже та толкова за западното оружие.Дето се вайкат покрай него.

99

рибока

преди 1 година

Нали бяха стигнали руската граница?Пак ли са отстъпили?

98

Анонимен

преди 1 година

Тридневната операция стана тримесечна

97

До 110

преди 1 година

Къде се живее добре бе? Бачкаш 14 часа за да си платиш квартирата. Живяло се по добре. Като се живее върви там кому оная работа правиш тука. Или си голям родолюбец. Милееш явно за родината.

96

Анонимен

преди 1 година

В украйна тепърва предстоят тежки бомбардировки

95

Анонимен

преди 1 година

Чета, че тия което не им вярваме, сме с пари от руската пропаганда. Ей, народът ни, 2/3 от него, си обича Русия! Тя ни освободи от турците, построи ни заводите, нейните технологии и по мое време бяха най- добрите. Махайте се всички такива - отивайте в САЩ, там ви чакат с хляб и сол и някой друг от black life matter!

94

Рушляк

преди 1 година

Другаре, защитаващи руската дивашка орка Путин, толкова сте ***, че и Господ няма да Ви опази от Вас самите, 1 човек не познавам, който да печели в Русия, там е огромна Северна Корея, никога повече тази Статистическа грешка няма да бъде призната или канена от нормалния свят, а относно малумния соц, който избива каймака на българите, днес резултата е очевиден, в България работещия човек работи и печели, емигрантите все реват, а мързелите са путинофили