133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150След като хохолите казаха, че азовци са пратени на курорт, а не са се предали в плен още ли им вярваш? Мемориала Бабин Яр си стои непокътна, нищо, че Зеленски обяви, че руските варвари са го унищожили. Онзи ден "убит"руски генерал връчва отличия. Бре! В началото на операцията героично загиналите и посмъртно наградени украински граничари от Змийски остров слизат живи и здрави от руски катери! Независимите експерти говорят за 20хил.украинци, срещу 10 хиляди"руснаци".

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152------Хкрементче, няма дума "рашист", освен в украинските "медии"! На тях ли служиш? Всяка тяхна информация е ЛЪЖА! 29000 убити руснаци! Вярваш ли си?Май е време Русия да извади термобаричните огнехвъргачки!

131

Анонимен

преди 1 година

До бай дрън. Никой на Запад не се интересува от правата на хората в Украйна, защото такива няма. Нито за бългрите там нито за руси но хората се страхуват да го кажат. Може би и аз трябва да се страхувам. Ако хората имаха права нямаше да има война. Никой не напада демократична страна. Така мисля...

130

Анонимен

преди 1 година

До бай дрън. Въпроса ти е риторичен нали. Те трият всичко по умно. Отнемат достъп само защото човек е проумял че FCKPTN е бот което е очевидно, призовава към смърт на невинни жени лекарки дори манипулират лайкове и лансират троловете. Особено в почивните дни и нощната смяна. Отговора е ясен. Без коментар.

129

Бай Дрън

преди 1 година

Искам да попитам нещо превеждащите статии и не само. Защо пишете Володимир, след като на български е Владимир? Питам, защото в Украйна българите с имена Владимир бяха преименувани на Володимир. Вие украинска медия ли сте или българска?

128

Анонимен

преди 1 година

До "Защитниците..." това го пускаш във всеки форум. Не ти ли е неудобно. Жертвите и разрушенията на Украйна са много повече но това явно не те притеснява. Ти не гледаш Украйна да е добре гледаш Русия да е зле. Боже пази.

127

Анонимен

преди 1 година

ГЩ на ВСУ защо никога не казва какви са жертвите от украинска страна. Факт.

126

Анонимен

преди 1 година

Защитниците на Украйна "изпратиха в ада" повече от 29 хиляди нашественици. През изминалия ден военните ликвидираха още 150 рашисти.Това се казва в съобщението на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна в социалната мрежа

125

Анонимен

преди 1 година

149 какъв епитет и каква метафора. За Оскар си и ти

124

...до 147

преди 1 година

Вие русо-*** твърдите това вече от 3 месеца, как са се предавали с цели батальони украинците, как руснаците са мачкали по цялата фронтова линия, и за някакви прецизни ракетни удари бленувате...а истината я виждаме, освен няколко села в донбас и един металургичен завод, какво друго са постигнали непобедимите? Какво стана със славната армия около Киев?И ако е било тактическо изтегляне, както твърдите, защо не удариха в гръб Украинците които защитават Донбас, а направо ''запалиха'' към Русия.

123

Анонимен

преди 1 година

Нощната смяна на американците пристига. Мисля да си лягам да не получа удар.

122

Анонимен

преди 1 година

До обективен абсолютно точно и обективно казано.

121

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Не падай духом. Сложих ти плюс за кураж. Не че заслужаваш. Обаче Русия и руснаците винаги побеждават. Бисмарк го е казал.

120

Анонимен

преди 1 година

До Петко добре сега какво правим ние дето на практика недолюбваме Сащ чесно казано, но към украинците да кажем имаме милост не че заслужават ама е някак политкоректно а пък Сащ дано да се задават с тия милиарди дето ни ги взеха за бог да прости ей тъй на.

119

Анонимен

преди 1 година

Няма да успеят Руснаците. Прекалено много помощ имат Украинците за да загубят. Как мислите, че потапят корабите на Русия хора, които нямат флота и брегова охрана? Не е като САЩ да нямат дрони в това въздушно пространство и да не могат тези дрони да насочват ракети. Близко е до ума, че всички помагат на Украйна не само с пари и техника, а и с всичко останало. Ако беше сама Украйна без значение от финансирането да са загубили преди седмици.

118

Анонимен

преди 1 година

До дяконъ нищо не ти разбирам. Може ли да бъдеш по ясен.

117

Анонимен

преди 1 година

До "руснаците са"...Кой ти спусна тия опорки. За пари ли написа това злобно изказване. Който пише за пари в ада ще да гори. А който не пише за пари но е злобен без основание дано бъде още по тежко наказан но по божия воля.

116

дяконЪ

преди 1 година

направо ги сцепваме.Татуасите идват към вас (у нас) после ще ги чистим и там......Нощен щурм ...Имаме попълнение и от тяхна страна, мдааа някои прогледнаха ?!?!?!Скоро Одеса21:0

115

Анонимен

преди 1 година

До анонимен.Тези западни фирми сигурно и данъци не плащат освен заплати. Монополистите оператори системно тормозят хората. Безразборно им вземат личните данни. Продават дълбокозамразено месо и други нискокачествени стоки и пречат на работещите български производители да си реализират продукцията.

114

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са .. племе