15

Готин

преди 1 година

Нямало работна ръка!? Не всичко от онова "головото" време е лошо.Алоо, министрите!Спомнете си за ученическите бригади.Пазете децата и им осигурете добри условия. Собствениците сами ще осигурят финансирането. Просто върнете бригадите за ученици и студенти. Има начини. При студентите дайте бонус за билките на бригада да могат да си помогнат с таксите. Малките научете на труд и им изградете ценностната система. Насърчете ги!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - Кат нямаш ко да ядеш ше береш ми неее ... Тая глуспит с помощите трбва да приключи! Не остана работна ръка!

13

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 8 Цял ден, робинята Изаура...рози си виждал само в цветарницата. Поинтересувай се колко е работния ден при розите.

12

Аз

преди 1 година

Докато има гламави да продават труда си за 2.40-2.50 лв, ще има и тарикати, които да го купуват.Нормално е и вече никой да не иска да бере - какво може да се купи за 10-15лв ? Зорлем ще го съсипят, ама и ние сме гламави!Докато жълтите павета не станат розови, промяна няма да има, ама всеки си трай.

11

Анонимен

преди 1 година

. . . . . имаме себместойност на този цвят. . . . . . . Пак ли неграмотните са днес в дежурство?

10

aaa

преди 1 година

Да си направят преработващи системи и да продават масло или розова вода. Или да закриват бизнеса, няма как. Щом си на загуба няма смисъл да блъскаш за нищо. Това е положението, пазарна икономика.И аз мога да произвеждам домати на 10лв килото, но няма кой да ги купува.

9

Бай Коко

преди 1 година

Който има розоварна да си гледа и рози. Сега розите носят само разходи. Доходи на 10 години една има доходна.

8

Бек

преди 1 година

Цецу Цветанов няма ли го да брее..Или сега няма избори и фотографи да чупи стойки..

7

Бай Вълчо от Хисара

преди 1 година

До АсанАсане, имах 42дка разов масив. Миналата година го изкорених и сега е засадих овес. Колкото субсидии получих за розите толкова и сега за овеса. Ако искаш бостан ще те уредя по 25ст. килото ,но ти ще ги посадиш и копаш. Продаваш на борсата в София -Дружба на 40ст./цени от 2021г/

6

Анонимен

преди 1 година

Защо ще берете бе хора. Дърржавата дава на бизнеса ще даде и на вас, нема страшно , който е ходил на жълтите павето той е и взел.

5

Анонимен

преди 1 година

Нашето розово масло е доказано най доброто в света.Но понеже французите искат да ни изместят през ЕС дават субсидии за лавандула и нашите абдали вадят розите и садят лавандула.Конкурираме Франция която от векове сади лавандула.Ама *** си е ЛАВАНДУЛА

4

Анонимен

преди 1 година

По 5лв на кг ще я купят от Русия само и само да могат

3

Анонимен

преди 1 година

Отидете да берете плодове и зеленчуци в Англия. Там плащат. В България комунистите искат някой да им работи без пари.

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Не е истина че няма купувачи за Розовият цвят! Русия има нужда от продукцията ни и би изкупила всичкото количество. Без мръснишки оправдания!

1

Ама

преди 1 година

Тук държава има ли, и какво прави правителството за този толкова важен символ на България ?!!! Ах да.... северна Македония е по-важна !