60

Анонимен

преди 1 година

Ами да си си "ваксал"! Кой да предположи, че ще излезете едни страхливци и конспиратори. Дала пари за ваксини! А колко милиарди изхарчи държавата за лечение на неваксинираните???

59

GAA

преди 1 година

https://lorphicweb/wp-content/uploads/2022/05/c888a110-2a0d-4c4e-bc43-9e5d8de33d86.pdf.pdfОтворено писмо на Global Aviation Advocacy Coalition за уврежданията на пилоти от ваксини. Долуподписаните пилотски застъпнически групи, учени и лекари за пострадали от ваксини пилоти на авиокомпании. Уврежданията са сърдечно-съдови проблеми, тромбози, неврологични и слухови проблеми...

58

Неваксиниран

преди 1 година

Понеже няма да ни върнат откраднатите пари, ще трябва сами да си ги вземем.

57

Анонимен

преди 1 година

Тия пари от данъците ли са? Чудя се сега как ще ми възстановите на мен парите, които откраднахте, тъй като аз не съм се ваксал и 1 път

56

555

преди 1 година

Населението на земята в момента е разделено на 3 основни лагера - хора , които прикриват истината, хора , които разкриват истината и хора доверяващи се на официалната политика на държавата. В зависимост от степента на развитие избирате на кое от трите да вярвате !

55

Анонимен

преди 1 година

Сега напишете и за урките колко е платила и да се вдигаме. На фона на 710лв, трябва да сме стокхолмски синдромисти, за да не ги наврем в *** г.з!!!!

54

Мдаа

преди 1 година

Тия ваксини ще му ги навра на Киро ваксинаторчето, че да се ококори като авера му по легло. Моментално съд и затвор .

53

койчо

преди 1 година

Боко ги поръча и взе комисионната, а ние ги плащаме

52

Анонимен

преди 1 година

Народен съд!

51

Анонимен

преди 1 година

Които са взели решението за броя ваксини и за плащането им сега да си ги набодат Сичките. Зян да не ходят, че като гледам, нормални хора желаещи няма.

50

Анонимен

преди 1 година

До 51:Като се накрадат почват по между си и сами се издават накрая.

49

Анонимен

преди 1 година

Как се бори държава с корумпирано правителство с корупцията в държавата?

48

Шейтаня

преди 1 година

Срещу човешката глупост и простотия ваксина няма! Да купят още за 1 милиард да си имат за черни дни.

47

Анонимен

преди 1 година

Кирчо също е ваксиниран.Каза,че Русия била малка държава колкото една бензиностация и едва се виждала на картата.Язък,че е учил.Мозъчните му клетки са се изпарили и благодарение на генната терапия вече е за зоопарка.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако тая генна терапия ги превръща в маймуни можем спокойно да си обясним защо Путин заплашва с ядрени оръжия,защо Зеленски не иска преговори,а Урсула наказва ЕС със спиране на газа и петрола.Всички те са ваксинирани.Имаме маймуни на власт.Байдън вече почна несвързано да пелтечи "Ай ай ай"...

45

До 45

преди 1 година

Изчезни бе

44

Анонимен

преди 1 година

Ваксинираните взеха да капят като круши. Поне около мен. Ще видим още какво ги чака. А за нераждалите ваксинирани млади жени си е доста притеснителноч

43

profetey

преди 1 година

Няколко проблема в статията - не са разделени плащанията по производител на ваксина и период на плащанията. Тези плащания които са правени когато имаше недостиг на ваксини - не смятам че са некоректни. Проблема идва с презапасяването и колко излиза то. По мое мнение един запас между полвин и милион ваксини е предостатъчен. 4 милиона са прекалено много спрямо населението ни и за това трябва политицити да носят отговорност.

42

зАз

преди 1 година

Благодарение на вроденият ни скептицизъм, може да се каже, че ние минахме на "метър"! -))) Другите държави платиха милиарди, в Евро! Например, малка Ирландия плати Няколко Милиарда, за Израел да не говорим! -))))

41

Българка

преди 1 година

Абе нв случайно на Урсулата мъжът й е съдеужник във Файзер...