29

Димби Провадия

преди 1 година

Инспектор Дюдю ---- хахахаххааххаахаххаха да е............ твойта м........... да е....... чак в г........... да е........... на милата ти ммммммайчица чак в п........... чак да *** , сел.....с.......ка да е..... , ще ти е..б.....а мммммммммммайчина ти ............. .

28

Наблюдател

преди 1 година

Често пътувам и виждам, лошо и агресивно шофиране. Вчера на път В.Търново- Попово имаше камион който не можех да стигна , ускорих до 110км/ч и пак не можах да го стина и продължих с допустима скорост. По късно на същата фирма беше се обърнал на завоя за Разград. За съжаление масово шофиране е агресивно и несъобразено с правилата.

27

Жалко, но факт

преди 1 година

Таквизи матрял остана из българските земи. Както стана престижно да си чалгар-мутрафон. Така след няколко години дори 80-процентниците ще са кът и ще са каймака на обществото... Както се пееше - "... Скоростта на долу бясна е..."

26

на 3 морета

преди 1 година

С толкова акъл толкова живот!

25

Додо

преди 1 година

Богъ да ги прости! Българинът е обезумял! Боже, помагай!

24

Кина

преди 1 година

До Иво Докато върлува мисленето а шопа: "И сам да съм в трамвая, пак че се бутам.", и десет платна да са, все на някого ще му е тесен пътя. На калпавата ракета, космосът ѝ пречи.

23

Кина

преди 1 година

Войната по нашите пътища е в разгара си ! Причини много: просташки бабаитлък, шофьори с психични отклонения, пренебрежение на правила и закони, алкохол и други влияещи на психиката вещества ... мнозина бързащи да се преселят в по-хубавия свят.

22

Помня

преди 1 година

До Селяни 0 дърво 4 27 Дърветата по пътя останаха от соца да хвърлят сянка на асфалта.

21

Съвет от дядо

преди 1 година

Никой не е застрахован. Ако караш внимателно и спазваш всичко, ще се намери дивак да те набие или друга кола да те удари и убие. Така че внимателно и късмет.

20

Тенгри Кан

преди 1 година

В Германия вилня торнадо и загина един, при нас 4 торнада са вилняли едновременно, явно;)))

19

До29

преди 1 година

Какви 6 платна бълнуваш. Някой друг живот. То сега няма кой да запълни дупките по Витиня

18

Иво

преди 1 година

Карлово пловдив е нереално неуреден път между гилеми градове.тесен,на вълни,през села,някви надлези. Трябва да е като асеновградско,4платна и локални,обшо 6

17

Селяни 0 дърво 4

преди 1 година

Тези дървета винаги растат където не им е мястото, покрай пътя.

16

Анонимен

преди 1 година

Ама нали воюват в Украйна ??????........

15

Анонимен

преди 1 година

Според мен трябва да се вдигне ограничението на скоростта, за да пристигат по-малко пациенти по болниците.

14

Анонимен

преди 1 година

И ето така средната продължителност на живота в БГ пада на 70-75г. Нищо де, нали са бързали, да им е честито, че стигнаха преди нас!

13

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Хубаво е да пишат и колко от загиналите са били с колани, щото много бабаити се мислят за безсмъртни и не слагат предпазен колан. Когато пътувам с автобус на дълъг път, аз съм единственият който си слага предпазен колан освен шофьора на автобуса.

12

Анонимен

преди 1 година

Като се види статистиката от 1995г насам ,ще се разбере че източно ромелци не могат да карат а тяхните инструктори са трагедия .Жалка картинка са и никой не взе мерки толкова години .Като не може да кара да се учи като не се научи никва книжка

11

До 17

преди 1 година

Как да няма ред и правила ве?Караме на светнати фарове в ослепяващото те слънце и в отсрещната колона някой си джитка без фарове и който тръгне да изпреварва се забива в него,имаме задължителни пожарогасител,аптечка,жълта жилетка,винетка,гражданска и преглед на стъклото,данък,платени глоби и тн.!Е големите камиони едва ли имат това ама тях никой и не ги търси...особено пък разни анадолци,румънци,украинци и т.н за които правилата не важат и през населено място ще се качи върху тебе със 120км!

10

Гиб Мелсън

преди 1 година

Българинът е най примерният европеец когато е в чужбина. Но в България е дивак, защото ни управляват некадърници след некадърници, които не знаят как да наложат ред и правила в държавата.