25

спец

преди 1 година

Ако бяха в специализирания, нямаше да са на свобода.

24

Анонимен

преди 1 година

Събират пари ,че касата се изпразни. Трябва да има за автобуси и възродители да скачат и трошат !!!!! Коцето и той нова кола искал да си купува .....

23

Анонимен

преди 1 година

Промяна може да има евентуално ако вземат и местните избори тия новите.До тогава общините са си на ГЕРБ и схемите си работят все едно ГЕРБ е на власт.И ако някой не си поднесе рекета където трябва го удрят.Нищо не е мръднало!

22

Анонимен

преди 1 година

НАП е бухалка за балъци.Тарикатите нищо не плащат на тази държава.

21

Манго Джери

преди 1 година

Обикновено Таквиз баро тартори са специално отглеждани от всички власти да дават пари на брачедите по избори и да ги контролират!

20

????

преди 1 година

И защо я направиха тази спецакция,за отчитане дейност,или за сплашване на конкуренцията?В Сливен много Ка,фяви карат коли от по 50-100х евро,имат по десетина апартамента и нямат нито ден трудов стаж за последните петнайсет години.Никой не се е заинтересувал досега,откъде са парите.

19

Въпрос

преди 1 година

НАП къде е ,или тормози само дребния бизнес?

18

Ужас

преди 1 година

И сега ще избягат,нищо ново.

17

Анонимен

преди 1 година

С такива акции доста хора осъдиха прокуратурата, а платихме ние. Вече като чуя за акция на прокуратурата и настръхвам. Гешев не става за нищо, веднага да го махат.

16

фермер

преди 1 година

Всичко на черния пазар е от здрави партии. БСП с ДПС или самостоятелно. Мафията е много яка. Откъде ще имат пари за избори . Пазара за ГАЗ е същата търговия , но по легална ГАЗ най много трябва за *** Абонатите от дружеството на централно Отопление София. Касичката на Фандъкова е изпразнени и на Нинова. А целокупния народ ползва битова ГАЗ и си пълни от Гърция или турска но си плаща в лв

15

Питане

преди 1 година

Как и кой определя гаранциите? В една нормална страна, тя е 10% от наказанието . т.е. това са 200К лв. Толкова сме продажби, че си нямаме и на идея, колко сме зле спрямо останалите страни от ЕС

14

Анонимен

преди 1 година

Да вкараш цигари с камион в Англия е невъзможно и то цигари без марка. И не само в Англия в ЕС е невъзможно. В Сърбия може. Ще дойдат от София да си ги вземат

13

Румен от Слатина

преди 1 година

Сменено е името Англия. Може да стане Русия, Осетия или други републики в РФ. Така цигарите се контролират от БСП. От начало на прехода . Този модел на търговия е винаги на Черно и с руски търговци. Мулетата са от България. Чадъра е от партията.

12

Мнение

преди 1 година

Милиционери,прокурори и съдии са си поискали и сигънте са дали по веригата!Тоя филм го гледаме 33 години вече!При бай Тошо нямаше освобождаване а кауш))))

11

До 10

преди 1 година

Май ти не си наясно, за Англия имаш право по 2стека на човек и те по толкова са вкарвали, просто са се организирали и са го правили.Това не е незаконно. За всяка страна си има списък какво може и какво не може и в какви количества.Като не знаеш, не коментирай.

10

Анонимен

преди 1 година

Явно Гешев събира пари.

9

Анонимен

преди 1 година

Според защитата няма опасност те да се укрият или да продължат дейността си, защото вече били разкрити-То по тази логика трябва да пускат на свобода 100% от извършителите на престъпления понеже са разкрити. Егати държавата. Кирчо утре пак ще вика,че Гешев е виновен,но не чух какво правим и с корумпираните съдии. В крайна сметка те са по-важни от прокурорите. Какво се прави на ударен премиерчето

8

Анонимен

преди 1 година

Гешев ги пази!!

7

Анонимен

преди 1 година

При положение, че са изнасяли законовото количество от 2 стека, а златото не се декларира, не мога да разбера каква е тая загубена кауза акция, да не е някаква ПР акция на Гешев, или е легален обир от страна на държавата, като 12-те джуджета.

6

Анонимен

преди 1 година

От години се занимавал с какво цигари с бандерол да вкарва цигари и каква контрабанда на цигари държавата си иска акциаза получава си го а те какво ги правят цигарите си тяхна работа правете го и вие стискали ви.