9

Асенчооо

преди 1 година

В страната, където камъните падат, цените никога не падат. И боколуците не падат.

8

Майора

преди 1 година

Стига си заблуждавал хората Василев! Как може една газ с увеличени транспортни и миттнически такси , със допълнителни такси за товарене и разтоварване и използване чужди терминали , да е по евтина? Явно се потвърдиха думите на бившите ти партньори че лъжеш и си нелоялен партньор! И колкото по бързо си отидете , толкова по добре за страната Харварди!

7

Петко

преди 1 година

Оставка. Оставка. Оставка. Искаме по - високи доходи.

6

Ммм

преди 1 година

Да се направи разчет с колко пари са си дигнали заплатите депутатите през пандемията и сега през войната. Щом на тях може тогава и на народа трябва да може.

5

Ганчо Гришев

преди 1 година

Вдигнете заплатите, мина пандемията сега война заплатите не мърдат как да се бори инфлацията. А в парламента си ги дигат от 700 нагоре. Минималната трябва да е поне 1500лв.Те ми мислят антикризисни мярки, коя от коя по-***. Заплатите там вдигнете.

4

Анонимен

преди 1 година

Газът, с който е заместен руският газ, в момента е по-евтин - И с колко ще паднат сметките като е по-евтин, някой пита ли го тоя Хааааавъдски капацитет?

3

ТТ

преди 1 година

Кокорчо се оказа необходимото зло. Не мога да го трая, но трябва да си изиграе ролята.

2

Анонимен

преди 1 година

"Относно информацията, че Германия и Италия са разрешили на компаниите си да откриват сметки в рубли за купуване на руски газ, Василев поясни, че тук важното е да не е държавата." Евала, евала и пак евала! Явно дори не осъзнавате колко сте ***.лоyмни!

1

Анонимен

преди 1 година

Защо няма да вдигате минималната, ако трябва и пет пъти в годината ще я вдигате! Колко пъти в годината скочи хлябът? Живей с минимална ти! ОСТАВКА!