22

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 месеца

Признай си честно, че САЩ ви вкарва в Корупционна Схема с тия кораби, Няма договор, Няма Цени , Кой колкото открадне ли ? ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

21

Анонимен

преди 2 месеца

Не се оплаквайте от цените. Човекът ви обясни, че сега е времето да се трупат печалби. Трябва да сте го разбрали - високите цени не са случайни! Ограбват ни с разрешение! Смрадлива демокрация, смрадлива пазарна икономика. Още по-смрадлива война - планирана с едничката цел - ограбване на когото трябва, от когото трябва!

20

Анонимен

преди 2 месеца

КирКу вика по новините, че европейските другри са го поздравили с тази негова първа твърда крачка...Вземем и ние ли да ги поздравим с тяхната първа и твърда крачка :)))

19

Анонимен

преди 2 месеца

Колко е изумен вече от народното одобрение?! Никой няма да получи народна любов докато воюва и индиректно с Русия! Който го разбере - той ще е.

18

БАНко

преди 2 месеца

ЗАЩО ИЗКЛЮЧЕНИЕ АСЕНЕ ??? НАЛИ КИРО НИ НАДУ УШИТЕ ...В ЕДИН ГЛАС , В ЕДИН ГЛАС !!! СПИРАЙТЕ И ПЕТРОЛА , И НАРОДА ЩЕ СПРЕ БЕЗУМИЯТА ВИ !!!

17

Аз промяната

преди 2 месеца

ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ КОКОРЧОКОЙ ТЕ КАРА ДА КУПУВАШ ГАЗ ОТ САЩ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ОСТАВКА

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 месеца

Германия и Италия Одобриха закупуването на газ със Рубли, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

15

Анонимен

преди 2 месеца

Какви отстъпки бре Лукойл-Нефтохим преработват петрол сорт Урал на цени 75-77 долара за барел от началото на конфликта,защо тогава ни стрижат с такива цени на горивата?

14

profetey

преди 2 месеца

Изкарай статистика колко е била газта като цена за крайния потребител за последните 24 месеца по месеци. Никой не му пука дали е купена по-евтина газ. По мое мнение за много хора няма значение дали идва от Русия, САЩ или от Луната. Говори със статистика, а не със сладки приказки. И направи прогноза следващите месеци колко ще е цената. А ако нещата вървят на добре - браво. Ако не се потвърди, то подавай оставка, защото ще си доказал че не разбираш от пазарна икономика и управление на държавата.

13

трън

преди 2 месеца

Поне махнете десятъка на заплатите ,то се е видяло , че нищо полезно не правите за хората .

12

От вътре

преди 2 месеца

Никакви антикризисни мярки не правят,всичко е да замажат очите на хората, че нещо правят за народа. Просто е вдигнете заплатите. Ще въведат всякакви уж антикризисни мярки само заплатите не мърдат. Тяхните мярки са на хартия, нищо няма да усетят хората.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не разбрах от кога влиза в сила намалението с 25 стотинки?

10

Ооо

преди 2 месеца

Защо се коментира цената на сорт Брент спрямо руската цена, като това което купува Лукойл е по руската цена.. т.е разлика няма в момента.. евентуално след 12-18 месеца както пише в статията защо се поущрява надуване на цената на руския петрол, като цената му не е нова. Има спекула, че нямало да може да се купят в бъдеще същите количества на крайната продажна цена но това са глупости и част от следваща инвестиция. Текущата печалба е изкуствено надута и вместо да се бори с това -държавата плаща

9

Асенчооо

преди 2 месеца

В страната, където камъните падат, цените никога не падат. И боколуците не падат.

8

Майора

преди 2 месеца

Стига си заблуждавал хората Василев! Как може една газ с увеличени транспортни и миттнически такси , със допълнителни такси за товарене и разтоварване и използване чужди терминали , да е по евтина? Явно се потвърдиха думите на бившите ти партньори че лъжеш и си нелоялен партньор! И колкото по бързо си отидете , толкова по добре за страната Харварди!

7

Петко

преди 2 месеца

Оставка. Оставка. Оставка. Искаме по - високи доходи.

6

Ммм

преди 2 месеца

Да се направи разчет с колко пари са си дигнали заплатите депутатите през пандемията и сега през войната. Щом на тях може тогава и на народа трябва да може.

5

Ганчо Гришев

преди 2 месеца

Вдигнете заплатите, мина пандемията сега война заплатите не мърдат как да се бори инфлацията. А в парламента си ги дигат от 700 нагоре. Минималната трябва да е поне 1500лв.Те ми мислят антикризисни мярки, коя от коя по-***. Заплатите там вдигнете.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Газът, с който е заместен руският газ, в момента е по-евтин - И с колко ще паднат сметките като е по-евтин, някой пита ли го тоя Хааааавъдски капацитет?

3

ТТ

преди 2 месеца

Кокорчо се оказа необходимото зло. Не мога да го трая, но трябва да си изиграе ролята.