69

Той

преди 1 година

каза също така, че парното ще поскъпне, тоест ужким новата газ е по евтина и се тупаме по раменете, но парното ще се вдигне, в същото време евтина руска газ минава през нашата страна, а други от ЕС ти да видиш ще плащат все пак в рубли, но ние пък сме били достойни сега, това било важно, да сме достоен член на ЕС, дефакто да сме достойни клошари, пък другите с клюмнали глави но пък богати..

68

Спокойния

преди 1 година

Принципно може да не е най-доброто правителство това в момента, но е в пъти по-добре от до сегашните. И не казвайте, че може да сравните Асен Василев с оня плъх Горанов. Не е сериозно.. Или Кирчо с Боко.

67

Анонимен

преди 1 година

Няма да има нови избори но ако има добрата новина ще е че ИТН заедно с Тошко ще изчезнат за винаги

66

Бени

преди 1 година

Вчера в Разград Шел дизал 3,32 лв.

65

Аз промяната

преди 1 година

74 ОТ КАКВО СИ ДОВОЛЕН КАЖИ БЕДЕН МИ САНЧО

64

Костадинов

преди 1 година

След упадъка следва Възраждане.

63

?

преди 1 година

И наградата за най-просто, продажно и антидържавно правителство,за 30та поредна година....без изненади и с нечовешка преднина се присъжда на България!!!А наградата за най-спящ и търпящ народ....... Сами сме си виновни...ние мълчим,те си пра ят квото си пожелаят за да ни смачкат и хапнат големия пай

62

кажи

преди 1 година

асенчо , а хляба кога ше стане 1.60,,, евро ?

61

Много са прости

преди 1 година

Германците, уредиха плащанията на газа, имат два пъти тази година увеличение на минималната работна заплата - те затова са най-бедната държава в ЕС, нищо де на нас ще ни дадат награда за достойнство

60

Анонимен

преди 1 година

чакайте "свободният БИТОВ ТОК" и тогава с камъни ще ги гоним канадеца и кокорчо.1000лв на жилище....

59

българин

преди 1 година

До: номер 71 ТЕ не са гласували за тях! АЗ съм гласувал за тях! Ясно ли ти е? И пак за тях ще гласувам, и пак, и пак, и пак!!! Защото съм супердоволен!

58

Зозо

преди 1 година

До Йосарян.......Ще гласувам за Възраждане...........По-добре *** се метни от някой прозорец

57

въпрос

преди 1 година

А откога ще можем да ползваме тази отстъпка? И тя ще се сумира ли и с други отстъпки, например ако ползвам клубна карта на SDI?

56

Анонимен

преди 1 година

До: Номер 62 (Йосарян) Не си гласувал от 22 години, ще потърпиш още 4.

55

Край

преди 1 година

Асен си пък лъжеш като Асан. В момента бенИностанциите работят БЕЗ печалба. Цената на едро и на дребно е равна. Чакайте цена от 4.50-5 лв за литър при продължаващ конфликт с Русия.

54

Анонимен

преди 1 година

До ЙосарянПо-добре недей да гласуваш, изхвърли си личната карта и ходи за гъби, че ако ти се сбъдне желанието има вероятност да не го търпиш умножено по хиляда. 22 години не си изпълнявал гражданският си дълг и задължение = СРАМ.

53

Караджа

преди 1 година

Върви си Асене бързо бягаи и по- далеч от България, че скоро ще ви линчуват американецо.

52

От хората

преди 1 година

Този от луната ли идва/или в Харвард ги учат стига да възприемат/.Аз зареждам 10 л.,а комшиите всеки ден по 40.Хора,тези са за излитане/не знам за къде,може би при господарите си/.То бива наглост,ама чак толкова.

51

Анонимен

преди 1 година

Усещам вече как по южната ни граница започва търговия с гориво на сметката на всички данъкоплатци. Политиците не пускат захвата ще ни давят до последно.

50

Талона да показва...

преди 1 година

Тея акъл имат ли бе?