82

Той

преди 2 месеца

каза също така, че парното ще поскъпне, тоест ужким новата газ е по евтина и се тупаме по раменете, но парното ще се вдигне, в същото време евтина руска газ минава през нашата страна, а други от ЕС ти да видиш ще плащат все пак в рубли, но ние пък сме били достойни сега, това било важно, да сме достоен член на ЕС, дефакто да сме достойни клошари, пък другите с клюмнали глави но пък богати..

81

Спокойния

преди 2 месеца

Принципно може да не е най-доброто правителство това в момента, но е в пъти по-добре от до сегашните. И не казвайте, че може да сравните Асен Василев с оня плъх Горанов. Не е сериозно.. Или Кирчо с Боко.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да има нови избори но ако има добрата новина ще е че ИТН заедно с Тошко ще изчезнат за винаги

79

Бени

преди 2 месеца

Вчера в Разград Шел дизал 3,32 лв.

78

Аз промяната

преди 2 месеца

74 ОТ КАКВО СИ ДОВОЛЕН КАЖИ БЕДЕН МИ САНЧО

77

Костадинов

преди 2 месеца

След упадъка следва Възраждане.

76

?

преди 2 месеца

И наградата за най-просто, продажно и антидържавно правителство,за 30та поредна година....без изненади и с нечовешка преднина се присъжда на България!!!А наградата за най-спящ и търпящ народ....... Сами сме си виновни...ние мълчим,те си пра ят квото си пожелаят за да ни смачкат и хапнат големия пай

75

кажи

преди 2 месеца

асенчо , а хляба кога ше стане 1.60,,, евро ?

74

Много са прости

преди 2 месеца

Германците, уредиха плащанията на газа, имат два пъти тази година увеличение на минималната работна заплата - те затова са най-бедната държава в ЕС, нищо де на нас ще ни дадат награда за достойнство

73

Анонимен

преди 2 месеца

чакайте "свободният БИТОВ ТОК" и тогава с камъни ще ги гоним канадеца и кокорчо.1000лв на жилище....

72

българин

преди 2 месеца

До: номер 71 ТЕ не са гласували за тях! АЗ съм гласувал за тях! Ясно ли ти е? И пак за тях ще гласувам, и пак, и пак, и пак!!! Защото съм супердоволен!

71

Зозо

преди 2 месеца

До Йосарян.......Ще гласувам за Възраждане...........По-добре *** се метни от някой прозорец

70

въпрос

преди 2 месеца

А откога ще можем да ползваме тази отстъпка? И тя ще се сумира ли и с други отстъпки, например ако ползвам клубна карта на SDI?

69

Христо Христов

преди 2 месеца

ВИЕ си ги избрахте, какво ревете сега?! Единствено гласувалите за АНТИ-брюкселски партии имат право да са недоволни! Права е Тиквата - МАЛКО ви дерат даже!

68

Анонимен

преди 2 месеца

До: Номер 62 (Йосарян) Не си гласувал от 22 години, ще потърпиш още 4.

67

Христо Христов

преди 2 месеца

До 61"Този от луната ли идва/или..." - тези въпроси се задават ПРЕДИ да гласуваш. Ама при 95% про'ста'ци е нормално да си го задавате като почнат да ви дерат кожите. Борисов ПРАВИЛНО ви каза, че ви е малко!

66

Христо Христов

преди 2 месеца

Отстъпката 25 ст. се решава чрез еврокупони. Kупонна система made in brussel!

65

Край

преди 2 месеца

Асен си пък лъжеш като Асан. В момента бенИностанциите работят БЕЗ печалба. Цената на едро и на дребно е равна. Чакайте цена от 4.50-5 лв за литър при продължаващ конфликт с Русия.

64

Христо Христов

преди 2 месеца

От статията разцирам, че: 1. Руският петрол е по-евтин от Брент. 2. Холандската Лукойл, приватизирана от еврослугата Костов, калкулира цената според зената на Брент петрола.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До ЙосарянПо-добре недей да гласуваш, изхвърли си личната карта и ходи за гъби, че ако ти се сбъдне желанието има вероятност да не го търпиш умножено по хиляда. 22 години не си изпълнявал гражданският си дълг и задължение = СРАМ.