59

Айхан

преди 1 година

Пръцумян ,,пръцне'' ли,значи е на лошо.А ако се наака .... пази Боже.

58

Аз промяната

преди 1 година

Качество на българските продукти е никакво няма го но цените са огромни

57

Алекс

преди 1 година

БСПарските идеи винаги водят до фалит.Как ще се формират приходите в бюджета при 10% плосък данък и намалено ДДС.Голяма част от пенсиите се плащат от бюджета.Осигурителните вноски не ги покриват.

56

Анонимен

преди 1 година

И тоя яко се ояде в скапаната си банка...

55

Анонимен

преди 1 година

Много критики към това правителство от всички посоки. Кои са им съветниците на тези хора? Къде ли са учили, че правят нещата обратно на разбиранията на повечето икономисти и финансисти в България?

54

Анонимен

преди 1 година

Пфф, със стари корвети нов бардак не се прави. Държавата да слага праг на цените. Та нали видяхме как за печалба ни нахендриха хотелите 200 000 укри

53

Анонимен

преди 1 година

Заради Ковид се напечатаха огромно количество нови пари, които се пуснаха в обръщение. Те, заедно с войната, са причината за тази инфлация, която даже започна дълго преди самата война. Срещу тези нови пари няма толкова нови стоки и съответно цените се повишават, обезценявайки парите. Тези пари се наливат в имоти в момента. Проста икономическа логика. Сега банките ще вдигнат лихвите, за да ограничат потреблението. Надявам се някак да изтеглят и излишните пари от обръщение. Ще страдаме, няма начин

52

Анонимен

преди 1 година

Ами естествено, че с намаляване на ДДС нищо няма да поевтинее. Справка ресторантите, там е поне с 30% по-скъпо. Поевтиняване ще има, ако намалее тока, газа и ако едновременно с това намалим потреблението на определени стоки. Освен това се гласи вдигане на лихвите по депозити и кредити, което ще охлади икономиката. В момента е някаква лудница заради новонапечатаните евра. Някои бизнеси са с по 30-40% по-висок оборот. Е как няма да се качват цените и инфлацията в такава обстановка? Всеки купува.

51

От хората

преди 1 година

Сигурно няма човек,който да не го знае.Но нали трябва да правим PR на някой публикуваме дори и неща,не по темата.Давайте все така.

50

Zahleboff

преди 1 година

Така наречените основни хранителни стоки у нашето Бг колкото по-скъпи стават толкова по-долно качествени и с намаляващ грамаж.Честита промяна.

49

Анонимен

преди 1 година

Дори ще скочи до над 2+ лв за брой. Възможно е да намалят още грамажа, за да може пенсионерите, хора в неравностойно положение и най-бедните да могат да си купят хляб.До там я докарахме, хляб да не можем да си купим.

48

селянин

преди 1 година

банкер с втора работа репортер на свободна практика

47

Анонимен

преди 1 година

kakav jiznen standart imat bg nepalnoletni deca s bg mesechen darjaven dohod, kakvo, kolko, kakvo kachestvo mogat da si kupiat, za da jiveiat edin den, 30 dena, ami za investicii za radosten jivot, trudova stastliva realizacia v rbg?!

46

Начи...

преди 1 година

...тоя хляб отдавна е средство за популистки локуми от много време, най-вече левите клакьори. Че ще стане 1 лев, че и повече, че ще се търгува с купони и пр.балалайки. Дотук, любимата тема Станишев срещу управлението на "лошите". Оказа се обаче, че не е точно така. Кире Пепето даже маха ДДС. Само не знам как се определя цената на най-важната хапка. Ще стане 2 лв., ама на къв грамаж. Сега 400 гр. царевичен хляб струва 1, 30, Русенска добруджа 600 гр.-1,90. У дома само аз ям хляб, но нека е честно

45

4

преди 1 година

Това и децата го знаят, че няма да стане. Искахте Промяна нали, ближете сега рани, 1зомбита1.

44

Анонимен

преди 1 година

kolko struva edin kilogram bg svejo rozovo maslo?

43

Анонимен

преди 1 година

kakvo kachestvo ima bg krave maslo, bg krave sirene, bg quark, bg kaseri po bg standart i po svetoven standart?

42

Христо Христов

преди 1 година

Естествено, че няма! Нали исщате да обслужвате Брюксел?!

41

Анонимен

преди 1 година

Как в други европейски държави поставиха таван на цените на стоките от първа необходимост? Там няма ли пазарна икономика? Българските бизнесмени са пишман бизнесмени. Националната безотговорност е основно тяхно качество, както и на управляващите, които те си избират!

40

Анонимен

преди 1 година

Лябът е залегнал дълбоко в народопсихологията ни . Основа е на народни мъдрости с неизвестни автори.Никой не е по голем от хляба. Например .И неговото ДДС.