40

ЦРУ

преди 1 година

Киро гриндера е в паника!!! Как ще се показва по телевизора ???

39

Анонимен

преди 1 година

Почна се!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Аденовирусът и ортовирусът са две съвсем различни семейства. Малко просвещение няма да ви дойде в повече.

37

Анонимен

преди 1 година

От СЗО, казаха че е много странно как тая шарка е разпределена географски, не знам за ковид, но тука има нещо съмнително.

36

Борил

преди 1 година

Пускате маймуни - получавате маймунски болести. Ковид пък довлякохте, защото други *** ядат прилепи. Та, така, що ревете?! Това е вашият разложен свят - либералният.

35

Hoho_Boho

преди 1 година

Както е тръгнало, половете пак ще станат два - третият пол май ще изчезне...

34

Равнопосавеност

преди 1 година

УжасТ пазете ЛГ ДГД или както там се съкращаваше обратната организация! Съвсем не се шегувам - те и така са ми противни, а ако станат и целите в гнойни пъпки и с подути лимфни възли не ми се и мисли... Моля Ви направете всичко възможно да се запазят противни и гадни, а не да станат, като от зомби филм, че ако излезнат на парад ще е като откъс от заразно зло.

33

Demonaz

преди 1 година

До анонимен 31Добре си описал от къде идва този цирк. Претопяваме на Европа с войни,пландемии, и нашественици. Нищо ново под слънцето. Западнала Европа ще изчезне като рим. Господарите там се мешали с робите си и ето резултата. Содом и Гомор ще настане.

32

Анонимен

преди 1 година

Бисексуалните са най-вредните. Точно те предават болестите на нормалните хора.

31

Анонимен

преди 1 година

Кошмарът на западна Европа. Болест, която ходи само по хомосексуалисти. Това ще унищожи 70 % от населението на западна Европа.

30

Анонимен

преди 1 година

Трагедиите на "ваксинираните" срещу ковид тепърва започват.

29

Анонимен

преди 1 година

Ония със сайбер меча хванал ли е маймунския грип. Или той по маймуни не ходи

28

анонимен

преди 1 година

Те плуват, плуват с надуваеми лодки в Средиземно море, едни се давят, а други успяват да доплуват до бреговете на Европа! Тук ги поемат разни НПО-та на гей-развратното общество и хоп, ето ти нов вирус! Защо бил толкова голям наплива на африканци на Стария контитент?! Не защото са толкова гладни, а защото еврогейовете са недочесани!

27

анонимен

преди 1 година

Намериха си майстора европейските гейове! Африканците ги поочеластриха и им подариха маймунски вирус! Лошоте е, че има и бисексуални, които могат да го предадат хетеросексуалните! И отново се завъртаме от пандемия в пандемия!

26

Анонимен

преди 1 година

Маймунският аденовирус в ковид ваксините започва да действа.

25

Анонимен

преди 1 година

Намериха ни цаката за ефективен контрол от СЗО и световните глобалфашисти. Страхът за здравето работи безотказно и дълбоко в една част от народонаселението, която си мисли, че е безсмъртна и е достатъчно креслива. Разделяй, затваряй, насилствено ваксинирай и контролирай - видяхме го вече. Светът е пред нова пандемия - тоталната безконтролна власт на СЗО, частната охрана на Големия брат.

24

Анонимен

преди 1 година

е що са тия ваксини като се минава леко, аре пак за 200 случая фарм-мафията да си докара няколко милиарда, тоя филм вече го гледахме

23

Коментар

преди 1 година

Като се напълниха с толкоз африкански мauMyни резултата е напълно логичен!

22

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се разбере, кой плува на отсрещния бряг.

21

хммм

преди 1 година

Имало достатъчно ваксини, не ги е срам. Хората едно време безпроблемно си стигаха 80 години сега се чудят как да ги уморят по бързо и то с тяхно желание. Да запрягат ръкави Ковид феновете с крива усмивка, те нямат нищо против така е правилно. Даже може да си направят и абонамент, догодина идва реда на дивата ***, ще ви растат бивни иначе.