27

Мирна

преди 1 година

До Анонимен Истински и пълен мир на земята ще има само когато Царят на мира, който е небесният Бог Творец и Господ, Месията на Израел и Спасител на човечеството, дойде да управлява на земята със Своите праведни слуги,които вършат милост и правда,говорят само истина и правят мир. Но докато на земята управляват нечестиви слуги на дявола, каквито са всички злодеи-врагове на Бога, като нацисти,комунисти,ислямисти,терористи-корумпирани крадци,лъжци,убийци, агресори,които нямат мир с Бога правят войни

26

Истина

преди 1 година

До ПенЮ питанката Израел не е агресор както са всички антисемитски режими като нацисткия комунистически,ислямски терористични престъпници! А Израел е единствената демократична правова държава в Близкия изток и единствения праведен народ пред Бога! По делата им се познава кой служи на Бог вършейки милост и правда и говорейки само истина, и кой служи на дявола - лъже, краде, изнасилва, отвлича, ограбва,убива,онеправдава с фалшива пропаганда като ислямските терористи и другите антисемити- злодеи

25

Правда

преди 1 година

Както се вижда от снимката дори и Израел да е убил някой от тези ислямски арабски терористи с фалшиво име палестинци са членове на терористични групи, които нелегално окупират,непрестанно тероризират, нападат и убиват невинни евреи,а Израел се защитава, защото палестинците са корумпирани престъпници нео-нацистки банди управлявани от дявола убийци,лъжци,клеветници,окупатори на 80% от малката земя Израел,макар че арабите имат 23 държави от 54 ислямски.И всички подкрепящи терористи са съучастници!

24

ПенЮ питанката

преди 1 година

Защо не протестират срещу агресията на Израел в Палестина???

23

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм върл фен на Израел, откакто видях как дресират ислямистите араби палестинци. Стига да си стоят в близкия изток и да действат като буфер, спирайки тази чалмосана напаст, имат цялата ми подкрепа. Обаче д уточня - говоря за държавата Израел, която си оправя границите, а не за крипто американски евреи или мошеници тип зеленски. За ония, които си стоят в държавата и шамарят талибаните всекидневно.

22

Анонимен

преди 1 година

До 22:Израел е протеже на американците, които винаги са ги подкрепяли.

21

Стоян

преди 1 година

Животът на палестинците било то и деца отдавна не означава нищо за демократичния западен свят

20

Анонимен

преди 1 година

Русофилите пак са неадекватни. Именно тяхната любима Русия е сред най-големите съюзници на Израел.

19

Пиян залян

преди 1 година

Британското разузнаване ще установи , че това е руски войник облечен като израелски !

18

ЦСКАр

преди 1 година

Да си дойдем на думата. Евреите са истинския смисъл на думата расизъм. Най-расисткото и мразещо племе което винаги обвинява останалите в същото. Палестинците ги приютиха след ВСВ и за благодарност ги изклаха и натъпкаха в гета. Отделно единствената геометрическа фигура, в която можем да открием 6 6 6 е печатът на Цар Соломон, по-късно известен като звездата на Давид, грееща на на флага на Израел. Само казвам!

17

Анонимен

преди 1 година

А сега си представете какво пищене по медиите щеше да е ако Русия беше застреляла 17 год украинско момче! Няма да кажа нищо повече. Ще ви оставя сами да прецените с какво правосъдие оперира света.

16

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Геноцода над палестинския народ продължава над 70г!!!! Защо фейсбукито не дава опция да си сложа палестинското знаме на профилната снимка?!?! Или либийското, или египетското, иракското, сирийското, афганистанското и т.н. и т.н..... Долни циоонисти - завзеха цялата планета

15

Анонимен

преди 1 година

Дали сега либералчета ще заскимтя във фейсбук и ще наслагат палестински знамена по аватарите?

14

Анонимен

преди 1 година

Не помня някога да е имало санкции към Израел. Те не само нарушават границите, установени с междинародни договори, но и са заселили големи територии, при това са ги свързапи с трайни пътища, получено е нещо като швейцарско сирене; Ощв повече: палестинците в много страни са обявени за терористи, даже и в България, откакто избухна демокрацията, а преди това имаше много палестински студенти у нас.

13

Анонимен

преди 1 година

той Зеленски нали беше обявил,че Украйна ще е новият Израел

12

Анонимен

преди 1 година

И ко праим ся? Ще има ли ембарго, санкции, конфискация на еврейско имущество в западните страни? Май не.

11

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има МИР по света?

10

Анонимен

преди 1 година

Те евреите убиват,демократично.

9

Анонимен

преди 1 година

Чекай малко да помислА, когато руснаците се бият с фашистите на азов е недопустима война, а когИш евреите избиват цивилни палестинци чиято страна завзеха е АКЦИЯ.Правилно ли разбрах?!

8

Анонимен

преди 1 година

А, в света имало и други конфликти. Аз си мислех, че е само в Украйна.