13

Анонимен

преди 1 година

Змииското гнездо на правосъдната система , реформа трябва най вече там , прокуратурата е впоследствие , политическите квоти в избор на съдии , шуробаджанащината , не можеш да накажеш съдия за погрешно решение , затова и има купени решения има безнаказаност по правила и закона

12

Баце, Доган и сие

преди 1 година

пречат. Докато главата на октопода не бъдв посечена и ключовите фигури от прехода, стоящи в основата на всичко порочно и пресръпно у нас - довело почти до геноцид на населението и обогатяване на тесен кръг хора около тях не бъдат хвърлени в зандана или публично разстреляни, няма да има чувство за справедливост в БГ. А Каскета за това е сложен. За да ги пази.

11

Анонимен

преди 1 година

Каскет, отивай на резервната скамейка и си чакай съдбата там, гад долна

10

Бай Иван 2

преди 1 година

До 7 : Абсолютно си прав!Съдебната реформа е най- важната за страната ни ако искаме нормално развитие.Предишните управляващи ни накараха да приемем корупцията за нещо нормално и всеки да се стреми да си реши проблема по вторият начин без да разчита на безпристрасно парвосъдие.Една държава няма ли независима съдебна система ,това не е държава изобщо.Те са си назначили каскета точно да ги пази от парвосъдие и да си крадът на воля без последствия.

9

Анонимен

преди 1 година

Оставка Каскет!

8

ха-ха-хи

преди 1 година

Питайте Пинокио с гумената лодчица...това е негова измишльотина...

7

Мехмед

преди 1 година

Искат по принцип, но нямат желание...

6

Анонимен

преди 1 година

Съдебната реформа е по-важна от всичко. Това трябва да е приоритет номер едно. От там идват всички злини за България.

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Войната се казва Преход към пазарна икономика и демокрация

4

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Купувате 10 неща,които са преживяване,а не гъдели и увеличението на тези продукти е между 50 Ст. и 2.50лв.....Сметнете каква е инфлацията със средно аритметично уравнение....После гледайте съдебната реформа.

3

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи как, когато става въпрос за нещо срещу герб и подобните им, "журналистите" тук ползват минало неопределено време - било, щяло, нямало, можело... А когато гербаджиите кажат нещи - веднага сегашно време. Жалкарска работа...

2

Анонимен

преди 1 година

Споко. Гладът ще заглуши и всичко останало.

1

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

За съдебни реформи ми приказват,при положение,че инфлацията е над 100%!!!!! Че обедняваме от ден на ден това не е проблем така ли? Съдебната реформа е по-важна от това как живеем 80% от българите?!?!?