80

хм

преди 1 година

Кокорчо, обясни на хората как в ЕС инфлацията е 7,4%, а в България е 14,5%. ЕС също не произвежда петрол и газ, но България поне си произвежда тока и зърното, а не всички страни от ЕС го правят. Та как така, там внасят всичко и пак са с по-ниска инфлация от нас. това е големия въпрос!!!

79

Емигрант

преди 1 година

Кокорчо се къса да лъже. Само искам да видя тези шампиони на късия разказ колко ще откраднат накрая. Честито българи имате истинска промяна

78

Кънчо

преди 1 година

Т.е не знам какво правя и нз какви са тия мерки... септември ще видим. Това е то експерт-технократ..харвардски възпитаник, финансов специалист, който не знае какво ще се случи при въвеждането на "мерки". Това само показва, че ние сме експеримент на щатите..опитни мишки. Кокорчо прави нещо, ама нз какво и защо го прави, ами "паживьом...увидим"

77

Ццжжжб

преди 1 година

Кирил и Асен трябва да си подават оставките Искаме нови избори

76

Анонимен

преди 1 година

от кога обратни ще казват кое как ще става,до септември няма да има пълния провалвреме е народа да се надигне и да избие до крак тази гнила, продажна политическа елита в България..

75

ехаааа

преди 1 година

До Туньо Браво Тунка.............но кога спиш?!

74

Туньо

преди 1 година

Тея са хитри!!! Преди имах пари и можех да си позволя 10 дена отпуска и да ходя да протестирам. Сега бачкам извънредно на основната си работа, през нощта на втора и нямам време да свалям правителството!

73

ББ

преди 1 година

До Анонименама г-жо жотева..."простотията"спиране на газта бе инициирана от путин...България си плащаше коректно...ама ни имат за...вас...ние сте ...000000000000000000001., процент от България...обслужващите путин,г-н Петков и Василев са Свободни Българи,направили толкова много за толкова малко време...Освободиха България от руското иго бре хора...толкова ли сте слепи и зависими...България и Свободна...България е част от Свободният Свят!

72

Анонимен

преди 1 година

Вие до септември трябва да изчезнете в небитието-първо заради простотиите с газта,заради което пенсионери основно ще измрат от глад и студ,защото както е тръгнало хляба и до 5 лв ще стигне,за парното да не говорим.Другото е македонския въпрос,заради който сте предали и вече продали България.Така,че Кокоро недей да мислиш за септември.

71

ББ

преди 1 година

До Асан Василевама причинено ви е от господаря ти путин ,извади си главата от з....,копейките не са платежно от месеци,путин опитва да ви направи крепостни...не ви брой дори...само ви ползва...забравяте основният играч...САЩ...Великобритания...Канада...Австралия...Германия...Франция...целият Свободен Свят за да не обидя някого...да путин обикаля бедна Украйна като просяк...скоро ще осъмнете с новината...няма Путин!!!за съжаление няма да има и русия!опасни игри са...тр.лч.та,не е игра

70

ББ

преди 1 година

и да сайта е руски и манипулира хората г-н Василев...и няма да е цензура...нима в раша има цензура...ами не...просто им късат главите...Война е...предстой Световна най вероятно...САЩ идват приятели...ще е весело...спрете руската пропаганда и на петата колона моля!!!не съм т.ол...мога да се запозная с анонимна...г-жа жотева без проблем!!!

69

До мда

преди 1 година

Да уточним - до септември тая година... щото той да не си помисли за някоя друга !

68

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев,направихте толковамного за толкова малко време,при боко 12 г. пенсията на майка ми бе 200 лв...лъжеше ги ама аз не мога да раздавам парите на държавата...майките ни са държавата...те я създадоха..те доплащаха образование,болници..на трима българи има двама доносници и полицай...двама руски агенти..е какви постове очаквате...путин не иска да има Свободна и Приятелска България...иска крепостни...иска убиващи невинни за тоалетни чинии...Българите сме почтен Народ...Апостола !!

67

Асан Василев

преди 1 година

Септември ще видим дали ще е май !

66

мда

преди 1 година

до септември вас не трябва да ви има в парламента бе асенчо.

65

Анонимен

преди 1 година

Бойко Кюлчето е задействал троловете си под всяка новина ползвайки Севи приятелката на Каскета, за задействане на фабриката от ***

64

Анонимен

преди 1 година

Къв септември !другия месец довиждане

63

ха-ха-хи

преди 1 година

Кокорчо се ококорил и чака септември за да види дали има инфлация...УНИКАЛНО!

62

ГАРАНТИРАНО ОТ БСП

преди 1 година

100% ГАРАНЦИЯ - ХЛЯБА БЕЗ ДДС - ЩЕ Е 5 ЛВ! КОЛКОТО И ЛИТЪР БЕНЗИН, НОО БЕЗ 25 СТ.

61

ПП ИТН ДБ БСП

преди 1 година

СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ КОВИДА, ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ РАСТЕ, ВОЙНАТА ЩЕ СТИГНЕ ДО ПОЛША, РАФТОВЕТЕ В МАГАЗИНИТЕ ЩЕ СА ПРАЗНИ, ЗИМАТА ЩЕ МРЕМ ОТ СТУД! ГАРАНТИРАНО ОТ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ!