48

Санарко

преди 1 година

Браво Киро! Време е да пада ветуту и да се свършва с тая мъка и с тая държава. Искам Македония да ни окупират, поне ще играем на световно

47

Любезния лос

преди 1 година

Стъпка към колективната безотговорност. Кире сега може за малко да влезе в обувките на Путин и да усети какво е да си сам срещу всички. Вълци. Ясно е, че юни ще има радост в Скопие. Подигравките и вицовете за бугрите ще са със столетия, дано да има българи. И те така.

46

до 45

преди 1 година

До АнонименКогато с лека ръка се отказваш от миналото, бъдеще няма! )))

45

КОАЛИЦИЯТА Е ЗДРАВА

преди 1 година

КИРО ЩЕ ПРЕДАДЕ БГ, ЗАЩОТО Е ПОДКРЕПЯН ОТ БСП, ДБ И ИТН НИЩО, ЧЕ ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО! ОБЕЩАНИ СА ИМ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА, А ТЕ МНОГО ОБИЧАТ ПАРИТЕ.

44

Анонимен

преди 1 година

Да вървят майната си тези макеета. Който се чувства българин да идва да живее в България, а на другите един шут отзад.

43

Муахаха

преди 1 година

Кирил Петков - СеверноМакедонският Космонавт на Славчу!

42

Анонимен

преди 1 година

Няма да има бунт, младите са Геймъри и Рапери

41

Анонимен

преди 1 година

С лъжи дойдохте на власт с подкрепата на президента след това започнахте да изпълнявате кравешки и европейски нареждания.На това се вика храни куче да те хапе

40

ПРИЗИВ

преди 1 година

Призовавам Президента Радев да НЕ свиква КСНС .Вижда се Премиера Петков е ЗАПЛАШВАН от Чужда Държава - САЩ .Ако трябва ще се бием със САЩ , няма да Продадем България .Така и така Света влиза във ТСВ - няма да се плашите - България може да събере 1-2 милиона Армия - Млади Хора Българи .

39

от 39

преди 1 година

Исках да напиша метални врати.Но със сигурност сте се запасили с метални тръби за да биете народа ако се надигне срещу вас,както предшественика ти биеше протестиращите

38

Анонимен

преди 1 година

Затова ли Киро монтирахте металната тръба,защото сте на път да предадете народа.Ама как от парламента ще стигнеш до летището зада се изнесеш в Канадистан не знам.Никой няма да те опази от народната любов ако продължаваш да изпълняваш чужди интереси.

37

Анонимен

преди 1 година

Превеждам! Забравете я РСМ! Всичко е решено! Ако България не подпише, кредити няма :) Няма кредити, няма махане на ДДС- на хляба :) и 25 стинки намаление! ) Кирко ) ни фалира! ))) Това е! ))) Всичко е приватизирано, ))) продадено и т.н. Остана само 1 ТУЗ!

36

У Северна Македония

преди 1 година

защо няма Инфлация и поскъпване на Стоките от Първа Необходимост като Храните?!

35

Анонимен

преди 1 година

Предал е България вече . Само лъже наляво и надясно

34

Просто Кирил Канадов

преди 1 година

Аз лъжа ли лъжа.Ама то ми е в кръвта.Той и боци лъжеше ама аз не падам по/долу

33

Ами

преди 1 година

До Анонимен 27 димек това не е твоята страна и нека всички умирът лт глад и исуд ! мен това не интересува !!! НО ИМЕННО И ТАКИВА И ИЗБИРАМЕ ЧУЖДИ ЕЛЕМЕНТИ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НАРОДА !!!!!!!!!! А ОТ КЪВ ЩЕ НИ КОМАНДВАТ ТОГАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Радев

преди 1 година

КПСС Бе-Ка-***! КПСС Бе-Ка-***!

31

ПроСоТо

преди 1 година

До Петков..Драги "Петков",ама айде стига балканскипростотии !...Виж:-Когато ДЪРЖАВАТА регулираше и цени и начина на живот И ЗАПЛАТИ,вие /ти лично или родата ти/ заподскачахте:..-"Стига тоталитаризъм,ПО-МАЛКО ДЪРЖАВА,ако може изобщо да я нема,СИЧКО ДА СИ ОПРЕДЕЛЯМЕ НИЕ-тарикатите!"...И кво стая ся?..-Кански рев..ДЪРЖАВАТА да са била намесила ..?!..Е нали уж "НЕ ЩЕМ ДЪРЖАВА!", па.."Ей,държаво,давай мааа!"..Сложи ръка на сърцето си и честно,като пред себе си ,признай:..-Няма такавадивотия никъде по

30

Анонимен

преди 1 година

Този щом бърза толкоз значи пак се е осрал нещо.!

29

Просто КироЛена

преди 1 година

Гладен съм! Има много още по-гладни и от мене!!