52

ПроСоТо

преди 4 месеца

Иначе:..-Да ви кажа честно,не разбирам дърленето м/у нас и макетата..Чий бил Гоце Делчов?..Ами чий?..-На майка си и баща си !..Макетата биле "българе" ?..Е като тия самите ся наричат "македонци" ,от какъв зор па да ги "побългаряваме" ?..Самуил бил "македонец"..?...Самуил е велика ЛИЧНОСТ от Историята,а те нямат нито националност,нито некаква принадлежност !..Само тия,които немат за какво да се гордеят,се закачат за световни личности..Та :..-Да ги пуснем,хора!..Нека и Съюза посърба попарата им !

51

Анонимен

преди 4 месеца

Киро да плати ковидните на лекарите в отделенията и другите за месец март Къде са парите

50

Анонимен

преди 4 месеца

Е нали имаше съвет, на който се потвърди същото от предния съвет? Всички партии ежедневно споделят позицията си и промяна в нея няма. Какъв доклад точно ти трябва? Нали ти управляваш в момента? Доклад за твоя прогрес искаш от другите ли? Не разбирам логиката тук. Единсвеното логично е, че тоя просто се чуди по какъв начин да го снесе на българския народ и всичко е решено.

49

Санарко

преди 4 месеца

Браво Киро! Време е да пада ветуту и да се свършва с тая мъка и с тая държава. Искам Македония да ни окупират, поне ще играем на световно

48

Любезния лос

преди 4 месеца

Стъпка към колективната безотговорност. Кире сега може за малко да влезе в обувките на Путин и да усети какво е да си сам срещу всички. Вълци. Ясно е, че юни ще има радост в Скопие. Подигравките и вицовете за бугрите ще са със столетия, дано да има българи. И те така.

47

до 45

преди 4 месеца

До АнонименКогато с лека ръка се отказваш от миналото, бъдеще няма! )))

46

КОАЛИЦИЯТА Е ЗДРАВА

преди 4 месеца

КИРО ЩЕ ПРЕДАДЕ БГ, ЗАЩОТО Е ПОДКРЕПЯН ОТ БСП, ДБ И ИТН НИЩО, ЧЕ ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО! ОБЕЩАНИ СА ИМ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА, А ТЕ МНОГО ОБИЧАТ ПАРИТЕ.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Да вървят майната си тези макеета. Който се чувства българин да идва да живее в България, а на другите един шут отзад.

44

Муахаха

преди 4 месеца

Кирил Петков - СеверноМакедонският Космонавт на Славчу!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да има бунт, младите са Геймъри и Рапери

42

Анонимен

преди 4 месеца

С лъжи дойдохте на власт с подкрепата на президента след това започнахте да изпълнявате кравешки и европейски нареждания.На това се вика храни куче да те хапе

41

ПРИЗИВ

преди 4 месеца

Призовавам Президента Радев да НЕ свиква КСНС .Вижда се Премиера Петков е ЗАПЛАШВАН от Чужда Държава - САЩ .Ако трябва ще се бием със САЩ , няма да Продадем България .Така и така Света влиза във ТСВ - няма да се плашите - България може да събере 1-2 милиона Армия - Млади Хора Българи .

40

от 39

преди 4 месеца

Исках да напиша метални врати.Но със сигурност сте се запасили с метални тръби за да биете народа ако се надигне срещу вас,както предшественика ти биеше протестиращите

39

Анонимен

преди 4 месеца

Затова ли Киро монтирахте металната тръба,защото сте на път да предадете народа.Ама как от парламента ще стигнеш до летището зада се изнесеш в Канадистан не знам.Никой няма да те опази от народната любов ако продължаваш да изпълняваш чужди интереси.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Превеждам! Забравете я РСМ! Всичко е решено! Ако България не подпише, кредити няма :) Няма кредити, няма махане на ДДС- на хляба :) и 25 стинки намаление! ) Кирко ) ни фалира! ))) Това е! ))) Всичко е приватизирано, ))) продадено и т.н. Остана само 1 ТУЗ!

37

У Северна Македония

преди 4 месеца

защо няма Инфлация и поскъпване на Стоките от Първа Необходимост като Храните?!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Предал е България вече . Само лъже наляво и надясно

35

Просто Кирил Канадов

преди 4 месеца

Аз лъжа ли лъжа.Ама то ми е в кръвта.Той и боци лъжеше ама аз не падам по/долу

34

Ами

преди 4 месеца

До Анонимен 27 димек това не е твоята страна и нека всички умирът лт глад и исуд ! мен това не интересува !!! НО ИМЕННО И ТАКИВА И ИЗБИРАМЕ ЧУЖДИ ЕЛЕМЕНТИ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НАРОДА !!!!!!!!!! А ОТ КЪВ ЩЕ НИ КОМАНДВАТ ТОГАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Радев

преди 4 месеца

КПСС Бе-Ка-***! КПСС Бе-Ка-***!