6

Анонимен

преди 1 година

Тая голяма сладурана!Ще и чепкам вълната :)

5

Анонимен

преди 1 година

А ковидните за м март що не са изплатени

4

П.К.

преди 1 година

ДЛЪЖНИ СТЕ БИЛИ, още от първия ден на сядането ви на меките кресла, ДА ИЗДАДЕТЕ ПИСМЕНИ ЗАПОВЕДИ ЗА ПРОВЕРКА И ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗАЩИТАТА НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ПОД ТАЗИ ШАПКА. И ДА ИЗВЪРШВАТЕ ЕЖЕЧАСНА ПРОВЕРКА ЗА СТОРЕНОТО. ТЪЙ КАТО НЕ СТЕ ПРАВИЛИ НИЩО ОТ ТОВА, ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ УВОЛНЕНА. И ТОВА ЧИНОВНИЧЕСКО ЗБЕРИЛО, КОЕТО НЕ ВЪРШИ НИЩО, ДА СЕ ЗАКРИЕ.

3

Анонимен

преди 1 година

Кой ли има интерес от атака срещу пощите Чой ли бизнес има подобен бизнес модел? Пратки, преводи. Колко е трудно чивек да се сети. След пощите чакаме чудото в БДЖ.

2

809

преди 1 година

Дядо Еконтий съсипа Български пощи, за да печели неговата частна поща. И защо журналистите не говорят по този въпрос, нямам идея. Това показва, че те не са никакви журналисти, а дръжки на микрофони.

1

Анонимен

преди 1 година

"вицепремиерът по ефективно управление Калина Константинова" - някой провери ли я колко эирми на загуба е управлявала преди да я турят в парламента? Щото днес видях и статия за Божанов... Силен маркетинг им правите, ама никой не споменава, че и двамата са провалили се "бизнесмени" дето единствените им доходи преди да ги намърдат в политиката са от фондация "Америка за България". Не просто неудачници, а тренирани да бъдат точно такива.