63

Слави

преди 1 година

Намери си работа която те удовлетворява.Стига си плакал че ще фалираш и т.н.Работиш с повече обороти на по ниски цени.и може да оцелееш.С дебели цени -не.

62

До 30 коментар

преди 1 година

В Банкя, има един дето си пие кафето и чете книжки ама в евро.....

61

Бираджия

преди 1 година

Харесвам бирата, приятно питие ми е, но още по приятно е да си пийнеш бирица с приятели, да се видите, да се посмеете на някоя история. Обаче в кварталното заведение вече удря 5 лева. Амиии, няма проблем. Съседното магазинче, 10-на празни каси се превръщат в столове, бирата е на 1.30. Час-два на вечер, компанията си е същата. Бе полиция ни пращаха от заведението, бе сигнали ... и се оказа, че не нарушаваме нито един закон.

60

Анонимен

преди 1 година

въпрос на време е цялото общество да е на социал

59

Анонимен

преди 1 година

Изпитвам съчувствие към работещите в ресторантьорския бранш.По време на пандемията много от тях се преквалифицираха,защото бяха уволнени.Когато масата е неплатежоспособна повечето заведения затварят.Може би е време и Алибегов да помисли за алтернатива.

58

Анонимен

преди 1 година

Поддържам сайтовете на няколко ресторанта. За 1 година всеки от тях си увеличава цените поне 2 пъти на цялото меню. И не само със стотинки, но в повечето случаи с 2-3 лева на ястие. Понякога и намаляват грамажите, освен по-високите цени. Със сигурност и качеството са свалили.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе тия кръчмари не разбраха ли, че като продължават да увеличават цените в менюто, няма да се спасят от фалит? С космически цени и ниско качество никой бизнес не е прокопсал.

56

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е факт!!!

55

Кръчма

преди 1 година

Г-н Алибегов много се жалва.Но, като видях какво кола кара, не мисля , че му е зле бизнеса.А, точно обратното.

54

Ганьо

преди 1 година

Заведенията защо не стачкуват за намаляне на наемите. Кръчмите и без това са твърде много, ще отанат най читавите.

53

Нахален

преди 1 година

Работната ръка от чужбина била скъпа , а ние българите да не сме ви роби че да работим без пари. Да ви качът ддс не на 20 а на 40 % дано да фалирате половината .

52

Анонимен

преди 1 година

Да вдигат на бирата и виното, изобщо не е трябвало да пада на 9 %

51

Анонимен

преди 1 година

Една бутилка бира в магазина е 1 лв, те я продават на 4 и пак им малко

50

д-р Петков

преди 1 година

Яденето на буламачите на тия е най-сигурния начин да хванете язва, гастрит, лумбаго, ишиас или воден плеврит!

49

Ами..

преди 1 година

Така, така, като им свалиха ДДС то, те свалиха ли цените, напротив. Нека да фалират на воля, естествения подбор ще си каже думата. Тези лапачите ще са първи, но който знае как се прави бизнес ще остане.Осен ако не искат да се направи закон, всяко семейство веднъж месечно да ходи на заведение задължително :)

48

мак

преди 1 година

Всеки иска, но парите не падат от небето, за да бъдат раздавани с лека ръка и на всички. Като им свалиха ддс те увеличиха цените, затова ричинещоси да трае. Колко хора се ориентират другаде, а ричи -не та не, искам да съм кръчмар. А защо не достига работната ръка? Сигурно не заради големите заплати. Пък и покрай украинци не сте ли живнали?

47

Анонимен

преди 1 година

Затваряйте бе!На никой няма да му липсвате.На село има работа за целия китайски народ.Няма да умрете от глад.

46

Перничанин

преди 1 година

2,3 пъти са се вдигнали разходите, цените са ви същите. Логиката е, че сте били с прекрасна надценка и все още си работите на плюс или сте станали благотворително дружество и Алибегов е новият Робин Худ?

45

Анонимен

преди 1 година

Ричито вече се явява икономически анализатор ли?От името на герб?

44

52

преди 1 година

Гответе си вкъщи.Стига сте експлоатирали слабички момчета на колелета, за една супа или за една порция спагети. Хем, няма да ядете старотиите на ресторантите.