367

Поплавски

преди 1 година

Дъртият Байдън,ще запали трета световна атомна война.Америка байно,както знаеш,вече е много близо да границите на Русия. 5-6 минути са необходими,за посрещнеш първия "колет"!

366

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Русия доста отдавна измести Украйна от по добри позиции но ония хохли не спират да се изтъкват с подкрепата на ЕС които всеки ги разбра...

365

житница на Европа

преди 1 година

От кога "Житница на Европа" е Украйна. Тя не е дори в топ 3 в света.2019г данни:1.Русия2. Канада3. СащВ европа е Франция най голям износител на пшеница.Публикувайте моля проверени данни.

364

Анонимен

преди 1 година

Освобождавали или завладявали са Англия фолкленските острови е въпрос на гледна точка. Аржентина едва ли мисли че Англия е освободител.

363

Анонимен

преди 1 година

Смърт на укрофашизма и неговите подържаници в софиа

362

Анонимен

преди 1 година

Корабите са уязвими. Когат англичаните освобождаваха Фолклендите преди 40г. френска ракета Егзосет, пусната от аржентинците, порази голям английски военен кораб и май едва не го потопи...

361

Анонимен

преди 1 година

391 - "пресни снимки" от "украински канал"- от дек на дек толкоз жито бре, полетата още ги орат руските танкове.сеитба най.

360

Анонимен

преди 1 година

Един контейнер колко тона жито събира.

359

Koko

преди 1 година

Ако е тихо времето и се заслушаш внимателно, може да чуеш как *** кротко плачат...

358

Анонимен

преди 1 година

До дядомраз. Ти мразиш русофилите освен че нищо ама нищичко не знаеш нито за тях, нито за русите нито за запада дори нищо не знаеш. Ти си елементар, който мрази и за това му се плаща от пропагандата.

357

Анонимен

преди 1 година

До До само питам" защо поне не му сложиш един минус. Той не само пита. Той пита за един приятел.

356

Анонимен

преди 1 година

Като свършат укрите може да свърши и войната. Но поне може би ще са герои. Освен ако не се осъзнаят че ги използват за прокси.

355

До само питам

преди 1 година

Продажничеството е гнусното действие,без значение е валутата,в която им плащат.Утре може да им плащат в юани

354

само питам

преди 1 година

Преди години като влязохме в НАТО и американците докараха 2 танка Абрамс за учения край Сливен,цялата пета колона,ръчкана от рузкото посолство нададе вой до небесата,че видите ли ето как НАТО застрашава расия и с двата танка ще я заплашва и евентуално превземе,като ги прекара по дъното на Черно Море??!!Само ще ви кажа,че ми се драйфа от продажни коминтерновски ***,дето са свикнали да лежат на гърбът на сънародниците си и да си устройват животът чрез продажба на България за РУБЛИ!!АНАТЕМА!!

353

РУСОМРАЗ

преди 1 година

Здраствуйте Паляци!Виждам,че не спада всенародната любов и възхита към кремълския пл,ъх!.....РУСОРОБА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШВА В "***". РУСОРОБА ИМА IQ КОЛКОТО НА ПЪН И ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО ПРЕЧКА

352

Анонимен

преди 1 година

В момента на границата с молдова има 11 хиляди контейнера с жито. Пресни снимки и видео от украински канал в телеграм

351

ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ

преди 1 година

Кои точно са тези държави, които да готови да предоставят противокорабнк ракети Харпун, които могат да се използват от самолети, кораби, подводници и от наземни базиране? Да знаем кой иска да разпали световна война. Ако това се случи, предполагам за Русия ще е "червена линия" и може да е прелюдие към използването на оръжия за масово унищожение в Украйна. БОГ ДА НИ ВРАЗУМЯВА!

350

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Не виждам морал или етика в прокси политиката на фалшивия колониалния/целокупния запад. Те се хранят и живеят от заграбване на чужди ресурси и чуждия труд. Те са крадци и лъжци. Надявам се да си получат заслуженото сорросоидите все някога.

349

Анонимен

преди 1 година

До Боби Глад и безработица е в целия свят в 1930 г заради САЩ които краднат всички държави от Европа са огромни заеми от ПСВ. Хората нямат пари и стават масови фалити и дефлация. Англия прави 20 гладомора в Индия и при най-големия измират 100 милиона индийци.

348

Анонимен

преди 1 година

Това е целта Украйна да разрушат руските корбаи без намеса на НАТО и после НАТО нападат Русия. Но после ще стане като Япония и Русия ще унищожи цяла Украйна а не само Нагъсаки.