157

още

преди 1 година

е жив като го гледам мьрда

156

Анонимен

преди 1 година

Не е пропаганда а типичната човешка природа. Като има безнаказаност точно гадости правят хората, хеле пък диваците от дагестанските села дето не са виждали вътрешна тоалетнa. Изнасилванията масово на жени, на деца, на бебета дори от руснаците от скука сигурно също са пропаганда? Промити мозъци русофилиcтични.

155

Това са те...

преди 1 година

Руските мародери и убийци !

154

Анонимен

преди 1 година

поредната лъжа....

153

Аноним

преди 1 година

Евтина пропаганда! Убит от свои, хванали руско войниче за изкупителна жертва. Големи драми аранжират. Ще трябва да търси нови 20 см. Въобще, толкова прекалиха с всичко това, че вече некой не им вярва на постановките. Жалко за невинните, на които се отиграват! Слабаци! Евтини комици, като президента си!

152

и

преди 1 година

се оплаква6е на вси4ки 4е я биете не сте свет вси4ки го знаеме

151

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че Хитлер е бил комунист. Цял живот е карал на държавна заплата.

150

До 160

преди 1 година

Тея *** какво дирят в Украйна? Гадни престъпници. Нека мрът!

149

Анонимен

преди 1 година

Пффф толкова евтина пропаганда аз ако съм един цент няма да дам на днес. Бг вие пистигате обратния ефект

148

Барба Ганьо

преди 1 година

Защо не отиде да пита същото хилядите жени в Донбас които , мъжът и е " защитил " .... Стават все по-противни и по-противни укропитеците !!!!

147

До Дойч

преди 1 година

Не знаех, че Хитлер е бил комунист. Това в руските енциклопедии ли го пише?

146

Ко

преди 1 година

Азовчетата много пари изпапаха години наред за два месеца нищо , само стрелба по цивилни и джоманка в мазето на Азовстал. Завода на техния спонсор. Сега показват татуси гледат в земята. От неморален футболен хулиган ще правят силен войник. Лоша инвестиция. Смел и морален войник се получава от дисциплинирани и работни мъже. А те не са хулигани със сатанински татуси а семейни с работа и деца.

145

Дойч

преди 1 година

До Анонимен ; Да бе то и германския народ така се излъга в недалечното минало оня с мустачките и той израсна в комунизма , ами четете я тази история !

144

Защитата

преди 1 година

Не, маме това РУСКО СОЛДАТЧЕ .че и командир на танк бил малко ме съмнява като знам какво и как изглежда един командир айде мерач го кажи ако не пълнач както и да е просто е отишъл там в урка където неговите сънародници бяха избивани и да зашити съпруга на онази бременна РУСКИНЯ която беше изгорена жива от твоя мъж, и аз да съм няма да му мисля много на война ,като на война!

143

Анонимен

преди 1 година

От както руския народ се излъга да подкрепи комунизма, бял ден не е видял и от тогава разпръсква само смърт и мизерия по света! Дано пак да фалират и този път да се научат да не запитват към нищо свързано с комунистическия режим!

142

До питанка

преди 1 година

И аз го гледах тоя клип. Много се изкефих.

141

питанка

преди 1 година

Кой ще съди ония башибозуци които зверски разстреляха в мъчение руските войничета. Кой???????Гледах клипче украински войници тарашат мъртви руски войничета, взеха им телефоните . За трофеии руските им символи.А единия предложи на майките на убитите да дойдат да си ги вземат и се смееше доволен. Кое им е по добро?

140

До русофобите

преди 1 година

Абе вие не разбрахте ли, че всяко действие на Путин, Русия, руснаците, и техните съюзници е правилно и морално?? Такива са инструкциите отгоре.

139

Анонимен

преди 1 година

Войната е средство за печалба на банкерите. Още от зората на фамилия Ротшилд банкерите финансират войните, обикновено и двете страни. В конкретния случай може да не е точно така и Зеленско да е основният реципиент на еврейските ПАРИ. Правилото във войната е, че победеният плаща сметката и затова е ожесточението, с което Америка спонсорира тази война. РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА НА САЩ ЧРЕЗ ВОЙНАТА В УКРАЙНА, защото много пари се печелят с много кръв по думите на стария Ротшилд.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - явно си спал в казармата, ако си ходил изобщо. Войникът по време на война е длъжен да изпълнява заповеди. В самата военна подготовка на редовия войник липсват каквото и да е изучаване на "закони", защото законово той трябва да се подчинва. Ако не изпълни заповед по време на военни действия е подсъден и отново -може да бъде застрелян от офицера си. Офицерът носи отговорността за дадената от него заповед, но войника, ако не я изпълни рискува незабавна смърт.