28

Анонимен

преди 1 година

От повече от 5 години врачките по форумите сънуват срив и тези които са ги послушали сега си скубят парите. 2015-2017 щеше да се пука балона уж, а от тогава цените са с над 50% нагоре.

27

Перниканец

преди 1 година

Инвестицията в имот не е подходяща сега, цените няма да падат...Ахахахахахаххахахахахх

26

Банко

преди 1 година

По време на война не си струва да инвестираш в къща и да и правиш ремонт. Хората инвестират е бункери злато , диаманти.

25

Анонимен

преди 1 година

Значи ако цените ще падат да купувам. А ако ще се качват да продавам.

24

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДо ЦЕНИТЕ ВЕЧЕ ПАДАТ! - голям смях.---------А като се сурне пазарът на свободно падане, ще настане наистина голям смях, за тези които борят инфлацията с покупка на надценени имоти :)

23

Анонимен

преди 1 година

онзи ден ми се обадиха че в ДСК съм имал влог от баба ми. Жената събираше за сватвата ми, не е дочака както и парите. вътре имаше 51лв след като си взеха таксите кръвопийците. Само инвестиция ще ви запази парите, никога в брой

22

Анонимен

преди 1 година

Братовчед ми преди няколко години си купи парцел да строи къща на 15 км от Пловдив, но тогава им се роди дете и отложиха, после пандемия и така. Преди 4 години каза , че са му искали 300 евро на квадратен метър. Миналия месец същата фирма му е казала, че заради цената на материали и труд, цената вече е 500 евро на квадратен метър до шпакловка и замаска.

21

Анонимен

преди 1 година

хем цените няма да падат, хем не било време за инвистиция. Кое е? майко мила поредня експертин, в БГ всеки е експерт на нищо

20

Анонимен

преди 1 година

Времето за покупка когато е подходящо за едни, не е подходящо за друг. Гледайте си собствените здраве, нужди, спестявани и доходи, а после и международното положение. Ако си надцениш възможностите, доста тегаво може да стане с непосилен кредит, ако чакаш балона да се спука може да си останеш само с наблюденията на пазара и с чакането.

19

ХХХ

преди 1 година

А кога е подходяща инвестиция ? Като започнат да падат цените и тогава докато са високи да купим жилище ли ?

18

Анонимен

преди 1 година

Да знаем какво се случи с парите във влоговите книжки на нашите баби, дядовци и родители. Цял живот спестявали за да има за внуците за апартамент и за нула време с парите с които е могло да се купи апартамент , не можеше да се купи и телевизор. Има доста късопаметни тук. Тези които пък тогава са купили апартамент за 20 хиляди лева , вместо да ги държат на влог, сега внуците им могат да продадат апартаментите от бабите и дядовците си за 200 хиляди. Съдба

17

Анонимен

преди 1 година

Ами то си зависи от държавата, дали ще допуска разни мошеници да ограбват хора на зелено. Държавата нищо не прави по този въпрос. Изводът.....!?!?!

16

Лекар

преди 1 година

Ако имаш кешовица и искаш да не изгори, какво правим

15

Анонимен

преди 1 година

Имот, ама на село! Ако може без ТВ въобще, защото всички пускат ON AIR и Блумбърг

14

Анонимен

преди 1 година

Единственият фактор за цените на имотите е колко големи заеми отпускат банките. Само от тях зависи. Мнението на тази леля няма значение. А действията на банките са централно ръководени от господарите в сянка. Каквото и когато решат - такова ще е.

13

Па съм я бе

преди 1 година

В България далаверата е имоти и лекарства,на тях българинът много държи

12

Българин007

преди 1 година

ХА-ХА нормално Управителят на Imoti.net да каже, че НЯМА балон , хахаха

11

Пепи

преди 1 година

Купувайййй. Само нагоре ще вървят. С това бесно увеличение на населението в България, не останаха къде да живеят :)

10

Ихтиманчанин

преди 1 година

Имам пари за още един апартамент, но не искам, колкото и да се топят, ми дават спокойствие, харча си за всичко, колкото и да струва.

9

Анонимен

преди 1 година

До ЦЕНИТЕ ВЕЧЕ ПАДАТ! - голям смях.Лихвите по кредитите ще ги увеличат от 3 на 5% а официалната инфлация е 15% . Тоест държащите си парите в банките или под дюшеците за една година ако са имали 100 хиляди, вече реално имат 85 хиляди, за 3-4 години ще им стопят спестяванията и ще могат да си купят не апартамент а само камион с тухли.