48

Лопе

преди 1 година

Айнщайн казва, има две безкрайни неща, едното е вселената но това е под въпрос другото е човешката глупост. J. P. MORGAN казва когато всички тичат към един актив ти бягакй от него. Гн Бъфет казва не купува нещо което не ти трябва за да не се наложи да продаваш нещо което ти трябва.

47

Анонимен

преди 1 година

Инвестирайте в ракия. Колкото по седи по ценна става.

46

Кочо

преди 1 година

В САЩ и Канада лихвите на централната банка станаха 1 пр. Сделките с имоти от април до сега падат с по 25 до 40 пр. За цените е само въпрос на време.уловката с кредитите е че банките ще се опитат да държат лихвите под инфлацията за да не задушат бизнеса а това значи високи лихви и по висока инфлация за дълго време. Във всички случай вървим към рецесия. Това значи, безработица, срив на цени, разпродажби, самоубийства. Вече се наблюдават признаци на рецесия в Франция, Германия и Англия.

45

Мен

преди 1 година

Моят съвет е изплатете предсрочно ипотеката, изчистете си баланса и поддържайте много кеш. Бъдете готови за шьопинг тип 2 за 1.За пример давам биткойна в момента, ако по чакате може да си купите за под 10к. Парите на нетърпеливите ги харчат търпеливите

44

Анонимен

преди 1 година

Фирмите си купуват имоти. След време всички ще живеят под наем до гроб или докато могат да си плащат, после на улицата. Блекрок в Щатите тази година купи милион декара земи и 20 000 сгради, за да си спаси парите от инфлация. Ротшилд си купуват имоти. Междувременно ти обясняват "няма нужда, за какво ти е на теб, вземи тук плащай 1200лв наем вместо 800лв ипотека, ама така ако ти протече казанчето на тоалетната ще ти го оправи собственика за 15 мин и 1.50лв."

43

Анонимен

преди 1 година

Кемпер ще си купя бабе няма да набивам пари във вашите неподвижни тухли,че като стане напечено да мога да избягам по бързо от тая ***.

42

Анонимен

преди 1 година

Така е не е подходяща сега. Оставете имотите, недвижимото имущетво и сигурните инвестиции на фирмите. Хората си купувайте телефони и коли или ОЩЕ ПО-ДОБРЕ изобщо не си харчете парите. Няма нужда да ги харчите. С тази инфлация те сами ще се изхарчат след 1г ще струват колкото хартията на която са принтирани.

41

Мен

преди 1 година

Цените нямало да паднат си края на тази година казва госпожата. Може ли тя да ми каже кои ще са печелившите числа от тотото за тая събота. Едва ли! Е как тогава ми дава прогноза за 7 месеца напред след като не знае какво ще стане утре.

40

aa1830

преди 1 година

Именно защото цените няма да падат инвестицията в имот е подходяща. Голяма специалистка, голяма експертка!

39

При съседи ПСИХАРИ

преди 1 година

имота става непродаваем, а живота на обитаващите го - АД!

38

ДжО1984

преди 1 година

Ехооо, цени по 4000 - 5000 лв/м2! Когато половината население взима по толкова на месец, тогава цената ще е реална. Ако с месечната ти заплата не можеш да си купиш 1м2 жилище, то или заплата ти е малка или цената е висока, и ако масово е първото (защото не сме Индия та "всеки втори" да е IT), то кой купува, особено. че сме в челото на собственост на жилища.

37

Прогноза

преди 1 година

Недвижимите имоти ще падат. В буквалния смисъл.

36

Гражданин от селото

преди 1 година

С тия цени на доматите пипера и мръвките ,ще има скок на цената на мотиките.

35

Анонимен

преди 1 година

Който инвестирал преди 5 години инвестирал, цените няма да мръднат много и ще има повишаване на лихвите.

34

Анонимен

преди 1 година

Цените няма да падат за сега. Директно ви казва, пригответе се за рязко спадане на цените. Вдигането на лихвите от централните банки започна, това вече се отразява на кредитите. Броя на потенциалните копувачи намалява, а в скоро време и цените на материалите ще спаднат. Рецесията е на вратата в САЩ и Европа и ще охлади доста бързо желанието за покупка на имот

33

Хахото

преди 1 година

До 29. Не си запознат. В началото на пандемията януари до април цените бяха паднали поради незнанието колко и как ще се справим с пандемията.

32

Блъгарин

преди 1 година

Най добре е да инвестираш в себе си и семейството си Като те няма тебе и теа около тебе за какво ти е друго?

31

Expert

преди 1 година

До ЦЕНИТЕ ВЕЧЕ ПАДАТ!А в същото време 30% от апартаментите в София са празни. При 5% продажба на празни апартаменти, това ще пренасити пазара и ще се сринат цените, което би довело до сериозни трусове не само в икономиката ни, а и в обществото.

30

Фермер село Конска

преди 1 година

Не съм чел статията признавам си, но има някакъв страшен парадокс в заглавието. ако няма да падат защо да не е добра инвестиция.Според мен почнаха да канят за анализ всякакви хорица с вечерно образование.

29

Виготура

преди 1 година

В момента единствената ценна инвестиция е къща в затънтено село, оръжие, муниции, лекарства, удобни дрехи и обувки, консервирана храна. Всичко друго скоро може да не ви трябва.