68

Анонимен

преди 1 година

Щом цените няма да падат, значи е подходящо време за покупка на имот.

67

..

преди 1 година

пак е пълно с балонаджии, падащи цени и глей кво става и тн. ентусиасти. нито "балона брато" ще се спука, нито цените ще паднат. а и да паднат какво си мислите, че от 1800 евро ще стане 700 ??!? ще стане 1799 евро.

66

аха

преди 1 година

Реклама на сайта имот.бг

65

гарсониера 400000еур

преди 1 година

Коя е тая бабичка. Има балон, как да няма.

64

Анонимен

преди 1 година

Балонаджийте какво ще кажете сега? 15 години се пука тоя балон, майка му стара и така и не се спука. Хората си изплатиха заемите и забравиха, че са си купили жилище. Който е седял и е чакал великата далавера, да му мисли сега.

63

Гадняр

преди 1 година

Най-големите инвеститори са самите агенции за недвижими имоти. Мои роднини търсиха да купят апартамент на зелено преди година и с изненада установиха, че почти всички хубави жилища, с добра разположение са предплатени от агенции или хора свързани с тях. След като вземат акт 16 (че и по-рано) апартаментите се обявяват за продажба с 30-40% надценка.

62

Анонимен

преди 1 година

За пръв път чувам брокер да каже не купувайте сега ! Явно има и свестни хора сред тях...

61

Анонимен

преди 1 година

Тия статий ги маркирайте като платени и блокирайте коментарите. Подлъгвате хората, че това са истински новини. Какви хиляди евро за замазки и тухли в тая полу-мъртва държавка. Какви хиляди евро с тия заплати, да работиш 2 месеца за един квадрат. Чак инвестиции, майко мила, какви заблудени хора.

60

Наблюдател

преди 1 година

Не знам цените ще падат ли, няма ли, но от излезлите напоследък информации за подготвени нови ПУП по градове става ясно, че се готви поголовно застрояване на крайградските зони. Това потенциално са милион нови жилища. Следва логичния въпрос - Кой се готви да се заселва в България?

59

Анонимен

преди 1 година

Бабата с вид на дърта реститутка направо си казва : Ще ви будалкаме непрестанно и ще ви водим за носа , щото откъде ще дойдат тлъстите комисионни и изсмуканата кръвчица , ако си отворите очите ?! Щото сега си правим и коктейлчета , раздаваме си наградки , правим се на незаменими , щото има балъци , дето ни вярват ...

58

Кръстьо

преди 1 година

За София е безсмислено - нито можеш да го вземеш, нито радиацията ще спадне скоро.

57

Анонимен

преди 1 година

Парадоксите по темата Имоти в България клонят към манипулации на пазара и населението. Крайно време е това да се каже ясно. Както и, че много от т.нар. експерти представляват интересите на строителни компании и имотни агенции.Заробвате се бе, хора. Сами се заробвате. А строители и продавачи стават мултимилионери от вашата липса на разум. Не го ли разбирате?

56

Анонимен

преди 1 година

Делът на собствениците на имоти в България, които живеят в собствено жилище и нямат ипотека, е над 84%. В много по-богати страни от нашата собствените имоти са много, много по-малко. В Нидерландия е 8,5% при многократно по-високи доходи. В Швеция 12,2%, Дания 14%, Германия 24,7%, Белгия 27,4%.

55

лъжат!

преди 1 година

един преятел купи апартамент, докато оправя документите ,след само три дни, същия апартамент над неговия е с 2000 евро отгоре

54

Лелката

преди 1 година

Няма никакъв смисъл да я слушате и чувате.

53

Статистик

преди 1 година

Ааа, и още нещо, нали сме специалисти, а сме пропуснали покачването през последните години. Ние и покачването на биткойн бяхме изпуснали, но от декември до сега е наполовина.

52

Анонимен

преди 1 година

Вие живеете на друга планета

51

Статистик

преди 1 година

Цените на жилищата са подобни на тези на държавните облигации. Когато лихвата на дълг с падеж след 20 години се дигне с 1% цената на тази облигация пада с 20%. Сметнете си сега за 30годишните ипотеки и покачване от повече от 1%. Лек ден.

50

Anonymous

преди 1 година

Ужсна статия. Че и платена. 2 изречения за покупките и инвестиции, останалито за награди ми пишат.. иначе да ви кажа аз. Докато на инвеститори се продават за по 50к евро, а на обикновен гражданин по 150к евро няма да се оправим.

49

Не го разбирам

преди 1 година

Цените растат и пак никой не ще да копува.