88

Анонимен

преди 1 година

Идват интересни времена за имоти и кредити.

87

Депутат от ДБ

преди 1 година

Абе я да вкараме един закон за европейски данъци на имоти и да видим тогава как ще започнете да се отървавате от многото си апартаменти и ще се молите някой да ги купи на цени от 2005 година.

86

Анонимен

преди 1 година

Каквото ви казват брокерите, значи очаквайте точно обратното. Балона се е надул доста вече.

85

Светозар

преди 1 година

Инвестиция в имот не е подходяща никога, освен ако не ти го подаряват. Ама и тогава не е сигурно.

84

Саша

преди 1 година

ПРАЗНИ КЪЩИ В СТРАНАТА- БОЛ,ПРАЗНИ АПАРТАМЕНТИ В СТОЛИЦАТА-БОЛ,ЕСЕНТА И ЗИМАТА ЩЕ РАБОТИМ САМА ЗА ХРАНАТА!ДРУГОТО Е ЯСНО!

83

Анонимен

преди 1 година

Последно ще падат или няма да спадат щото в америка вече сериозно падат.

82

Хаха

преди 1 година

Самите агенциики са и строители другари а много от тях са се набълбукали здраво с имоти и яко дерат, НО момента наближава когато лихвите ще се вдигнат. Така както са се набълбукали с имоти ще започнат да заливат пазара с намаления 20-30%+ само стойте и гледайте екшън, пригответе пуканките

81

hah

преди 1 година

До АнонименМойта събираше в ДСК за когато завърша сума ти години.Като отидох -- 10 кинта /една кутия виктори и малко швепс/и тетака с промените..

80

Миш-маш

преди 1 година

В заглавието цените няма да падат. В статията - няма да растат. Най-престижно е в Лозенец и Витоша. И един мармот увива в шоколад.....

79

Кире

преди 1 година

Кой разбира тук се спира, не останаха. Голям наплив на имигранти от западна европа се очаква, били сме по-добре от тях икономически. И агенциите не смогвали на кореняк Парижани и Лондончани да се преместят у Люлин. Сега само се чудя на агенциите, купували имоти на кредит как ще ги връщат с двойните лихви от юли :)

78

Анонимен

преди 1 година

Хем цените няма да падат, хем не е изгодно за инвестиция? Как става това?

77

Шишо

преди 1 година

В България не правим разлика между инвеститор и спекулант. Инвестирането в недвижим имот обикновено е свързано с рентиерство, жилищен фонд, парцели подходящи за смяна на предназначение и строителство... Закупуването на зелено, с последваща продажба на акт 15 си е чиста форма на спекула. Влиянието на агенциите за недвижими имоти е зловредно на 90%. Бих посъветвал всеки потенциален купувач да избягва тарикати продаващи на акт. 15 и агенциите. Търсете собственик обитавал жилището или строител.

76

Влади

преди 1 година

Кореняк Софиянец съм , от 1989 в пощенската кутия или залепени бележки купувам жилище от собственик , частно лице купува жилище в района разбирай фирма , частно лице плаща в брой жилище във входа , всеки ден последните 30 години , писна ми , е вече има нова мода от месец два , Продавам спешно жилище в района от два месеца стои тая бележка в нашия вход , изводите си правете сами , и друго 40% от жилищата в София са празни , НЕОБИТАЕМИ !!! Има ли балон?

75

Влади

преди 1 година

Паника на пазара на имоти и спад с 50% до есента , всичко над 400 евро на квадратен метър (стойноста на строителните материали) е печалба за строителя , измама и спекулация, България се стопява вече е под 6 милиона няма хора на територията , 3 милиона са в чужбина и нямат намерение да се връщат (стига лъгали , че нормален човек устоил се ,ще се върне от Испания или Германия) освен за погребение , бежанците без изключение щом си оправят документите бягат от България също , *** и те бягат

74

Анонимен

преди 1 година

То и златото бяхме изпуснали, ама стигна до 1800 долара и после падна на 1100 долара.

73

Анонимен

преди 1 година

Няма балон, заменям панелна гарсониера в Борово за мезонет в Париж. Вече почнаха да ми звънят брокери, защото цените само и единствено ще растат. Та така в общи линии.

72

Анонимен

преди 1 година

В момента е подходящо да се купува евро срещу долари.

71

Анонимен

преди 1 година

Сещам се, че преди да влезем в ЕС, държавния дълг беше в долари. Всички казваха тогава че доларът ще падне много, но ние го обърнахме в евро /щото тъй трябвало/. Доларът тогава наистина много падна, а ние си останахме със стабилен държавен дълг. Моето мнение е който има евро да купува сега, каквото смята да купува. Скоро еврото ще бъде хартийка. Не може след такива стиковани лъжи, по всички медии, да се случи нещо добро. Ще има ли левове? Вероятно не.

70

Анонимен

преди 1 година

До загорел и водещия е хубав стига дискриминация

69

Анонимен

преди 1 година

когато тръгнете да си продавате ИЗЛИШЕН имот и видите дали е лесно дали се наират хора с пари ще разберете дали имотите са надценени с колко и дали има балон в сектора