108

Анонимен

преди 1 година

Радва се някой, че купил евтино, а сега и поскъпнало. Да, ама на скъпото трудно ще намериш купувач, парите и продължителността на живота са същите. Няма хора, но имотите вече са по половин-един милион. Кой ще стои в козчината без здравеопазване и без закони

107

Анонимен

преди 1 година

Пак шизофренични мнения за да ни объркат главите и да взимаме грешни решения.Как така цените няма да падат, инфлация и да не инвестираме. Когато видя господарите да си продадат имотите тогава ще ви повярвам.

106

Анонимен

преди 1 година

НикогаПовечеСДС-Чума -- Каквото и да е сега пак е доста по-добре от оная мизерия дето беше по комунизма. Гледам, че хората и при 3 и нещо бензин са задръствания, значи имат пари. Не е като едно време.

105

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

"Кой не скача е червен."Помните ли!?Наскачахте ли се!? Едва свързвате двата края,нали - ама имате демокрация!? И можете да псувате когото си искате и да ходите на запад,за да слугувате на извратеняци, които не ви зачитат за хора - кой като чистач на клозети,кой като берач на ягоди!?Да живее СДС-то!Кой не скача е червен!

104

Лллл

преди 1 година

Хубавото е скъпо !

103

До 98

преди 1 година

Периода 2009-2013 проспал ли си го или още не си бил роден. Тогава също брокерите и заинтересованите лица говореха, цените няма да падат и хоп паднаха с 50%. Много ипотечни "Играчи" им взеха имотите и продължиха да плащат заради спадналата пазарна стойност. Всеки сам си носи кръста.

102

Лопе

преди 1 година

До 103, да всичко поскъпна само не и заплатите та се питам кой и с какво ще купува скъпи имоти като нема за папо

101

Найден

преди 1 година

И 2008 пак сравнявахте бг с Лондон, Берлин и париж

100

анон

преди 1 година

единствения въпрос който трябва да се зададе е - свършиха ли селяните дето искат да живеят в големите градове? човек като се разходи по пустеещите ни села и отговора е ясен... правете си изводите.

99

anon

преди 1 година

няма да коментирам дали цените ще вървят нагоре или надолу, но от изказванията на тази жена личи, че тя е икономически и финансово неграмотна... пази Боже, сляпо да прогледа...

98

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще поевтинеят имотите в градовете. Труда поскъпна, цените на материалите поскъпнаха двойно и дори тройно за определени материали сравнено с 2019-та. Цената на квадрат се качи едва с 30%, но е напълно естествено сега да очакваме, че като се качат лихвите заради кризата и инвеститорите трябва да плащат високи лихви ще смъкнат цените. Логиката е желязна. Само да питам, кое искате да плащате - кредит с 800лв вноска или наем за 950лв/месец? Не е въпрос на печалба за купувача а пестене!

97

Анонимен

преди 1 година

"Инвестиция" означава че даваш пари и чакаш след време да излезеш на печалба. При софийските имоти това чакане е 40 години. Т.е. това не е инвестиция, а набутване. Също е показател, че "пазара" е яко напомпан. В кавички го пиша, защото цените не се формират от търсене и предлагане, а от лакомията на банките и колко безумни кредити са готови да отпуснат.

96

Анонимен

преди 1 година

Да ще се вдигат,днес 40000 зрелостници бяха на матури.Тези младежи едва ще напълнят един голям европейски стадион,част от тях ще хванат пътя.Така че пак си помислете кой ще живее в тези имоти,които продавате на космически цени.

95

Анонимен

преди 1 година

Абе Popov , тази измислена статия от газа ли си я изсмука?

94

Анонимен

преди 1 година

Тия "брокери" плащат ли данъци ?

93

Дзъ

преди 1 година

В България не помня цена на кв.м. на имот да е падала никога и при никакви обстоятелства... тук само растат

92

Анонимен

преди 1 година

Bansko ,bansko syper

91

Анонимен

преди 1 година

Не се водете от разни баби и "една жена каза", а мислете. С тази инфлация, особено отчетлива в цените на строителните м-ли, найстина ли си мислите, че имотите ще станат евтини? Мечти другари, мечти. Нещата полека отиват като в др. страни, където в столицата са 80-90% под наем до живот. Берлин, Лондон и мн. други. Само махалата до летището ще бъде на промо 200е на кв. в колибка без никавки документи.

90

Анонимен

преди 1 година

Най-скъпите имоти били готовите, добре обзаведените и в престижни райони. Много ценна информация, братя

89

Анонимен

преди 1 година

Нали уж пазарната икономика беше според търсенето се определят цените. В момента никой не купува защо цените не падат. Май пазарната икономика се определя не от търсенето.