17

Анонимен

преди 1 година

Има една "абсолютно невинна нация",наречена от самата нея и нейните подЛЛЛоги(между които и ние),"най-велика демокрация",която е подложила на масово унищожение коренното население на завладените от нея земи,която никога няма да се извини на жалките остатъци от унищожените от нея народи!Никога!Да сте чули тези масови унищожители да са се извинили за масовото унищожение на човешки същества във Виетнам,Ирак,Сирия,Либия,Афганистан и...много други?Е,на тези масови убийци,верноподани слуги сме и ние!

16

До Христо Христов

преди 1 година

В какъв смисъл и контекст.Много обичате да разглеждате нещо откъслечно както ви отърва.Когато в Британия и САЩ премахваха статуи на значими личности защото са имали някакво участие в търговията с роби или колониализма сте говорили как западът се поддава на черните и как либерализма ще ни съсипе.Сега изведнъж западът не бил критикувал тъмните фигури от миналото си.Леополд е противоречива фигура касапин в Конго и визионер в Европа.Както Гладстоун за нас е герой но и свързан с робството в Англия

15

вън америка от Бълга

преди 1 година

голем праз ако не ние то те ше ни избият.

14

до Пич

преди 1 година

Ти откъде разбра за кланетата в белгийско Конго? Точно от запада. Тези неща там не се крият. И даже тече обратния процес с ниглижирането на известни исторически фигури свързани с търговията с роби и т.н. В Белгия спряха дори да използват кралската официална каляска, защото напомня за колониалното минали.Европа и САЩ признават своите грешки и даже отиват в другата крайност. Русия кога? Там Сталин го изографисват на икони.

13

Анонимен

преди 1 година

Мирише ми замесен краварски плантатор тука

12

Анонимен

преди 1 година

а краварите колят цял свят 3 века

11

Пич

преди 1 година

А пък Белгия е виновна за чудовищни кланета и зверства в Конго, ама в момента я смятаме за прекрасна "демократична" страна. Не знам някой да е бил осъден. Не знам и някой да им припомня тия неща. Дори им направиха европейска столица в Брюксел :)

10

В Аржентина Чили

преди 1 година

и Уругвай преобладава евро население-италианци, испанци, германци - масово бивши нацистите и фашисти!! В другите латински държави 80% е местно население за разлика от тези трите

9

Анонимен

преди 1 година

"откриват огън и стрелят в продължение на един час" ___________________________ Не може да бъде. Стрелял съм непрекъснато в продължение на минути и цевта се нагрява така, че започва да "плюе" куршумите пред мен.

8

Асан

преди 1 година

А Тиквата и шайката Герп треба ли да чакане 100 години :)))

7

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ, БРИТАНИ И САЩ НЕ СА НАРУШАВАЛИ ПРАВАТА НА КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ!

6

Путин

преди 1 година

До От Бородянка Чета, ти четеш ли бабо Лиза?

5

Анонимен

преди 1 година

ПУСНЕТЕ НОВИНА КАК ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ РЕВАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА.

4

От Бородянка

преди 1 година

Тупин, четеш ли?

3

Христо Христов

преди 1 година

А холандците 50те горяха индонезийски села с хората вътре. А преди 6-7 години целенасочено хвърляха бомби в жилищни квартали, въппеки предупрежденията на сащ.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо занимавате аудиторията с такива сложни теми? Пуснете им нещо за бате джипко и киро пора. Да се разрипат мамуните из сайта.

1

Анонимен

преди 1 година

ПОДБУДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ПРОЦЕС СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ И ТЪРГОВИЯ С РОБИ, ПИРАТСТВО И МНОГО ДРУГО