29

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова му хареса в тая жаба Александра,да се чуди човек?

28

Анонимен

преди 1 година

Следва опросmачване на българите с Момата.

27

Анонимен

преди 1 година

Това порочно предаване прилича на харем.

26

алооо

преди 1 година

кой казва че в България не се случвали важни неща ?

25

Анонимен

преди 1 година

Може да е сладка руската шантонерка обаче е значително глупава и зла.Изпитва някакво такова странно презрение към българите дали защото е от аристократичният район на Руската Федерацоя наречен Чукотка? В Москва ще я скъсат от подигравки само заради аграрният и произход.Иначе като лице става особено ако се намаже с грим като тяло е завинаги замръзнала някъде на около 10-12 год възраст а като психика може би около 6..

24

Анонимен

преди 1 година

Следващият път да намерят наистина богат ерген и пак да поканят Виктория. Ето това ще е шоу в пълния смисъл :)))

23

До анонимен 19

преди 1 година

А хареса ли ти руската "красавица" Анастасия, на Виктория приятелката? ;)Виктория-красотата помръква, щом устата излезе ценоразпис.

22

Разбрах

преди 1 година

че от известно време в ефир има нещо наречено ,,ергенът,, Погледах малко и се втрещих. Мислех, че 0простачването на българина е стигнало предела си, но това което върви там, може да докара депресия на всеки интелигентен човек.

21

Анонимен

преди 1 година

до 18 Ти къде виждаш нежност в тази гневна физиономия?

20

Асан

преди 1 година

И трите ли дедо попе и трите? :)))

19

Анонимен

преди 1 година

Таз Александра е един от най-противните за мен модели на поведение-вечната жертва, търсеща състрадание и внимание изкарвайки се онеправдана и нападната. Жалко, че масово хората я харесват и се поддават на тази долнопробна манипулация. Голямо самочувствие в същото време, много философстване и леене на "мъдрости"-просто да поръвнеш от нея. Тези, които се правят на големи светци и добри хора, обикновенно са най-коварните и подмолни същества. Напускането и цели също одобрение и съжаление.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе рускинята си е най хубавата във формата.. Толкова красиви жени като рускините в България няма. Българките са малко по грубвати и с не толкова правилни черти, за разлика от тях рускините са изкючително нежни. Българска красавица няма как да е по хубава от една руска красавица.Иначе относно морала , алчноста и лекоста българките и рускините са на едно ниво

17

Анонимен

преди 1 година

Имаше хубави нормални момичета , но тях ги изгони още в началото .

16

С

преди 1 година

Уж я харесва, а гледа безучастно как някой я унижава и обижда. Това не е заради портфейла, просто си е кекав.

15

А

преди 1 година

Жестоко падение е това риалити.

14

Анонимен

преди 1 година

Всички начело с ергена са с по един тон грим на лицето чак хващат сателита.Действието се развива като в турски сериал.Ергенът все едно е в небрано лозе а последните две участнички ако наистина ги иска ще му скъсат джоба и двете са големи хиени и само за пари мислят.

13

Тито

преди 1 година

Слаб му е портфейла на Виктор и за двете *** ,които остават за финал. Когато продукцията плаща е едно, ама за Ролекс с диаманти си иска ....

12

Къч

преди 1 година

Ако искате да знаете как изглежда БГ Шоу с провален и безсмислен финал - ето как!Беше мило, но вече е тъжно :D. А тази инфлуенсърка, дето се чуди как някой може да се откаже и се хили ехидно - това е финалната капка на разкриването на характера - за нея това е състезание и победата е на всяка цена, нищо повече ... А дано му е светнало на ергенинът.

11

..

преди 1 година

хубаво момче/мъж, но трябва наистина да се мрази, за да си сложи тази змия в гащите.. язък за времето изгубено там, че не си взе жената за него Александра..

10

За мен Александра е

преди 1 година

моралният победител!Евала,шапка и свалям!Така постъпват истинските жени!Отказа розата и с чест и достойнство се оттегли от надпреварата.*** останал от изненада с отворена уста,продължи да се пули след нея,онемял-ни дума,ни вопъл,ни стон,пред погледите на бившата държанка на покойният Христо Сираков и наложницата на таварищ Путин,тъкмо на спокойствие,те двете да си пуснат по-един език,като истински не жени,а ***!!!