49

А по отношение

преди 1 година

На смисъла на шоуто, издънките на Магардич не са ли просташки?! Явно това ни е естетиката на българите.

48

Анонимен

преди 1 година

Александра е грозна,глупава и инфантилна.Това не означава,че харесвам останалите две.Но това е шоу,а не конкурс за ИТ специалисти.

47

Анонимен

преди 1 година

Алекс е супер, евала, момиче! Така се натрива носа на мъж без позиция и на колежките моделки - от занаята. Българките са най- хубави и умни. Рускини и туркини са за повикване, те затова са си и така меркантилни, свикнали са да им се плаща.

46

Анонимен

преди 1 година

От тия трите само чувашкия гризач изглежда добре

45

анонимен

преди 1 година

Тая рускиня отдавна трябваше да бъде изгонена , то бива бива , ама такава наглост, интригантство, безочие, меркантилност ,необосновано висока самооценка за себе си, самовлюбеност, безпардонност, никой нормален мъж не може да изтърпи. Що се отнася до физическите и качества- нищо впечатляващо. Алекс като комбинация от качества е класи пред нея.

44

До 42

преди 1 година

Да ти имам вкуса!

43

До 43

преди 1 година

Няма да има никаква сватба.Всичко е за шоуто,не бъди наивна.

42

Анонимен

преди 1 година

Елате пиленца при батко,да стане много мило,много сладко.

41

Анонимен

преди 1 година

Не съм гледала нито един епизод но само от 1 поглед на снимките мога уверено да твърдя че тези три жени са труженички. Може би са в различни ценови класове но всичките са от занаята.

40

Demonaz

преди 1 година

Има война до нас , на есен пак ще пробват пландемията,а тука ми гледат просташки предавания. Руско-турски *** е това предаване.

39

Жена

преди 1 година

Ми на мен пък Алекс ми харесва! Още от първия епизод ми прилича на Джулия Робертс- направо са като двоинички! На хубавото да се мръщиш, значи имаме доста по- големи психологични проблеми българите, отколкото смятаме! Лекувайте се!

38

Анонимен

преди 1 година

Александра е прекалила с хиалурона в устата и това я прави неприятна.Тунинга и е изиграл лоша шега.А поведението и е инфантилно и глуповато.Предпочитанието на Виктор към нея е с цел да се създаде интрига с останалите,иначе би било много скучно.

37

хммм

преди 1 година

Не ми се ще да си призная, но рускинята беше най красива, но най-алчна и меркантилна. Туркинята е като нея, но е по-прикрита. А Александра не е красавица с тази огромна долна челюст и малки очички, с ролята да се вживява в жертва. И какво сега, на финал останаха рускиня и туркиня, къде са прословутите български красиви жени?

36

Анонимен

преди 1 година

Е,стига сте се вълнували,де.Виктор си призна,че е отишъл там за пари.Какво да го коментираме.Добре си изигра ролята.Става за актьор в турски сериал.

35

х78ъбх

преди 1 година

Не беше вода, а джин в чашата. В цяла Европа не се толерира агресията, ако с агресивен се тълкува, че нещо не си добре психически и трябва да се лекуваш. В Европа девойкте в това предаване се концентрират върху ергена, а не една върху друга, Но явно българските режисьори, за да има гледаемост, са наблегнали върху скандалите и драмата.

34

Анонимен

преди 1 година

Айде,айде,Биг Брадър беше далече по-просташко.Нали трябва малко забавление за народа.Не може само драми като в турски сериал.

33

Анонимен

преди 1 година

След като Виктор е харесал тая грозотия Алекс,не се учудвайте защо все грозни жени се избират за мис България.

32

по български

преди 1 година

И в други държави има токова предаване, но има и правила. Никой няма право да се държи непристойно или да обижда другите. А камо ли да ги залива с вода. Трябваше веднага да бъде изгонена от предаването.

31

Анонимен

преди 1 година

Не ставайте смешни.Нито Виктор е отишъл там да си търси жена,нито кандидатките мъж.Всичко е с цел реклама и шоу и мисля,че тази цел е постигната.

30

Анонимен

преди 1 година

Бъдете по-снизходителни.Девойките добре си изкараха 2 месеца в лукс и на много от тях това им беше целта.Но най-печеливш е Виктор,защото си направи реклама и сега очаква да го поканят в някой филм.Погледа му е отвъд океана,а дали ще го огрее,не знам.