10

Анонимен

преди 1 година

И втората, като първата.От устройствата за лисънинг не се е чувало нищо по английски.В поне три столични училища.

9

Анонимен

преди 1 година

егаси 40,000 деца, това си е нищо, направо затриха тая държава с пропагандните медии и перверзията която спецялно беше настроена да се рахеше от народа....соцялен експеримент!

8

Анонимен

преди 1 година

Ъхъ, те 2 години се водеха на дистанционно обучени и учеха през куп за грош, а сега ще си вземат матурите със слушалки в ушите. Ако си мислите, че са прочели произведенията, дълбоко се лъжете. Даже не знаят имената на авторите. А за математика не са чували. Химията-дълбока скръб

7

Анонимен

преди 1 година

До 2 Само като гледам ти колко си неграмотенна мен ми се реве,а жалкото е ,че неграмотни като теб правят коментари

6

Анонимен

преди 1 година

До 3. Ще редиш кашони ,ако нямаш акъл и не продължиш да учиш,но да учиш нещо смислено с перспектива,а не нещо от което няма да имаш никаква полза,само и само да се водиш студент

5

Анонимен

преди 1 година

Завършващите професионални паралелки и професионални гимназии полагат държавен изпит за придобиване на професионална квалификация... Квестори те са учители от същите гимназии и ще падне голямо подсказване.(както винаги) Питам какво е предназначението на камерите?!

4

Анонимен

преди 1 година

Еее отрепаха ги

3

Анонимен

преди 1 година

1, това е част от пропагандата да те накарат да верваш че ученето ще ти е от полза като редиш кашони в склада

2

Петко

преди 1 година

Оспех на младите хора. Те са бъде6тето на България. Ама като знам колко са не грамотни ми се плаче от такова бъде6те.

1

Бачи Кико

преди 1 година

Само аз ли мисля, че термина "зрелостник" и изобщо "зрелостния" изпит далеч не е подходящ? Сиреч, зрял ли е един съвременен български младеж, който ходи с една тетрадка цяла година и си му пишат оценката само и само защото заплатата на учителите зависи от това да има ученици? Що за зрялост? Да ги кръстят просто "краен" или "финален" изпит, какви ти зрелостни изпити? Айде малко искреност в тая държава вече, аман от простотии. Зрелостници били. Отатък зрелостници.