18

Анонимен

преди 1 година

Какво е свръхпечалба - остатъци от социализма или нещо ново от Капиталът на Маркс? При загуба ще се изплаща ли обратно данък свръхзагуба? Маркс и Енгелс са казали, каквито и да са обществените отношения капитализъм, социализъм, пазарна икономика и др. икономическите закони важат! Така пропадна и социализма, защото бездарните необразовани комунисти не съблюдаваха икономическите закони! Сегашната ситуация напомня актуалната, но този път няма да са комунистите - ще бъдат просто бездарните!

17

Анонимен

преди 1 година

Е

16

перко

преди 1 година

Вервайте ми!

15

Morski

преди 1 година

Гуцанов, икономиката работи, НО ВЪПРЕКИ ВАС! До кога така не се знае, щото в българската история винаги, ВИНАГИ при управлението на БиСиПи-то е имало катастрофа!

14

Анонимен

преди 1 година

ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ НИ СТИГНАХА ТИЯ В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ- СПРАВКА KAUFLAND.de НО В ГЕРМАНИЯ МИН ЗАПЛАТА ОТ ТАЯ ГОДИНА СЕ ВДИГНА С 25% И МИНАВА 4000 ЛВ А В АНГЛИЯ МИН ЗАПЛАТА Е 8/9 ПАУНДА НА ЧАС, ТУК МИН ЗАПЛАТА 710ЛВ- ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ ЕВРАЗИЙСКИ ЗАПЛАТИ- ТЕ ТОВА ДОНЕСЕ ПОДМЯНАТА И ЮМРУКА.

13

Алекс

преди 1 година

Ще работи ако БСП и особено Гечев стоят далече от икономиката.Давайте заплатата на Корнелата,но не я карайте да работи.

12

?!?

преди 1 година

За кого? Резиденте!

11

Анонимен

преди 1 година

***, лъже като всеки потомствен комунист и нали е "крупен бизнесмен" мисли схемите и за утре. Иначе при тоталния спад на производството . освен високоенергийните и ниско печеливши производства, винаги при двуцифрена инфлация можеш да лъжеш в проценти, даже и да почнеш сам да си вярваш

10

бах

преди 1 година

Чиба бе , лъ-жец !

9

Анонимен

преди 1 година

Никаква икономика не работи, надувате изкуствено цените с над 40% а на някой стоки като олиото с 300%, хляба от 1.00 лв. на 2,50 лв- 150% и Кокорчо се хвали, че има икономически ръст. Ако така управлявате ще фалирате България.

8

Отставка

преди 1 година

Тези хора ни доведоха до просешка тояга и имат наглостта да се хвалят

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя си е за затвора..

6

Анонимен

преди 1 година

За Гуцанов БСП се излага и с Украйна и сега особенно с пенсиите. Какви 20% увеличение на пенсиите правите? Нещо подобно като " преизчислените" с 12.5% януарски пенсии които реално в сравнение с декемврийските увеличението е от 3 до 10 лв и то за хора работили над 40 г.По същият начин и сега ще прецакате пенсионерите.БСП зле сте.

5

Аз промяната

преди 1 година

БКП В ДЕЙСТВИЕ ЧЕСТИТА ПРОМЯНА РАДВАЙТЕ СЕ НА ОГРООМНАТА ПОДМЯНА

4

Асан

преди 1 година

Червен кхмер милионер без 1 ден трудов стаж като СерГей :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Коя икономика работи? Та ние не произвеждаме и клечки за зъби, а ги внасяме от Китай. Постоянно лъжат крадците от ПП и БСП. ОСТАВКА

2

пенсионер

преди 1 година

стига с тия 20% бе ! кви 20% ? слагате Бойковите ковид 50лв. (сега 60) в пенсията и се биете в гърдите че увеличавате пенсиите . ние и сега ги взимаме . та къде е това 20% увеличение ?

1

Анонимен

преди 1 година

за кого работи се пита в задачата? тия 25 ст на 50 лв само богатите зареждащи наведнъж по 50 л ще се облажат, а липсата на ддс по хляба ще е от полза само на хлебопроизводителите. като цяло не трябваше да махат решетките в НС