28

глас в пустиня

преди 1 година

Да са им честити мерките на всички наивници, които гласуваха за партиите в коалицията и със здраве да си харчат парите, които техните спасители им отпускат. За жалост, покрай тия наивници страдат всички останали от това абсурдно, алчно и некадърно правителство. корнела ще стиска властта до край, чалгарят също, защото повече власт няма да видят.

27

Анонимен

преди 1 година

Мръсният крадливКорнел и банда комунисти откраднаха властта и почнаха да харчат без сметка мозък и резултатът е налице.Ударна трицифрена инфлация за всичко.Стотици милиарди от богатството на Българите,които градим от ЖанВиденовият им сyлююю вече ги няма и са стопени. Дорият комунист е мъртвият комунист-мумия .Докато тази гнуснесеизколи няма оправия.

26

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Имаше един премиер с френско име, от българска партия, която е специалист по фалитите.Същата партия без война и без ковид спретна тогава курса 3200лв за 1 долар.И сега ни готвят нещо подобно. Те са майстори!!

25

Анонимен

преди 1 година

Кабинетът работи върху сценарий за поддържа на АЕЦ Козлодуй без Русия; Петков вижда България като портал за американските фирми в Европа

24

Българ

преди 1 година

До до 20!E то сега за тролене се наливат много пари,може и тройно да ти скочи заплатата иначе като се успокоят нещата пак в нафталина или по площадите окичен с плакати!Иначе тоя горе си е прав,макар че всички политици казват това което иска да чуе народа само когато не са на власт и плюят опозицията с цел електорат!

23

БИбо

преди 1 година

Няма да си правя труда да чета статията. Този е 100 процента гербаджия който ланка много и не казва нищо!!!!!!!!!

22

Кючеков

преди 1 година

Битката с инфлацията е в ръцете на укрите. Колкото по-бързо победят, толкова по-скоро русия ще спре да си вири носа и ще дава евтин газ на корем. Затова трябваше да пратим много джепане и барут на братята украинци да могат да пушкат повече братушки.

21

Сатир

преди 1 година

Още един Институт "по енергийна ефективност". Тоя с какво се храни????

20

Анонимен

преди 1 година

''Чакаме танкерите от щатите с втечнена газ....''!Нека чакането да започне ....СЕГА , и дано да го дочакаме до 2050 г.

19

до 10

преди 1 година

По времето на Киро заплатата ми скочи 2 пъти и изобщо не ме притеснява инфлацията. Какво точно се опитваш да обясниш с глупавите си лични примери?

18

18

преди 1 година

Е то да правиш нещо не е като да обикаляш по студиата и да плямпаш. "Анализатор" и "Консултант" са най-сладките поприща.

17

П.К.

преди 1 година

Широко рекламираните "мерки" на управленците съвсем не са противоинфлационни, нито ще защитят населението от нейните разрушителни действия. ТЕЗИ МЕРКИ СА ПРОИНФЛАЦИОННИ. НАЛИВАНЕТО НА ГОЛЕМИ ПАРТИДИ ПАРИ НАЛЯВО И НАДЯСНО САМО ПОДХРАНВАТ ИНФЛАЦИЯТА И НЕПРЕКЪСНАТО Я ИЗКАЧВАТ НА ПО-ГОРНИ ПОЗИЦИИ. И в тези високи нива са и границите на ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА, което е най-опасното и страшно състояние на една Държава, за нейното население. Световните експерти в тази област знаят лечението.

16

Анонимен

преди 1 година

До гуша ми дойде от анализатори.Като сте толкова умни,правете партии,спечелете избори и решете проблемите.

15

Прав си очко

преди 1 година

И кво?Не ви ли е ясно че малкия човек ще ви клееецка до припадък.Мерки може всякакви да налагате.Иде силата и не доброто ще победи.

14

Анонимен

преди 1 година

Четворната коалиция нас ни загроби с окрадени кредити за 100 години напред. Едно време магистрали строяхме но дойдоха комунисти и чалгари разграбиха всичко.

13

Анонимен

преди 1 година

Като кажат са се помогне на най-нуждаещите се - изкл от коментара пенсионерите. Другите на които се помага са знаете кои членове на обществото- не работили и 1 ден от живота си, пиейки алкохол по цял ден и чудех ако се какво да откраднат от някъде. На тях ли трябва да с е помага с нашите пари? Трябва да с е помага на хората които осигуряват парите за са има правителството въобще Ккво да разпределя. Не да хранят търтеите а да ги накарат да работят

12

Калоян Стайков

преди 1 година

Най-съм добър да съм отстрани, да давам акъли и да критикувам

11

Анонимен

преди 1 година

Тя Гинка все пак купи ЧЕЗ

10

Анонимен

преди 1 година

Инфлация има колокото през 2020 г. имаше ковид. Всичко е благодарение на политиците в България. Не всеки е роден да казва НЕ. Благодарение на продажни и страхливи хора, които затават начело на държавата ни целият народ страда

9

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса да си купи въжето. Решили са да го окончат и наще и ЕС ту . Трябва много да се смята . А няма кой да смята . Сметките показват че трябва да бягаме от ЕС ту и от борда. Ама когато членството стане по важно от сметките идва краха на икономиката .