71

до 63

преди 1 година

СЕМ трябва незабавно да накаже Евровизия със жестока глоба и да им отнеме лиценза

70

Анонимен

преди 1 година

Харема в СЕМ порица и отхвърли харема на ергена

69

Пешо

преди 1 година

Оставаше и да дадат как ергенът ги о'пъва. Поне това са спестили на зрителите.

68

Alles klar

преди 1 година

От 30 българки, накрая останаха една туркиня и една рускиня. Толкова за прехвалената бг красота.

67

Сата НАТО

преди 1 година

Каква беше тази гавра с Евровизия . Как така първа излезе Украйна ? -----///------ Ми кой да излезе? Евровизия е състезание с смс-и. Хората са съпричастни с Украйна и пускат за тях. Разберете най-накрая, че България е феномен, само тука се плюе жертвата на агресията и само тука руската пета колона успя да превърне това в мода.

66

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости, новоизбраните членки (как да ги нарека членове?!? ) се напъват да слагат морални жалони, а всъщност най-елементарно инквизиторстват. Какво точно значи "кичозен хедонизъм", защо да е лошо и какво е обратното, което според тях е редно да се демонстрира? По какво точно прилича на харем?

65

Ива

преди 1 година

СЕМ дали са гледали тв Нова и сериала "Братя"? Гледах някои епизоди, в които има обиди и заплахи, и без да са сложили родителски контрол.

64

Извод

преди 1 година

И Биг Брадър, и Слави, и Иван и Андрей ги глобете - те наложиха простотията като новото нормално в българското съвремие!

63

Анонимен

преди 1 година

Тия от сем си затварят очите,на подобно пошли предавания ,кога най-после че забранят тия публични домове

62

експерт любител

преди 1 година

До: номер 71 Със Евровизия и аз съм съгласен че е гавра. Самата Евровизия е гавра според мен. Кой нормален гледа Евровизия? Даже гледах едно шоу в което самият Зеленски си правеше гаргара с Евровизия - В ролята на баща на момче идиoтче, което му води в къщи зет - копие на Кончита Вурст!

61

Лллл

преди 1 година

Този нов СЕМ се престарава . По -добре да обърне внимание на еднозначното представяне на войната Русия и Украйна . Каква беше тази гавра с Евровизия . Как така първа излезе Украйна ?

60

експерт любител

преди 1 година

ОФФФ... Не знам как да коментирам? Фани "Ергенът", па удари СЕМ! Как може да забраниш шоу заради еротика??? В едно английско шоу на подобна тематика, но съвсем различно по съдържание и формат, участниците се събличат чисто голи и се оглеждат внимателно и подробно! И английският СЕМ явно няма нищо против. А за сексизъм, алкохол и пpocтотия съм съгласен - България е световен лидер! Тъй че и да го спрат няма да е загуба за културата.

59

Анонимен

преди 1 година

Какъв алкохол,бе?Мацките пият само коктейли.И какво да правят когато са ги затворили без телевизия,телефони,контакти и др.Ще умрат от скука.А когато в Биг Брадър се наливаха до припадък,някой санкционира ли предаването?

58

Анонимен

преди 1 година

До 65Мис Левски Г

57

Пешо

преди 1 година

А СЕМ къде спа когато канал 1 излъчваше "Под прикритие" - един истински апотеоз на ъндърграунда!!!...

56

Училищен психолог

преди 1 година

"че телевизията отдавна не е източник на забавление, тъй като утвърждава поведенчески модели" ?!?! Г-жа Момчилова на колко години е? Поведенческите модели от поне 15 години се утвърждават от социалните медии. Повечето от децата дори нямат телевизор в стаите си. Не може да се хвърлят някакви празни твърдения от позицията на контролираща служба.

55

Анонимен

преди 1 година

Много е смешно предаването, не го гледам целенасочено но не е работа на СЕМ да дават оценки и да измислят причини с които да се опитват да го спрат.

54

Фермер село Конска

преди 1 година

До кондукторлъскане на бастуна в залата по химиотерапия. Имаше и пиене на уринаа от възрастна жена , докато внука и се бръсне.Също така един ден, едно от децата каза на друго ще те убия и ще те излежа върху ***.

53

аз

преди 1 година

че предаването е зле е факт, ама СЕМ да помислят да глобят и новините за това че заливат с негативизъм народа

52

Ели

преди 1 година

Аз не мога да ги разбера тези 44 човека, които са подали оплаквания, както и хилядите, които обиждат предаването. Ами не го гледайте! Аз НЕ съм гледала НИТО един епизод, ама нито един! Обаче благодарение на зрителите, които толкова го обсъждат (с негативно и възмущение) и споделят в социалните мрежи вече знам всички участници и по физиономии, и по имена.