66

Дръпнал от Белото

преди 1 година

Ако стане война, ще воювам за страната, която раздава по-качествен кокаин. Аз трезвен няма да умирам. (във война)

65

Анонимен

преди 1 година

Не е баш тъй, "Сталин бил паднал от Финландия". Първо, това не е футболен мач, че да е "паднал". Второ, финландците са имали първоначални успехи в Зимната война, да. Поради ред причини - например Червената армия тогава е била водена от некадърници като Ворошилов, докато финладската - от бившия руски генерал Манерхайм, освен кадърен офицер и познавал добре тогавашните слабости на руснаците. Впоследствие това е било без голямо значение, защото са били пометени от количественото превъзходство.

64

Анонимен

преди 1 година

България няма ли да наложи вето? Имаме опит, добри сме в това.

63

Анонимен

преди 1 година

Разширяването на НАТО НЕ води до повишаване нито на сигурността, нито на спокойствието на Европа. Има и други начини, но трябва да имаш мнение, съветите отвъд океана не помагат.

62

Иван Срацимир

преди 1 година

Имаше една история, където един Финландец избил няколко стотин руснака само с един крив снайпер. Руснаците свалили гарда от отчаяние и се помолили на господина да спре да ги избива като кучетa. Даже при неговата смърт, рашките му отдали почит, с надеждата да не се появява друг такъв, който да ги трeпи. И сега треперат от финландците. Там а страшно. Нощи по 6 месеца, ония са пълни психари и имат мноо пари. Ама мноо.

61

Хайде де

преди 1 година

Абе недодялани троолове, няма как да познавате Финландия по-добре от мен, особенно редовия финландец ;) Каква руска и история ви гони

60

Мдаа

преди 1 година

Викаш Сталин е етнически руснак и ръководел Русия? Отде ви намират за някой цент да се излагате!

59

Хаха

преди 1 година

Повечето Турци имат криви глави. Бахахахаа

58

Анонимен

преди 1 година

57 Тя Гунчева е спец по високоточните ракети явно от нея се учиш

57

Анонимен

преди 1 година

59 питай Сталин как е паднал от Филандия

56

Анонимен

преди 1 година

59 ти явно само Руска история си учил хвани прочети малко има много информация по история

55

Ха сега де?

преди 1 година

Финландия кога се борила срещу имперска Русия? Ако не беше Русия дали щеше да има Финландия?

54

Анонимен

преди 1 година

До Данс явно чакат да започнем да се трепем по улиците да стане погром за да ги затворят особено Копейкин вече чувал колко много хора са му набрали на рашиста

53

Анонимен

преди 1 година

Една хиперзвукова ракета и няма вече самолетоносач. Толкова.

52

Анонимен

преди 1 година

И двете страни се бориха многократно срещу руската имперска власт през вековете???? Доколкото си спомням историята, самата Швеция е бивша рагионална империя, по-мощна от Русия по въпросното време, с експанзионистични мераци в Северна Европа. Русия е водила защитни войни срещу шведите и тяхната "имперска власт". Това, че Швеция е останала сравнително малка държава (в световен мащаб дори доста малка) е резултат именно от провалените шведски мераци. Не изкривявайте историята.

51

Анонимен

преди 1 година

50 за мен тези са агресивни надрусани екстремисти и нямам обяснение защо още няма предприето действие от органите към тях

50

ДАНС

преди 1 година

ДАНС и ГДБОП трябва да забранят Възраждане и да ги натръшкат по тротоарите. После да ги сложат в Бай Ставри, до килията на Доган и Боко Тиквата.

49

Анонимен

преди 1 година

Скоро украинската групировка в Донбас ще бъде приключена, и тогава следва Одеса и на запад чак до приднестроивето и до Дунава на границата с Румъния.

48

Анонимен

преди 1 година

Разрушение на световните пазари за зърно. Индия вече забрани износа на пшеница освен за страни с които има договор. Пшеницата ще се продава в рубли. Имама пари, искаме да купим пшеница от Русия? Няма за вас зърно, има за Египет, има за Обединените Арабски Емирства има, но за вас няма.

47

Анонимен

преди 1 година

47 Русия скоро няма нищо да контролира дори и техния мижав военен съюз е пред разпад