86

Мия Косара

преди 1 година

Стига си го мил тоя косар. От толкова миене му падна боята. ХАХАХА

85

Анонимен

преди 1 година

До Главата мечтай си! Хубавото е, че всички русофили сте все пенсионери и в предпенсионна възраст, заразата не се разпространява напред. Знам за един червен дядо, който се обиди на внуците си, че заминаха за САЩ, разбиха му чугуненото сърце.

84

Нелитууу

преди 1 година

От Дойче Веле ли пак преписа таз плява мари?

83

Анонимен

преди 1 година

Нормално е Турция и Унгария да са с еднакви виждания. Унгарците въпреки войните с османската империя са турци. Унгарците са тюрки. Унгария е единствената държава в Европа която не принадлежи на индо-европейското езиково семейство а на тюрко - алтайското. Всяка година тюркските държави - Турция, Азербайджан, Туркменистан, Казахстан си правят там някакви чествания и Унгария винаги участва сред тях.

82

Истината

преди 1 година

Тюркие ще подкрепи България в Третата Балканска Война, но на висока цена. След като анексираме Македония, ще се възползва от хаоса и ще открадне Източна Румелия за 50-100 години.

81

Анонимен

преди 1 година

Финландия и Швеция няма да са като Украйна, там няма славяни, няма руснаци. Няма да има обсада на градове и евакуации, руски войски дори няма да влизат там, само ракети.

80

Анонимен

преди 1 година

Питайте, НПОтата защо сме бедни. Малко сте чели, чували истината за 10.11.1989г.От изворчето съм пил вода.

79

Зависимости

преди 1 година

Гешев и ГЕРБ не закачат Възраждане. СЛОЧАЕНОС?

78

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор и ти силно страдаш, че не сме в един съюз с Империята на злото, нали дядо?

77

Solomon

преди 1 година

Хвала на г-н Соломон Паси, който ни вкара в НАТО и спаси България от руско робство. Едва сега разбираме каква услуга ни е направил. ПОКЛОН ГОСПОДИН ПАСИ!

76

Край

преди 1 година

Путин - Ало Финландия? Искате ли да спечелите Евровизия 2023?!?Не е мое, но много ме изкефи.

75

Асан

преди 1 година

Генерал Радев и той е против :)))

74

Анонимен

преди 1 година

Ооооляйте се с *** и баннване. Пише 90 коментари, влизаш 79

73

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Демократичната партия в САЩ все по открито започва да води война със Русия и Китай. Това неминуемо ще ескалира в един момент. Дори да не успеят да провокират така желаната от тях война чрез Украйна, ще опитат чрез Швеция и Финландия . Ако и там ударят на камък в един момент до такава степен ще раздразнят изтока ,че при един следващ Президент демократ ще ескалираме до Трета Световна Война !

72

Анонимен

преди 1 година

До ъцз така е....рашистите се кълняха, че няма да нападат Украйна и се подиграваха на всеки, който го очакваше....след това атакуваха от три страни. Съвсем нормално е, че вече доверието в рашистката информация е нулево.

71

ъцз

преди 1 година

нашите журналисти са страшни обаче... :D Всичко идващо от Русия е дезинформация - истината идва само от "цивилизования свят". Онези от Азов виждаш ли били "евакуирани" и "изтеглени" от Мариопул :D Абе журналисти глупави те се предадоха и сега са в руски плен.... но така е в "демократичните медии" виж пропагандата и лъжите са само от руските медии при нас е само истината....

70

Трета Световна Война

преди 1 година

Дайте да изпреварим събитията и да нанесем удар по Сърбия и Албания, да анексираме Македония. Така и така натам вървим. По-добре да действаме изпреварващо.

69

До 71

преди 1 година

Ужасно е, че ги слушаме американците, това с разширяването си е факт, кои признава, и кои не е въпрос на възпитание.

68

Италия

преди 1 година

Италия е по-богата от Русия. Финландия как е? Май и те са добре? Ние също щяхме да сме много богата държава, ако не се бяхме забърквали с Копейкин, ГЕРБ и Бай Тошо.

67

Ужас

преди 1 година

Дж.Буш е признал че Сащ са нарушили обещанието пред Русия,Нато дане се разширява.